Child Beauty opptog - Fordeler og ulemper

Et barns verden er friskt og nytt og vakkert, full av undring og spenning. Det er vår ulykke at for de fleste av oss at klare-eyed visjon, er det sant instinktet til hva som er vakkert, og ærefrykt-inspirerende, nedtonet og selv tapt før vi blir voksne. ~ Rachel Carson
Verden stod i en tilstand av sjokk. Den døde nyheten av en 6 år gammel jente Colorado, som deltok i et barn skjønnhetskonkurranse ble blinket på hver nyhetskanal. Død JonBenét førte til harde kritikk av barnets skjønnhet opptog. Fra foreldre, til mediene, var alle sett spilte skylden spillet. Episoden har brakt ut gode, de dårlige og stygge ansikt barnets skjønnhet opptog. Likevel, spørsmålet er fremdeles, som blir tildelt skyld? Foreldrene for å la sine barn viderekoble inn i verden av moten på et svært ung alder, media for å skape en hype om slike skjønnhetskonkurranser eller arrangørene for tapping det potensielle markedet i barnet modellering.
Begrepet skjønnhet opptog startet vei tilbake i 1920 å øke turisme sektoren. Det første barnet skjønnhetskonkurranser i USA startet på 1960-tallet. I dag har skjønnhetskonkurranser praktisk forført selve essensen for skjønnhet, tillit og likevekt å få sin posisjon i verden av mote. Skjønnheten opptog for barn er dømt på hvor godt de viser forskjellige klær linjen, hvor godt de danser og hvor dyktige de er. Er barna rettet opp for å matche den standarden som de fleste skjønnhetskonkurranser disposisjon? Are barnet skjønnhet opptog skadelige? La oss ta en titt på barn skjønnhetskonkurranser fordeler og ulemper.
Alt som er godt
Konkurransen er tøff. Jenta Barnet konkurrent har å gå de rampen til presentasjon hennes utseende, likevekt og tillit ulike typer kostymene; formelle slitasje, sport slitasje og casual slitasje. Ser ut som det viktigste fokuset, er ansiktet gjort opp med kaker på fundamentet og den falske eyelashes er stiffed med mascara. Leppene er farget blottet for naturlige gloss. Treningsprogrammet og påfølgende øvelsesøkter å angi ett missekåringen er utmattende. I svært ung alder barnet lærer disiplin, tålmodighet og selvtillit. Stolthet stående og modellering foran et publikum instills selvtillit og en følelse resultatnivå. Organisator av barnets skjønnhetskonkurranse stater at opptog bør behandles som ekstra curricular aktiviteter, og ikke bør forstyrret akademikere. Vinneren av opptog blir vanligvis gitt et stipend for å fullføre sine kollegiale grad. De fleste av skjønnhetskonkurranser ta del i samfunnstjeneste, og leverer en sosialt budskap og hjelp til å bringe deg penger til veldedighet.
All Som Er Bad
Mens diskusjonen om barnet skjønnhet opptog fordeler og cons er blir varmere dag for dag, kan man forestille intensiteten av ødeleggelse, kunne dette gjøre for å et barns selvfølelse. Hva gjør en barnet trenger? Uavhengighet spise og stående på hennes egen og tillit at hennes foreldrene elsker henne. Er ikke vi uvitende å imøtekomme dem? Child skjønnhet opptog fakta er noen ganger mer skremmende enn mest skrekkfilmer. Mødrene pressurize sine barn arbeide på deres utseende å ligne en barbie dukke. Kostnaden for å legge inn et barn skjønnhetskonkurranse er ganske dyrt. Kostnaden inkluderer startbeløp, opplæringsprogram, innkvartering og hår og make-opp tjenester av en profesjonell. Ironien av situasjonen er at, foreldrene foretrekker å bruke penger på designer kjoler enn på barnets utdanning. Hele utdanningssystemet er en svikt i USA som hensynet til barnet er viderekoblet til en irrelevant skjønnhetskonkurranser. Dette er total forræderi av trusten barnet har i foreldrene å gi en sikker framtid. Det er mye press på barn å utføre på scenen. Hvis barnet skjer å miste, fører frustrasjoner krype i. frustrasjon til depresjon og andre psykologiske komplikasjonen. Child skjønnhet opptog effekter er katastrofale på barnets kropp og sinn. Et barns uskyld er skjemmet av falske plast smiler, falske øyevipper og polert utseende. Barn vokse opp å tror at den eneste måten å tjene penger er gjennom utnyttelse av deres organer, som ikke sant. Barn utvikler spiseforstyrrelser eksempel bulimi og anoreksi å gjøre sine kroppene ser perfekt.
Les mer på:; Beauty opptog Fordeler og ulemper; Beauty opptog: Good, Bad eller Plain Ugly; Child skjønnhetskonkurranser fordeler og ulemper vil alltid bli tema for debatt. Noen er for det og noen er mot. Likevel, her snakker vi av barn og fremtiden til vår verden. Et barns voksende år viktige som de danner grunnlaget for utvikling av kropp og sinn. Vi kan sitte og diskutere alle dagen, men er vi klare å møte konsekvensene av et defekt fremtidig generasjon? La oss være proaktive ved simpelthen la barn forblir barn. Childhood er tiden for dem å leke og ikke lære likevekt. Det er tiden for dem å være rampete og ikke polert. Det er tiden for dem å gjøre bra i akademikere og ikke utstilt deres kroppene. La dem ikke bukke til presset fra voksenlivet. De er bare ikke klar som ennå.