Hvordan tiltrekke Sommerfugler

Sommerfugler er i utgangspunktet insekter, men i motsetning til de fleste av sine fettere, disse de er pen, er det knapt et vanlig Jane i denne linjen av insekter. Sommerfuglen kropp er delt inn tre deler (hodet, thorax og abdomen), seks leddet ben, fire vinger, et par antenner, ett exoskeleton og sammensatte øyne. Kroppen dekkes av bittesmå sensoriske håret. Brystkassen inneholder musklene som gjør vedlagte bena og vinger flytte. Alt dette kan ikke gjøre sommerfuglen lyden attraktive nok, men alt legger opp da de flutter de vinger som display slående farger. Og dette er slående viser at folk flest vil ha i sine hager. Vel, da, la oss komme til "hvordan å tiltrekke sommerfugler '. Les mer på fire vekst stadier av en sommerfugl.
Butterfly's Color; Hvordan få en sommerfugl sin farge? Noen har bare ett, mens noen hele farge pall. Kuløren er så intense at man kan lett tilbringe timer ser dem. En sommerfugl's farge kjennetegnes av deres minutt skalaer. Butterfly skalaer er pigmentert med melanin som gir dem deres ulike nyanser av brunt, svart og i noen, gule fra melanin, mens mikrostruktur av skalaer er ansvarlige for blues, greener og rødfarger.
Det er strukturelle koloreringen prinsippet som tillater fargene å skifte og vises mer intense. Når lys sammenhengende spredt av fotoniske krystall natur skalaer, blir lyst passert gjennom en transparent, flerlags overflaten, resulterer i multiple refleksjoner at intensivere butterfly's vingene farger. Kombinasjonen av en sommerfugl strukturelle, pigmenterte farger og iridescence skape interessante effekter når sommerfuglen vingene endrer farge når den beveger seg vingene og lyset passerer i forskjellige vinkler. Og hva du får er en sommerfugl med enkel eller multiple livaktige farger.
Hvordan tiltrekke Butterflies, Butterflies finnes overalt. De vil flagrer hvor de får nectar, kalt søte sukkerholdig væsken de suge ut hjelp en tube proboscis. De vandrer også, som den lyse oransje-og-svart monark sommerfugler som reiser ganske langt hver høst og tilbake hver vår å legge egg. Så hvis du bo i deres oppgraderingsveg, eller en plassering som huser dem, deretter tiltrekker sommerfugler til hagen din skulle verte veldig enkelt. Les mer på hva spiser sommerfugler.
Sommerfugler er tiltrukket av blomster som er nektar planter, og lyse i farger. Har du noen gang lurt på hvorfor noen hager har mer sommerfugler enn andre, til tross for at samme antall blomster. Svaret ligger i kvaliteten på dine blomster, de fleste hybridbiler er ikke inneholder nektar at sommerfugler vil eller til og med nyte. Så har en balanse av ville blomster eller innfødt arter. Annen viktig note i nærheten er å sørge at du har både; våren samt høsten blomster. Spring blomster vil gi nektar for sommerfugler kommer ut av dvalemodus, mens høsten blomster vil hjelpe sommerfuglene bygge opp sine reserver for vinteren dvalemodus.
Du kan også sikre yngleplass for dem, men vær klar til håndtere skade larvene kan gjengi. Folk som er erfarne i å tiltrekke sommerfugler i hagen deres også råd mot bruk av plantevernmidler på blomster, ikke bare det påvirker kvaliteten på nektar, fungerer det som en frastøtende for dem. Og det er foretrekke å vokse blomster i små grupperinger heller enn individuelt, få sommerfugler tiltrukket ett riot av farger. Asalea, tusenfryd, Salvia, bougainvillea, butterfly bush, milkweed, kornblomst, coreopsis, daylily, kosmos, fennikel, Dianthus, Globe Amaranth, stokkrose, Impatiens, Petunia, tithonia, nasturtium, stemorsblomst, black eyed susan planter, alyssum, Viburnum, Zinnia , Asters, floks, candytufft, osv. er noen av blomster som vil legge mye av farger i hagen din, og ta i sommerfugler. Og når de starter kommer i, ikke stoppe der, bringe i kolibrier altfor.
Sommerfugler er utmerket pollinatorer som hjelper økningen ikke bare blomst, men frukt og grønnsaksproduksjon. Følg den enkle regelen vite 'hvordan å tiltrekke sommerfugler i din hagen', mer blomstene, mer nektaren; mer nektaren, mer sommerfuglene!