Ord av Appreciation

Jeg vil heller være i stand til å sette pris på ting jeg ikke kan ha enn å ha ting jeg ikke er i stand til å verdsette. - Elbert Hubbard
For mange ting og mennesker i våre liv blir tatt for gitt. Som vi blir eldre og sette bitene av våre meandrerende liv sammen, vi noen ganger har en tendens til å overse den underliggende betydningen av enkelte ting og visse mennesker i våre liv som har bidratt i utformingen oss til den personen vi er. Spare et øyeblikk for noen tanker og ord av takknemlighet for disse menneskene, som manglende evne til å gjøre dette kan føre dem til slutt vender tilbake på deg. Takknemlighet er en dyd som ikke stammer ikke fra bare gi ut en takk notat deg, men slik ting absolutt ikke vondt. En "takk" er noe som må være genuint følte på innsiden og uttrykte på den rette måten. Ord av takknemlighet virke som en av de meningsløse sentimental tingene som holder ingen relevans, men bare tenk på den siste gang noen verdsatt deg for noe du gjorde, og følelsene den genererte.
Man er, av natur, et sosialt dyr og ingenting appeases ham mer, og ingenting legger ham til en person mer enn noen enkle ord av takknemlighet. Kraften i disse enkle ordene er så sterk og så dyp, at bare nevne dem gjør at folk føler en sterk og tilfredsstillende følelse av tilfredshet. Om det er foreldrene dine, vennene dine, kjæresten din, kjæresten din, din ektefelle, sjefen din, dine ansatte, ord takknemlighet for en lærer, eller bare noen som gjør jobben og hjelpe deg; noen ekte ord av takknemlighet virkelig kan gjøre dagen. Noen oppmuntrende ord til en venn kan gå langt i å gjøre hans eller hennes dag også.
Ord av takknemlighet over internett, nå er det mange e fremover som gjør rundene som snakker om hvordan noen setter pris på noen og tenker på dem og alle slike ting. Internett har liksom gjort denne prosessen mer en enkel, dermed gir en mulighet å bare gå på fremover eller legge en som en venn for å vise litt takknemlighet. Dette har medført en mangel på eventuelle behov overhodet til selv slipp på en god dag, fordi så lenge fremover fortsette å kaste på, kan du anta at alt er vel. Dette er en eskapistisk rute, og i stedet for å frigjøre oss, har internett lenket oss mer. Prøv heller å sende ut noen takk gaver, eller til og med noen verbalt talte ord av takknemlighet vil arbeide underverk.
Words of Appreciation på arbeidsplassen; Dette konseptet tar på seg en helt ny betydning på en arbeidsplass. Streben etter nye kilder til motivasjon og inspirasjon, ansatte jevnlig søke ord av takknemlighet for personalet for å vite at de gjør jobben sin bra. Dette skaper en følelse av fellesskap på arbeidsplassen og fordriver alle følelser av dissens. Denne syklusen fungerer begge veier om, som ord på takknemlighet til en boss også skaper en god atmosfære. Les om ansattes takknemlighet bokstaver.
Words of Appreciation sitater, Tenk på noen av disse sitatene for ord av takknemlighet til en venn, og være glad i tilfredshet at du har forsøkt å spille en del. Noen av disse sitater kan forlate deg kjapt, men hvis noen av dem stikke i ditt sinn, deretter hensikten med denne artikkelen har blitt oppnådd. ; Appreciation er en fantastisk ting. Det gjør hva er utmerket i andre tilhører oss også. - Voltaire; Flatere meg, og jeg ikke kan tro deg. Kritisere meg, og jeg ikke kanskje liker deg. Ignorer meg, og jeg kanskje ikke tilgi deg. Oppfordre meg, og jeg kanskje ikke glemme deg. - William Arthur; Røttene all godhet ligge i jord takknemlighet for godhet. - Dalai Lama; Det er mer hunger for kjærlighet og takknemlighet i denne verden enn brød. - Mor Teresa; Reflektere upon din aktuelle velsignelser - hvorav hver mann har mange - ikke på din fortid misfortunes, hvorav alle menn har noen. - Charles Dickens; Innser viktigheten ord av takknemlighet representerer en viktig utviklingstrinn i våre liv. Du forventer ikke barn å være takknemlige for hver viktig ting, men som vokst voksne, sikkert vi kan dedusere dens betydning. Det er tide å endelig vokse opp og bli en bedre menneske.