Kort permed Hair

Kort hår stiler kan gi folk flest en ansiktsløftning på en brøkdel på bekostning (men de pengene du må betale for en god hårklipp er latterlig). Kort hårklipp kan ta av et par år, og la deg følelsen lys, energisk, med nytt liv. Den beste delen om kort hår at (hvis kuttet vel) er tilnærmet null vedlikehold. I motsetning til det mange tror, ​​måtene du kan ha kort hår er mange, inkludert asymmetrisk, snudd i, lagdelte, vippes ut, krøllete, rett eller med smell! Stilen du velger, avhenger av resultatet du ønsker å oppnå, glamorøse, sexy, søt, elegant eller ekstrem. Hvis du har korte tynne hår, kan perming være et godt alternativ for deg. Short permed håret ser veldig søt, og hvis du ønsker et mentalt bilde, tenk Meg Ryan i City of Angels.
Kort permed Hair tips; Et forslag er å få en løs perm hvis du har kort hår. Siden håret er kort, er det mindre sannsynlig å tynge, og åpner ut krøllene. Minimum lengde du trenger for dette er en om to inches under kjeven. I de fleste tilfeller, løse perms tendens til å falle ut litt, så de må gjøres oftere. Spiller imidlertid teksturen av dere håret også en stor rolle i hvor lenge permanent vil holde. Avhengig av type hår du har, til stylist vil justere tiden og / eller stang størrelse passer den. I tillegg vil Perm du også avhenge av hvordan ditt hår er kuttet. Hår som er alt på ett lengden vil være permed på en annen måte som med hår som er kuttet i lag. Det ligger også en god ide å få håret trimmet etter perm, for å få det inn i perfekt form og fjerne fiskekroker. Husk at korte permed haircuts er viktige for å holde hodet av krøller seg i form,, og avskrekke ett out-of-bed leder hår. Les om ulike typer skrivebeskytte.
Kort permed Hair alternativer; Mens de fleste antar at å få din håret permed mener du vil ende opp med krøller, kan du også bruke en perm å rette krøller ut av håret! Denne Metoden brukes vanligvis til å rette of smell eller noen deler av hår som synes å ha et sinn av sine egne. Et annet alternativ blant rettigheter for kort hår er en rot perm, som i utgangspunktet gir volum til røttene av håret ditt, og du har en full leder hår. Hvis du er ute etter sightly out-of-the-box kort permed frisyrene, prøv en spiral perm, noe som vanligvis er forbeholdt de med middels til langt hår lengder. Disse korketrekker krøller kan se veldig søt, hvis du kan bære dem av. Alternativt, kan du få bare en del av håret permed, kanskje løse krøller at ramme inn ansiktet, eller krøller i nedre endene av ditt hår.
Les om:; Hvordan til Perm Hair; Spiral Perm Frisyrer; perming håret hjemme, The anbefaler at din frisør har å tilby er viktig før du får en perm. Han / hun vil veilede deg om hva som er riktig type perm for gjeldende frisyre. Det er en mulighet som du kan trenge en ny klippe å få gode jakt kort permed hår. Håret dresser skal også kunne fortelle deg hva slags perm vil utfylle formen på ansiktet ditt. Det er noen elementer som påvirker levetiden til Perm, som inkluderer medisiner, kosttilskudd og anestesi. Hvis noen av disse har vært til stede i din fortid eller nåtid, må du fortelle din frisør om det. Vær oppmerksom på at perming skader håret, så etter perm omsorg er spesielt viktig hvis du vil at håret å gjenopprette sin helse.