Hvordan få Blonde Hair

Vi har hørt uttrykket blondiner har mer moro. Det er ganske fristende å finne ut selv, er det ikke? Bare se på Taylor Swift, Cameron Diaz, Miley Cyrus, Christina Aguilera, og det liker! Og vedlikehold kan være vel verdt det. Hvis du har blondt hår, men er på utkikk etter noen høydepunkter eller en annen farge spekter, hvorfor betale for noen dyre salong behandlinger. Istedenfor risikere håret med dyre kjemikalier, prøve noen rimelig teknikker å bringe ut naturlige blonde utseende. Bare følg disse enkle trinnene på hvordan komme blonde håret hjemme. Readf mer på hår coloring ideer.
Hvordan få Blonde Hair naturligvis; En tur til salongen kan lett gjøre deg skallet ut ca USD 100 eller mer. Med gjentatte besøk for en dyr hår vedlikehold, kan det bli litt demoraliserende å engang vurdere eventuelle hår farge ideer for blondiner. Men det finnes måter å opprettholde blonde hår hjemme med mange sunne måter. Sjekk ut disse tipsene for å få blonde håret glans og fremheve raskt.
Tips # 1: Bland en stilk av rabarbra med 4 kopper vann. På middels varme, småkoke vannet og rabarbra i ca 20 minutter. Strain blandingen og la rabarbra vannet avkjøles. Shampoo håret som vanlig, og skyll håret med rabarbra vann.
Tips # 2: For å få frem din naturlige blonde striper, skylle håret med kamille te. Kok 2 kopper vann og bratte en kopp tørket kamille te i det i ca 20-25 minutter. Når du får en mørk burgunder farge av te, sil væsken, og la den avkjøles på en gang. Følg vanlig sjamponering regime og skyll håret med kamille te. Pass på at te er ikke helt kald. Bruk den når den er litt lunken.
Tips # 3: Sammen med kamille te, bruke andre urtete å fremheve de blonde høydepunkter av deg. Den te som har lyse gule blomster som calendula, safran, og ringblomst kan gjøre utslaget. Istedenfor steeping det te blossoms, småkoke dem i kokende vann i ca halv time. Når du har anstrengt væsken, ta en tom bøtte og hell urte te vann over håret ditt igjen og igjen.
Tips # 4: Lemon og vannverk underverk når du vil gjøre en rask høydepunkt behandling til dine blonde håret. Ta en spiseskje av frisk sitron juice og legge den i en gallon av lunkent vann. Når du har shampooed håret, skyll du håret med denne blandingen. Ikke glem å bruke conditioner som sitron tendens til å tørke håret ganske raskt. Du kan også bruke en leave-in conditioner etterpå.
Hvordan få Blonde Hair for Blondiner, Brunetter kan også ha blondt hår om de ønsker det. Avhengig din nåværende hårfarge, må du kanskje bestemme hvilke blonde farger passer din ansiktsfarge. Hvis du har mørke Brunet hårfarge, kan du velge blonde høydepunkter i brunt håret å endre utseendet av dere håret. Mens du prøver noen blonde nyanser, ta råd fra en profesjonell frisør på hvordan å bleke håret blondt.
Les tips om hvordan å få blonde håret:; Platinum blondt hår; Tips til farging Blonde Hair, svart hår farge med blonde striper: Dette var noen enkle tips og ideer om hvordan å få blonde håret. Alltid prøve nye farge på en lite område av hår, som det vil gi deg en grov idé om hva det vil se ut. Det finnes ulike merker av hårfarge i markedet, så velg en godt kjent merkevare som du stoler på. Klor og salt vann kan forårsake alvorlige reaksjoner på farget håret, så sørg du unngår gå i vannet helt, i noen dager.