Stue: Paint Colors for Living Room

Stue er et sted å slappe av og lytte til musikk, se tv, imot gjester eller har en chit-chat med familiemedlemmer. Kort sagt er det en av de mest allsidige sted i et hus med så mange aktiviteter som skal utføres. Gjestene vanligvis dømme interiøret av hele huset, bare ved å ta en titt på stuen innredning. Derfor er det nødvendig at stuen interiør setter et godt inntrykk på gjestene. Stue møbler, vinduer, gardiner, farger, osv., sammen bestemme sluttresultatet av stuen interiøret. Les mer på stue dekorere.
Farger spiller en viktig rolle i hjem innredning, både interiør og eksteriør. Hjemmet eksteriørfarger sikte på å gi en tiltalende utseende til huset fra utsiden, mens fargene som brukes i interiøret hovedsakelig funksjonen for å gi komfortabel atmosfære og legge stil til interiøret. Det er en rekke faktorer som bør vurderes før du bestemmer stuen lakkfarger og en liten feil kan gjøre tabber i stuen innredning. Her er noen forslag på lakkfarger for stue.
Living Room Colors
Før du velger din egen stue maling farger, er det nødvendig at forstår vitenskapen om farger og farge psykologi, fordi fargene direkte berører våre stemninger og følelser. Farger på stue vegger kan gjøre et rom titt stort eller små. Størrelsen og formen på stuen bør holdes i tankene før bestemmer malingen fargene for stue.
Det er i utgangspunktet tre grupper med farger som brukes til male vegger, varm, kjølig og dempede farger. Varme farger inkluderer, rødt, gult og oransje, mens kjølige farger inkluderer, blått, grønt og fiolett. Dempede farger er ingenting men farger med en fargetone av grått. Kule farger som blått gjøre rommet ser større og bredere og de utvikler en følelse av ro. Unngå å bruke for sterke farger, siden de kan være irriterende for øynene. Velger veggen fargene for stue slik utfylle andre fargene i stua liker fargen av møbler eller draperiet. Vanligvis farger av stue velges etter fargen på største møbler. Les mer på room farger og hva de betyr.
Living Room Color Schemes
Det neste trinn er å bestemme stuen fargevalget at du vil bli implementere. Monokromatisk, gratis og triadisk er grunnleggende fargevalg. Monokromatiske fargene bruker nyanser av én farge, mens gratis fargevalg bruker to ulike farger plassert rett overfor hverandre i fargehjulet. Triadisk fargevalg, bruker som navnet antyder tre ulike farger (eller deres nyanser) som er plassert fortløpende eller i like avstand i fargehjulet.
Du kan ikke være i stand til å bestemme maling farge for stue bare ved å se på farver. På slike tider kan du ta hjelp av virtuelle interiør maleri. Virtual interiør maleriet er ikke annet enn en ny metode for å visualisere hvordan fargene er valgt av deg vil se på veggene. Dette kan sikkert fjerne all tvil og du kan ta en endelig beslutning og valgte best stue lakkfarger. Les mer om å male ideer til stua.
Bare velge malingen fargene for stue ikke vil gi deg de nødvendige resultater. Du må også bestemme type maling du skal bruke. Color malinger kommer med ulike finpuss og inkluderer, satin finish, matt finish, glanset finish, fløyel finish, etc. Maling med flat og matte finish ikke reflekterer lys og ser bra på vegger med mindre ufullkommenheter. Mens de med sateng og glans finish reflekterer en god mengde lys. Hver av disse lakkfarger har unike egenskaper og du bør velge en som vil tilfredsstille dine krav.
Så, ble disse noen forslag på valg av stue lakkfarger. Hvis du ikke kan komme opp med noen beslutning, så det anbefales at du bør konsultere en ekspert på interiørdesign.