Blow Dry Hair Straight

Den beste måten å få det perfekte føn er å ha riktig hårpleieprodukter og verktøy for det. Hvis din naturlige håret tekstur er rett, så er det mye lettere å rette håret. For krøllete hår, er det litt vanskeligere å blåse tørt hår rett. Ekstrem varme kan skade håret, noe som gjør den tørr og sprø. Så skikkelig hårpleie bør tas for å sette tørketrommelen på lav varme.
Verktøy Kreves for Blow Tørke håret rett; En hårføner, som kommer med et middels varme setting; en åre børste, Stor klipp for å skille hår, Hair Mousse, smoothening serum for å fjerne eventuelle frizziness. ; Hvordan Blow Dry Hair Rett, Før du shampoo håret, greie håret med en bred tannet kam. Sørg for å ta ut alle Kinks fra håret, som det vil hjelpe deg mens tørke håret. ; Shampoo håret og bruke en balsam, som hjelper i utretting og smoothening hår. Det finnes en rekke merker som du kan velge mellom, som passer dine behov. Les mer på håret rette sjampo. ; Børst håret med fingrene og føn håret på en lav innstilling, helt til håret er nesten 90 prosent tørt. ; Partition håret i 5 tommers dypt seksjoner og sikre dem med klipp. Stirrer på nakken, ta en del av håret, og børste den fra rot til slutt, trekke avsnittet mot skuldrene. Nå bruker hårføner med munnstykket festet, blåse tørke håret. ; Alltid direkte hårføneren ned, slik at neglebåndene ligger flatt mot hverandre. Dette gir et elegant utseende. Børst gjennom undersiden av håret ditt, slik at varmen fra tørketrommelen er direkte eksponert for håret ditt. Blås tørt toppen av håret ditt når du er ferdig tørker undersiden av håret. Hold spenningen uniform, mens du bruker pensel for å få jevn tekstur på håret. ; Sørg for å holde hårføneren minst 4-5 inches bort fra håret ditt, ellers du kan ende opp med brent hår. Fortsett blåse tørking den delen av håret til det er helt rettet. ; Når du er ferdig med en del av håret, veldig forsiktig la den falle tilbake. Unngå å ta denne delen til den er helt avkjølt. Gjenta denne prosessen for alle delene til å rette hele lengden på håret. , Nå gjelder en smoothening serum å ta vare på noen frizziness. Ikke påfør smoothening serum for nær hodebunnen, eller vil du ende opp med haltende hår. Hvis du i tillegg ønsker å skape volum til håret ditt, blåse tørt hår på hodet. , Her er en liste over slag tørking produkter som er anbefalt for forskjellige hårtyper og teksturer. ; Tykk hår: Tykk hår trenger tyngre produkter som gele, kremer og høy styrke mousse. ; Fine hår Fine hår fungerer best lighter produkter som mousse eller hårspray. ; Bølget hår: For bølgete hår bruker gels, væsker og fløte styling produkter. ; Hvis du ønsker å blåse tørt krøllete hår, da alltid bruke en sjampo spesielt beregnet for krøllete hår å gjøre blåse tørking enklere. Bruk en god kvalitet leave-in-balsam for å temme håret ditt, så krøllete hår er mer utsatt for frizz. Følg de samme trinnene for føn som for rett hår. Hvis du vil ha mer volum, forsiktig løft krøller mens blåse tørking. Les mer om hvordan du kan blåse tørt hår rett.
En runde børste er avgjørende for å skape frisyrer som krever volum og tekstur, mens en åre børsten er brukt for de frisyrer som har en slank og rett utseende. For perfekt føn frisyrer bruke riktig pensel. Varmen fra hårføner gjør neglebåndene av hår "åpne opp", så alltid bruke en eksplosjon av kald luft til hår som har vært slag tørket å hjelpe glatt neglebåndene, hjelper stilen å stille. Med riktig blås tørt hår børste, er det mulig å få drømmen din frisyre og blende alle til enhver anledning.