Bumper Reparasjon Cost

Det kan være tider da våre bilens fremre eller bakre støtfanger kan bli skadet av en kollisjon. I en slik situasjon, er den første som kommer til hjernen vår reparere jobben og kostnaden å reparere støtfangere. Men før du vurderer støtfangeren reparasjonskostnadsforsikringen, må du avgjøre om reparasjon er bedre eller en fullstendig utskifting.
Determinanter for Bumper Reparasjon og omlakkering Cost
Det er flere mekanismer som har betydning for de samlede støtfanger reparasjonskostnader. De vanligste påvirkningsfaktorer er den typen skade, størrelsen på området skadet, farger som skal brukes til lakkering, og andre lignende faktorer. Derfor kan den samlede reparasjonskostnadene variere fra bil to biler. Hvis du får arbeidet gjort på bakre støtfanger, og du tenker på å reparere eller lakkering av støtfangeren foran i tillegg, bilen verksted kan også gi deg en rabatt på tjenestene som tilbys. Reparasjonen jobben består stort sett av å fjerne bulk, reparere skaden gjort, klart belegg området, og deretter omlakkering og anvender det siste laget.
Støtfangeren reparasjonskostnader teller majorly av type skade gjort til støtfangeren, for eksempel riper på overflaten, bulker, hull, støtfanger sprekker, etc. Når det gjelder lakkering, avhenger kostnadene av hva slags bil maling og farge er brukes for jobben, enten det er en metallisk finish, solid maling, perle pels, eller noen andre. Størrelsen på området berørt er også viktig å finne ut kostnadene. Jo mer området skadet mer blir støtfangeren reparasjonskostnadsforsikringen. Tatt i betraktning alle disse faktorene, de samlede kostnadene, hvis gjort av en bil reparasjon profesjonell, kan variere fra $ 200 til $ 400.
Dersom skade på støtfangeren er ikke så alvorlig, og det er bare noen få riper, du har muligheten til å gjøre jobben selv. Du ville bare trenger å kjøpe en støtfanger reparasjonssett som er lett tilgjengelig hos din lokale bilrekvisita butikk på rundt 10 dollar. Settet har alt vesentlige at er nødvendig for å bli kvitt den skraper, slik som reparasjon forbindelser, flytende ferdig, sand papirer, og en bruksanvisning. Bare se i veiledningen for å få jobben gjort selv. Les mer på Fix bilen riper.
Bumper Reparasjon eller erstatning
Mange mennesker har en misforståelse at utbedring av støtfangeren vil bli dyrere enn å erstatte den helt. Men, er at reparasjon kan gjøres til en rimelig pris, mye mindre enn hva som kan være nødvendig for en fullstendig utskiftning. Kjøpe en ny støtfanger til din bil og få det installert av en profesjonell vil normalt koste deg rundt 500 dollar. Mange auto butikker foreslår du å få en ny støtfanger installert, men du må ta erstatning avgjørelsen etter å ha innsett omfanget av skaden. Hvis skaden er mye mer vesentlig, er det bedre å gå inn for en ny støtfanger.
Dette var en enkel forklaring av de aspektene som effekten støtfangeren reparasjonskostnader. Hvis du søker etter en pålitelig bil verksted som ville ikke opp mer for støtfanger reparasjon jobben, kan du be om anbefalinger fra bilens forsikringsselskap. Å spare kostnader, er det anbefalt å få reparert støtfanger enn å gå inn for en ny støtfanger.