Mind Tricks å spille på People

Den menneskelige hjerne, skjønt ekstremt intelligent, kan handle i en dum måte og villede folk. Illusion, for eksempel, er en utmerket sinn triks. Ulike hånd triks som hevdes å være "magiske triks" er faktisk tankene triks. Disse triksene er tankene triks å spille på folk rundt deg.
Mind Tricks å spille på People # 1; Det er flere sinn triks som du kan spille på arbeidsplassen, for å gjøre en veldig godt førsteinntrykk på din kolleger og overordnede. Being velkledd er et sinn triks i seg selv. Crisp strykes klær, særlig sorte, gjør en svært dominerende og moden inntrykk på folk rundt deg. Hvis du vil, kan du til og vokse en fransk skjegg. Det er nødvendig å trimme den skikkelig hver dag. Du kan også gjøre en veldig godt inntrykk ved hjelp bra tilbehør, eksempel en god blekk penn med svart blekk, eller rengjøre polert blanke sko. Hvis håret har startet graying, så ikke dye det, som grå hår betegner modenhet. Å gi folk et inntrykk at du er en omsorgsfull person, holde en fotografi av hunden din, kone, eller barnet på skrivebordet. En annen svært viktig sinn lure til å spille på personer på din arbeidsplass er å opptre mildt interessert i noe ikke er relatert til arbeid, og snakker bare når snakket til. Holdningen din eller stilen til stående tendens også å skape et godt inntrykk på andre mennesker. Nøkkelen til å gjøre en veldig bra første inntrykk er å snakke mindre, ser ut til å være i tanke og snakker sjelden. Men når du snakker, må stemmen din lyden hyggelige og du må også avgir en mild og varm smile.
Mind Tricks å spille på People # 2; En annen situasjon der du må spille virkelig gode tankene triks på folk, er når du er med vennene. En av de beste sinnet triks for å spille mot vennene dine er kjent som "lunkent vann '. I tilfelle et argument, er alt du trenger å gjøre handle lunkent. Gi en fast og solid reply samtidig opprettholde en erigert holdning, en jevn, glassaktige stirrer og en kald stemme. Dette er tilstrekkelig å synlig riste personen foran deg, og det er en veldig liten sjanse at han ville krangel med deg igjen. Dette er den best måten å argumentere med en venn, som det effektivt avslutter en krangel eller en argument, og ikke resulterer inn i noen krøllete følelser. Deg mange også lese mer på kroppsspråk.
Mind Tricks å spille på People # 3; Dette trikset kan spilles mot enhver person som er synlig yngre til deg. Dette sinnet trikset er strengt ment for menn. Også aldri, noensinne prøv dette sinn trikset på en dame som du kanskje får slapped. I løpet av din bedrift eller karriere, er det bundet til å være situasjoner der du vil finne som du har å gjøre med folk som er synlig yngste til deg. Alt du trenger å gjøre er å plassere lett armen på den andre personens skulderen, mens i en stående posisjon, når du snakker "bare" til denne personen. Dette sinn knep er mange en ganger brukt av markedsføring eller salgspersonale og utvikler en følelse av absolutt tillit om deg, i den andre personens sinn.
Mind Tricks å spille på People # 4; Dette en veldig god tanke triks som du kan spille på alle dame kolleger. Alt du trenger å gjøre er å opptre som et absolutt "gentleman". For eksempel, åpner døren for en dame, eller helle en kopp kaffe til henne. Det er ingen behov for unødvendige snakke. Dette lille og passive gest viser straks at du er en person, varm i hjertet, men alvorlig om arbeidet ditt.
For å vite mer om tankene triks, les:, Mind Tricks og illusjonene, Reading Mind Tricks, Dette er noen veldig gode tankene triks som kan spilles av på din arbeidsplass og innen venner. Du kan også første praktisere dem som sinn triks spill, på familie og venner. Den menneskelige hjerne er selvsagt bundet å falle byttedyr til slike triks. Du kan også prøve ut noen andre sinn triks og optiske illusjoner. Good Luck!