Hva om ikke å Wear tips

Ikke alle er født med en utmerket sans for mote og klær, eller med kunnskap om hva du skal ha og hva som ikke skal ha på ulike anledninger. Likevel har mange mestret kunsten iført nøyaktig hva får frem det beste i dem. De har lært, etter utallige pinlige antrekk og pinlige situasjoner, at hemmeligheten til ser bra ligger ikke i å vite hva du skal ha, det er mer om å vite hva som ikke skal ha.
Hva om ikke å Wear tips for kvinner
Ah, kvinner! Alltid bekymret for hva som ser bra og hva som ikke, alltid konkurrerer med Ms 'Oh-So-Vakre "for å se bedre ut på alle sosiale sammenkomster, å se de beste. Hvis du vet hva ikke å bære, vil du automatisk vet hva til slitasje. Her er noen hva som ikke skal ha tips for kvinner av ulike former og størrelser. , The Apple Shaped Figure: For de av dere som har en stor byste i forhold til hoftene, for det første, unngå over store klær for å gjøre hoftene ser så store som bust din. Unngå også iført stuper necklines og brede kunstsilke eller ruffles rundt halsen, da disse tiltrekker seg oppmerksomhet direkte til bust. Selv drakter med skulderputer er et stort nei-nei! Empire kutt er ikke for store busted, så selv om de er det siste innen stil, vedlikeholde din egen ved å unngå dem. Unngå svært stramt, eller avsmalnende bukser. I stedet markere detaljer under beltestedet, etter å ha mørke farger over og lysere seg. Videre vil folder og cargo bukser forbedre høyre kurver. , The pære formet Figur: De med en smal byste og store hofter bør unngå topper som slutter rett ved hoftene. Korte skjørt er en stor katastrofe for en liten byste, som de helt avlede oppmerksomheten til hoftene. Bruk mørke farger på underkroppen med lettere de ovenfor, å fremheve bysten. I tillegg bør brede hals, skjerf og hals broderier gjøre triks for de med en smal byste. , The Wide Ramme: Hvis hele kroppen er bred, med noen få kurver, har du en stor ramme. I et slikt tilfelle, unngå å bruke store utskrifter, dristige, kontrastfarger, og bukser med store lommer. Vannrette linjer er en klar feil i dom for store rammer. Bruk skjørt lange, skjorter med ermer tapering på håndleddene og lange jakker. Monokromatiske farger er bra for de med en stor ramme. , The Narrow Frame: Dette er bare en smalere versjon av de med en stor ramme. Unngå alt som fremhever midjen, inkludert store belter, samling av farger på livet, og rett jakker. Vertikale striper bør også unngås. I stedet ha noe som vil fremheve den øvre og nedre deler av kroppen, for eksempel imperium kutt, rett passform lav midje jeans, vannrette striper, og kontrasterende farger øverst og nederst. ; Les mer om: kvinners klær.
Hva om ikke å Wear tips for menn
Det har blitt bemerket at menn generelt, ikke bryr seg mye om trender og stil. Men dette er en saga blott. Dagens metro-seksuelle mannen vet nøyaktig hva han ønsker å se ut, og projisere et bilde av bravur. Likevel det er mange menn, som tabbe klærne de bærer som trendy. Så her er noen hva som ikke skal ha tips for menn. , The Skinny Man: For de av dere som er for tynne og alltid føles som ingenting ser rett, dette er nok derfor: Du er iført veldig løse klær for å legge til noen bulk til den lille rammen, eller du tror at slanke figuren er sexy og du har på deg alle klærne for å markere det, og ende opp som ser ut som en pinne figur. Skinny jeans er for kvinner, og lar holde det slik. Se bra, slitasje tykke tekstiler som kordfløyel, og skjorter som er litt større enn din smale rammen. Bruk jakker som ender rett på rumpa. Bruk rett legged bukser. , The Plump Man: Du er den mannen som liker sin vekt, slik at du selv bruke klær som fremhever dette faktum. Men ikke alle er komfortable med denne kunnskapen om deg, så unngå klær som har stor og fet utskrifter på dem. ikke menn som har det privilegium å bære poser for tingene sine, men en lik fordeling av ting, må du bære i lommene, vil unngå å gjøre du ser klumpete i den nedre regionen. Klumpete stoffer og gensere er ikke veldig flatterende for ramma din, så styre klar av dem. Ikke ha stramt belter, som buken vil bare floppen ut og ser større enn noensinne. I stedet bærer lett flytende stoffer som f.eks kashmir. V-hals T-skjorter og gensere ta bort oppmerksomheten fra dobbel hake og fremheve brystet i stedet. Lange bukser er veien å gå for å få utseendet til en naturlig langstrakt kropp. , The omfangsrik Man: Du er ikke feit, men godt bygget, og derfor klumpete. Unngå vannrette striper, som de gjør ser deg større. Ikke ha tettsittende klær, spesielt skinny jeans, som de vil forbedre store skuldrene. Heller ikke vil posete klær hjelpe. Vil motsatt vertikale striper smale rammen betraktelig, uten forstyrrende din naturlige utseende. Også skriver små og monokromatiske fargene vil flatere rammen din. ; Les mer på:; Mens Klær, Herre mote, Enten du er en mann eller en kvinne, tynn eller fett, smal eller bred, finne klær som passer deg godt er av stor betydning. Det gjør mer fornuftig å kjøpe gode jakt mote klær, snarere enn å gi preferanse til merkevarer og prislapper. Noen ganger vil den dyreste passer ikke gjøre triks, som en dress kjøpt på salg til halv pris kan gjøre. Identifiser din kroppstype, og bære klærne du er mest komfortabel i. Tillit bidrar mest til den stilige utseendet du dypt ønsker å skildre.