Falling i Love Med en Married Man

Love er blind, så de sier så. Men i hvilken grad, vet jeg ikke.
Jenny og Oliver delt et uforklarlig bånd som fortsatte å bygge ut den langsomme blomst på en lotus det har forsterket seg med kulde i natten og shied vekk når solen springer opp. De var immaterielle leire klar til å bli skulpturert av mester. Som den guddommelige design tempererte bindingen, nærhet økt mellom, noe som gir forholdet, en mystisk følelse av varighet. Hans enkelhet forlot henne i ett hav av tanker, i fortellingen om veer, i øyeblikk av kjærlighet. Det var en register av følelser fylt med bekymring og bryr, fortvilelse og håp, tårer og smiler, gleder og sorger. Han sang sangen of Hope til henne. En sang som gjorde et løfte å vise henne veien. En sang og lovte henne sustenance om den gåtefulle koble de delte. Som sangen kamuflerte sin frykt, bestemte hun seg for å gå med ham å arbeide for at obligasjonen som ble uklanderlig deres, over noens debatt eller vurdering.
Ja, ble forbindelsen de delte deres, men dessverre siden Oliver ble gift, lagt det litt realistisk dimensjoner til det. Hans sivilstand, gjorde situasjonen ikke bare deres virksomhet, men den utvidet til dem knyttet til dem. Jenny var forelskelse med en gift mann, blindt, vel vitende om at forholdet aldri ville høste ett bilde hun ønsket. Hennes realisering, førte henne på veien til håndtere forelskelse med en gift mann, på en pragmatisk måte.
The Right Thing, han var gift, hadde han en kone, barn, utvidede familier og dessuten at han var eldre. I første omgang begynte det med sent på kvelden chatting og ustoppelig tekstil, noe som førte til hemmelige møter. Han var, og fortsatt er (så hun mener), den perfekte mann hun har møtt. De delte samme målene, intellekt, ønsker og ovenfor alt en åndelig koble. Så, hvis det var så mange ting som støttet dem være sammen, deretter, ha en affære med en gift mann, virket som retten tingen å gjøre. Siden, også han følte varmen kjemi, var spranget gjensidig, men irrasjonelle i det lange løp. Og så begynte den epoken lage sving, både i deres liv ...
Ikke alltid, Oliver ville ha henne, like mye som hun ville ha ham. Det var akkurat som Garth Brooks sang, Det er når du ringer 6 tall bare for å henge opp telefonen, kjører cross byen bare for å se om hun er hjemme, våkner en venn i ly av natten bare for å høre dem si at det skal være alright, når du finner ting ikke å sovne forårsake du vet hun vil være der i drømmene dine, var hun sikker mer enn minnet for ham.
Som dager blir måneder og måneder endret til et år, kunne de begrense forholdet til bare en affære. Han kunne ikkje begå, siden hans etikk, fortalte ham ellers, og hun forsto dette. Forelsker seg i en gift mann, ville bare være en utenomekteskapelig affære. Selv om, ville det være urettferdig, å si at hun ikke ønsket å gjøre et liv med ham. Så mye som hun ønsket det samme, sneller hun under press av skyld mer og mer. Plutselig, forelsker seg i ett gift mann, så ut til å gjøre både deres verdener falle sammen, som virkeligheten slo i ansiktet, minner dem å komme tilbake til livet. Når Oliver kone fikk vite om det, ting, fikk surt for dem også. Men siden Oilver, og hans kone hadde barn involvert, ga hun ham en ny sjanse. Jenny visste at hun ikke kunne være urettferdig til henne eller ham lenger. , Og så måtte de gi slipp på dårskap deres og gå videre ...
Moving On; Flytte på etter et samlivsbrudd, er det vanskelig og smertefullt ting å gjøre. Hun gikk inn massive depresjon og sosial tilbaketrekking. Det drepte henne ikke å høre hans stemmen og sove til hans meldinger. Men, måtte hun gjøre det. Den avdøde kvelden samtaler og dag tid telefonsamtaler stoppes, bortsett fra sporadisk 'hellos'. De møttes, bare på offentlige steder og avsto fra enhver aktivitet som ble en påminnelse om saken. Oliver var støttende av Jenny avgjørelse. Hun også forsto behovet å gå videre, og komme tilbake på sporet. Hun ble involvert i arbeidet sitt, til å glemme det og han returnerte til hva som var hans, med god samvittighet. Dermed vondt, men sterkere, flyttet de på og lært at koble de delt hadde forlatt dem med oppbygget sinn, for bedre liv fremover.
Så ble denne historien om sitt liv, da Jenny var forelske med en gift mann. Men, hvis du er forelsket i en gift mann på jobben, kan det seig ting for deg. Dermed kan jobbe med hodet og ikke hjertet, for den ikke være riktig alltid, i forslaget mitt. Love kan bli blind, men det betyr ikke, dra deg noen handling for å skade deg selv. Din lykke kanskje det viktigste å du, men som ikke gir deg rett til å stjele noen andres. En gift mann kommer med bagasjen, så hvis du ikke er klar til å akseptere det, kan du ikke forstyrre det heller. Endelig, vil jeg gjerne si, etter ditt hjerte kan ikke alltid være den riktige avgjørelsen. Ta vare!