Dye Dark Hair

Å farge mørkt hår kan være ganske vanskelig. Man må spille trygt med tre nyanser lysere enn det du har. Det er ganske lett å dye mørkt hår lettere og så lenge du gå til en god hår stylist, kan du trygt dye mørk hår blå eller eventuelle fargen du kan behage. Den eneste hassle med coloring mørkt hår er lysere fargetoner er ikke at åpenbare på mørke hår. Så noen har en tendens til å ty til bleking i håret og så farge håret igjen til ønsket farge. Resultatet er tørt skadet hår som nå ligner høy, takket være litt sinnssyk håret coloring ideer. Så det er selvsagt noe vi kan gjøre å farge mørkt hår, la oss finne ut hva som er.
Hvordan Dye mørkt hår?
Hvis du vil farge den mørke håret lysere, kan du gjøre det uten bleking. Så du kan gå to måter om det. Enten du går til et hår stilig og la henne hennes arbeid magi på håret eller gå deg til din lokale butikk og kjøpe en god hårfarge kit ment for mørkt hår og få til å fungere. For sistnevnte tilnærmingen, må du få somethings klar liker petroleum gelé, hansker, kam og en bolle å blande håret fargebad. Forresten trenger du minst et volum 40 utvikler.
Du må vet at hvis du vil farge håret enhver nyanse, vil resultatet bli annerledes form hva kanskje vises på beholderen av håret dye. Ikke skylde på kosmetiske selskaper for dette, er hårfarge på mørke hår alltid et par nyanser mørkere enn hva skal egentlig vises. Så ha dette i bakhodet når du går til å kjøpe hårfarge. Hvis du vil farge mørkt hår blå, så husk hvis det er en varm blå skygge, vil det være synlig bare i sollys. Les mer om hårfarge ideer.
Så å begynne coloring prosessen, du først shampoo håret for å fjerne olje og skitt som kan ha huset selv på håret. Deretter bruke gelé på pannen og ørene, dette er for å unngå å dø huden sammen med håret ditt. Så kan du ha på hansker og bland i håret fargebad blandinger mens nøye følge instruksjonene. Deretter bruke en kam, del håret ditt og bruke fargestoffet jevnt, la det på i gode 45 minutter, eller hvor mye tid pakking av fargestoffet sier. Senere, vaske håret og tilstanden det godt. Når håret tørker, vil du merke endringen i fargen. Så du ser, det er mulig å farge mørkt hår uten bleking.
Farget hår: Care
Siden håret er mørk, sjansene er at farge vil visne off lett hvis du ikke tar godt vare for håret ditt. Husk å alltid bruke en farge styrke sjampo og conditioner. Følg en god hår tannpleierutine. Det er alltid best å ha en intensiv condition behandling for håret en gang i uken. Dette kan gjøres hjemme med noen egg og yoghurt eller majones. Hvis du fargelegger å lette mørkt hår, husk at dette kan gjøres naturligvis også uten kjemikalier. Du kan vaske håret med litt sitronsaft og dette vil gradvis lysere hår. Noen kvinner sverger til honning.
Les mer på:; Dye mørkt hår Red; Dye mørkt brunt hår; Dye Dark håret blondt, så det er her jeg tegn på. Dye mørkt hår uforferdet og ikke vær redd å eksperimentere. Spis godt og trener regelmessig, vil dette hjelpe håret komme seg fra skaden av håret coloring.