Installer en søppeltømming

Solid matavfall ofte blir kvalte opp og blokker rørsystemet av kjøkken vår synke eller håndvask. Clearing ut blokkeringen, blir ganske hodepine på tidspunktet du virkelig presset for tiden. Fjerne blokkerte faste partikler, blir også en rotete oppgave og mellomtiden du må lide grunn ubehagelige lukt. Derav den beste tingen man kan gjøre, er å installere en søppeltømming enhet og bli kvitt problemet helt.
Hva er en Garbage Avhending?: A søppeltømming er en enhet, som har en enkel arbeider prinsipp. Denne enheten er vanligvis installert under kjøkkenbenken, og gjør jobben av shredding fast avfall. Strimlet stykker fast føde, er mindre enn 2 mm, og dermed, enkelt passere vasken's avløp, sammen med vannstrømmen. Strimlet stykker, også gjøre hindrer ikke vannstrømmen. Søpla ordningsenhet, ble lansert i år 1983 av John W. Hammes (arkitekt), som perfeksjonert det etter 11 års forskning og utvikling. Dag, er dette søppeltømming enheten ett av de mest brukte gadgets på kjøkkenet. På grunn av sin omfattende bruk og popularitet, mange folk ofte spør spørringen. 'Hvordan installere en søppeltømming enhet, i kjøkkenet deres?'. Du kan også, les mer på kjøkkenet rengjøring.
Slik Installer en Garbage Avhending?; Som nevnt ovenfor, prosessen som brukes til installere en søppeltømming enhet er ikke veldig vanskelig. Her er hva du kan gjøre å installere en søppeltømming under vasken i kjøkkenet.
Krav: For å installere søppel disposer vil du trenge følgende. , Pipe skiftenøkkel, skrutrekker, Slangeklemme, Wire nøtter, Rørleggere putty, baufil, søppeltømming kit / enhet; Fremgangsmåte: Mens faktisk installere søppel disposer, alt du trenger å gjøre, være sikker på at du følger alle trinnene som er beskrevet i instruksjoner bruksanvisningen som fulgte, systematisk. ; Trinn 1: Det første trinnet er å ta en undersøkelse av stedet, hvor du må sette søppeltømming enheten. Det bør være en elektrisitet tilkoblingen i nærhet, til makten disposisjon enheten. Dersom du ikkje har én tilgjengelig, så må du installere en liten bryter bord eller en wire som kan kobles til disposisjon enheten. ; Trinn 2: I dette trinnet faktisk vi starte installeringen. I søppeltømming enheten kit, finner du en flens stykke. Alt du trenger å gjøre er anvende rørlegger's putty all rundt den og deretter plasser det i avløpet hullet vasken. La putty rundt flensen helt tørke ut før du går til neste trinn. ; Steg 3: I dette trinnet, må du installere pakningen innenfor øvre og nedre ringene på flensen som du allerede har installert. For å feste pakningen, snap låseringen på plass. Du vil merke at nedre ringen av flensen har et sett med skruer. Go på tiltrekking skruene, dyrke flensen kommer godt fast plass. ; Trinn 4: Steget 3 er den mest avgjørende en, og hvis du har fullført den riktig, så er det ingenting mye som er igjen å gjøres. Alt du trenger å gjøre er, tråden i ordningsenhet inn flensen og pakningen. Mesteparten av tiden, kan dette gjøres ved hjelp av enkle skru-i mekanisk funksjon. Men, i tilfelle out-of-the-ordinære design, må du kanskje følge produsentens anvisninger. ; Trinn 5: Fest utladningsrøret og tøm linjer til enheten, koble elektrisitetsforsyningen og gi søppeltømming enheten en testkjøring. Det er også viktig å gå gjennom søppeltømming omsorg manuell, som enhet har skal rengjøres og vedlikeholdes fra tid til annen. ; Les mer på:; Clogged Garbage Avhending; Hvordan Fjern ansamlinger en Garbage Avhending; Jeg håper at jeg har besvart spørringen, 'hvordan du installerer en søppeltømming'. Prosessen med søppeltømming installasjon er ikke akkurat komplekst, og hvis gjort riktig og systematisk, beviser å være vellykket.
Good Luck!