Hvordan gjre ett Three Point Turn

Du er på vei hjem fra en hektisk dag på jobben. Den smale Veien er travle med tunge trafikk. Du er en fornuftig sjåfør og strengt følg trafikken og lane regler. Ganske fornøyd med dagens arbeid, sette deg på bilen stereo og prøve å slappe. Musikken begynner å jobbe på deg og du føler selv avslappet. Du er nedsenket i dine tanker og musikken er beroligende din trette nervene. Så plutselig du skyr bort din tanker med et sjokk.
Det er din sønns bursdag, dag! Du har ikke brakt en gave for ham som ennå. Du har allerede passert gavebutikk og nå du vil slå til komme dit. Nå som kommer være tøffe, sier du til deg selv. Men du sitter igjen med noe annet valg enn å slå. Etter alle disse år med kjøring, du fortsatt ikke har helt utviklet ekspertisen på teknikken av hvordan trepunkts sving. Du prøver å minnes hva driving veien testen opplæring guide sagt om to og trepunkts svinger. Du synes å gå tom. You plutselig huske at, noen dager tilbake, over et par drinker, var du diskuterte om hvordan du gjør trepunkts sving i en bil, med din venn. Du prøver å framkalle den trinnvis.
Hvordan gjøre ett Three Point Turn
Trinn 1
Sjekk for trafikk på begge sider av veien. Signal til høyre og begynne bevege sakte. Påse det at det er nok plass for deg å stoppe bilen. Når bilen har stoppet, slå på venstre signalet nødblinkelyset. Når veien er klar, styrer bilen til venstre og gå fremover å krysse veien. Stopp bilen. Dette er 1 Point.
Trinn 2
Du er nå på venstre side av veien. Skift bilen inn revers etter signalisering til høyre. Kontroller om måten er klart, langsomt sikkerhetskopiere opp mens vende rattet til høyre. Stopp bilen. Dette er 2 Point.
Trinn 3
Se etter trafikken på veien. Når veien er klar, endre gear å bevege fremover. Som er 3 Point.
Noen tips; Watch for fotgjengere og nærmer trafikken. ; Velg en passende sted å snu. Ikke slå nærheten jernbaneskinner, lyktestolper, kurver på veien og trær. ; Ikke stopp bilen brått. Du ønsker ikke å forvirre trafikken bak deg. Har du? ; Unødvendig å si, følge trafikkreglene alltid. Du ønsker ikke en politimann stående foran deg med en billett. ; Les mer på; Driving Safety; Drunk Driving; Whoopee! Du bare gjorde en trepunkts sving i tid. One se på lykkelig sønn, glemmer deg hva du har gått gjennom kjøpe denne gaven. Er ikke du spent? Du har beseiret frykten for hvordan trepunkts sving. Var ikke det verdt?