Spray Tan Tips

Tidligere brukte folk å bruke masse tid, legge ut på solen, for å få en brunfarge. Nå, har hele konseptet av sol tanning endret med advent av ulike tanning metoder som, tanning senger og spray soling. Mens soling og tanning senger formørker hudfarge, ved å eksponere huden for ultrafiolett stråling, involverer spray tanning fargestoffer, som er sprayet på huden. Effekten av over eksponering av huden for ultrafiolett stråling anses ikke å være sunn, som det er foreslått som en mulig årsak for hud kreft og brannskader. Men er spray tanning rask frammarsj, som en enkel og rask metode for soling. Det betraktes også som et trygt alternativ for ultrafiolett stråling forårsaket i garving senger og soling. Du kan oppnå en spray brunfarge fra en salong eller annet, kan du bruke produkter som er ment for bruk i hjemmet. For å oppnå en pen spray tan, må du gjøre noen forberedelser før økten. Etter påføring også, må du ta nok omsorg, slik at tan ser bra og varer lengre. Les videre for å vite mer om spraybruning tips.
Tips for Spray Tanning
Nå har den spray tanning dukket opp som en av de populære metoder for soling, må du ha en grunnleggende idé om hvordan å forberede seg for spray tanning og ta vare på huden, etter økten. Hvis du er nybegynner, er det alltid bedre å få det gjort fra en salong med fagfolk opplært i dette metoden. De kan hjelpe deg med å velge den perfekte huden tone, og de vet nøyaktig hvor mye spray som trengs for å få den bestemte tonen. Huden tone og mengden spray benyttes er svært viktige i oppnå perfekt garvet utseende. Fremfor alt, de vet rett metode for søknaden og har god kvalitet utstyr for spray tanning. Når du blir komfortabel med denne metoden, kan du prøve god kvalitet ment for spray tanning hjemme. Følgende er noen spray tan tips, som kan hjelpe deg få en perfekte brunfargen, som varer lengre.
Skin Peeling: En av de gylne reglene om spray tanning er å forberede seg på forhånd. Skin peeling bør gjøres før solingsøkten, slik at de døde hudceller fjernes. Det er ingen bruk i under spray tanning med døde hudceller, fordi fargestoffet fester seg til disse cellene, som vil bli utøst i løpet av få dager. Det betyr et tap av tan, etter noen dager med søknaden. Mens exfoliating huden, arbeidet mer på knær, albuer, ankler, føtter, etc, da disse stedene pleier å ha mer død hudceller. Du kan få huden din eksfoliert to til tre dager før økten, eller bare før økten. Disse sunless tanning tips kan være til stor hjelp, samtidig forberede spray solingsøkten.
Andre Forberedelser: En dusj før økten er alltid gunstig. Det kan ikke være mulig å ta en dusj, like etter spray solingen. Dette gjelder barbering, voksing eller noe slik prosedyre. En dusj før solingsøkten er også fordelaktig å fjerne spor av kosmetikk, deodoranter og svette fra kroppen. Alt påføres huden vil påvirke effekten av spray tanning. Før utnevnelsen, sørg at du er iført løse, mørke-farget klær og fjerne gjenstander liker smykker, ur, sandaler, etc., slik unngår skjemmende patcher. Vanligvis, soling salonger tilbyr instruksjoner før økten. I slikt tilfelle, følg instruksjonene. The Følgende spray tanning tips om hvordan å ta vare på huden etter økten.
Ettervern: Når spray solingsøkten er over, la det tørke i noen minutter. Mellomtiden ta en titt på kroppen og sjekk hvorvidt fargestoff brukes jevnt eller ikke. Tørk av overflødig farge. Prøv å gå hjem direkte fra salongen. Unngå anstrengende aktiviteter som forårsaker svetting, noe som kan påvirke brunfargen. Vent minimum åtte timer å ha en dusj. Litt farge kan komme av under den første dusj etter spray solingen. Spray tanning tips inkluderer unngåelse av varmt vann, loofah, såpe og exfoliants, løpet første dusj etter tanning (Den blir bedre, hvis du unngå disse ting for noen mer dager). Forsiktig klapp huden tørr, som det er ikke en god idé å gni det. Hold kroppen din godt hydrert, og vel fuktig. Du kan også bruke en brunfarge extender, for å gjøre det vare lenger. Les mer om selvet soling råd og beste av deg selv garver.
Ovennevnte sa spray tan tipsene kan hjelpe deg i å skaffe en perfekt brunfarge. This tan kan ikke vare i mer enn syv dager. Så, må du gjennomgå gjentatte spray tanning økter for permanent garvet utseende.