Konveksjon Oven Cooking

Konveksjon ovner, en populær apparatet i profesjonelle kjøkken, er nå popularitet i mange hjem. Med mange fordeler over konvensjonelle ovnen, har disse blitt en favoritt kjøkken apparatet av mange hjem kokker. Men, hva er egentlig en konveksjon ovn er og hvordan er den annerledes enn den vanlige ovnene? La oss vite mer om konveksjon ovn matlaging.
Hva er en Konveksjon Oven?
Konveksjonssystemet ovnen har en innebygd vifte som sirkulerer varm luft i alle retningar, dermed blir maten plasseres inne har et jevnt oppvarmet miljø. I en vanlig ovn, øverst og / eller nederst underlag gir ut varmen fører til ujevn temperaturen rundt maten. This ofte resulterer i mat å få svidd i bunnen og toppen blir ujevnt brunet. Det er hva er den beste tingen om en konveksjon ovn, istedenfor forsyning av varme rundt, og trenge inn i maten fører til perfekt kokt og bakt jevnt mat.
Konveksjon Ovn Fordeler
Konveksjon ovn cooking oppskrifter trenger noen justeringer, men disse er kjent for å være kokt raskere, reduserer koketiden med 25%, dermed sparer mye energi. Videre, mens du bruker flere stativer, gjør maten plassert på en rack ikke påvirke varmen nå den andre rack. Med perfekt bakt mat, eliminerer den også hot spots som kan oppstå på mat elementer, i tilfelle konvensjonelle ovner. Det unngår også smaken overføring mens matlaging ulike matvarer sammen hjelp flere racks. En av andre fordeler av en konveksjon ovn er at matvarer mister mindre fuktighet og dermed, har du bedre smaker mat. Les mer på konveksjon stekeovnen g. konvensjonell stekeovn.
Konveksjon Ovn Cooking Tips
Mange av dere kan være ivrig etter å vite om noen varmluftsovn matlaging tips. Ja, fordi matlaging med konveksjon ovn er annerledes enn de konvensjonelle ovner og kan være nye for mange mennesker. Så, la oss få noen tips til å ha den beste mat. Les mer på konveksjon stekeovnen matlaging guide.
Konveksjonsovner Matlaging: Tips # 1; Du trenger ikke å forvarme ovnen. Du kan forvarme, i tilfelle er det spesifikt nevnt i oppskriften.
Konveksjon Oven Cooking: Tips # 2; Med konveksjon stekeovnen, er tilberedningstiden redusert med 25%. Så, mens roasting mat, må du redusere tilberedningstiden med 25%. I dette tilfellet må du holde varmluftsovn temperaturen som er nevnt i vanlig stekeovn oppskriften.
Konveksjon Oven Cooking: Tips # 3; Mens baking mat i konveksjonskassen ovnen, sørg du redusere temperaturen med 25 ° F (13 ° C), holde varigheten samme som manglende konvensjonell ovnen oppskrift.
Konveksjonsovner Matlaging: Tips # 4; Ikke dekk til hyller med folie, slik som å fremme luftsirkulasjon. Du må også holde ca 1-2 inches området kostnadsfri rundt grytene. Dette vil hjelpe utnytte dets funksjoner på best måten.
Konveksjon Oven Cooking: Tips # 5; uten innfatning cookie ark og lav-sidige panner er kjent å være best kodekene for konveksjon ovn matlaging, da disse vil også hjelpe utnytte luftstrømmen på best måten. Les mer på på matlaging kalkun i varmluftsovn.
Du må kanskje et par dager for å vite riktig koketiden og ovn temperatur for varmluftsovn matlaging. Den beste ideen er å note ned nye tilberedningstiden og temperatur du angir mens matlaging mat i konveksjon ovn. En konveksjon ovn har definitivt noen store fordeler over vanlig ovn, og er derfor et populært apparat som brukes i mange hjem.