Hot Wax Hårfjerning

Voksing er en av mest foretrukne, og dermed mest brukte, metoder for bli kvitt kroppshår. Det innebærer en enkel prosedyre for å fjerne hår. Det tillater deg å lede et hår-fritt liv i ca 2-3 uker. Det samme er ikke mulig med andre teknikker for hårfjerning. Du kan utføre varm voks hårfjerning hjemme ganske komfortabelt. Du bare trenger kreves materialer som hot voks, oppvarming bolle, strimler, kniv eller spatula, tid og tålmodighet. Følgende konto gir deg noen nyttige opplysninger om hot voks hårfjerning. Les mer om hvordan du fjerner kroppshår.
Hot Wax Hårfjerning: Prosedyre
Varm voks hårfjerning metoden kan brukes på nesten alle deler av kroppen å bli kvitt hår. Det brukes vanligvis til å fjerne hår fra armer, ben og rygg. Men det kan brukes selv på de kroppsdelene der huden er ganske følsom som bikinilinjen, ansikt og under armene. Dette er fordi, er varm voks ganske tykk i konsistensen. Dette gjør det å bli strippet av lett. Hot voks hårfjerning kan utføres effektivt både hjemme og på en skjønnhetssalong. Den eneste forskjellen er at en profesjonell er i stand til å gjøre det raskt og med mindre søl. Hvis du ønsker å utføre den hjemme, må du ha en varm voks hårfjerning kit. Du kan få slikt kit fra kosmetisk butikker. Den generelle prosedyren av voksing for hår fjerning med hot voks er beskrevet her. ; Varm hot voks i elektrisk varmeren beregnet for formålet. ; Påfør et lag med talkum på ønsket delen av huden med hjelp av en svamp. : Ta en liten mengde oppvarmet voks på en kniv eller slikkepott, og spre voks på ønsket kroppsdel ​​i retning av hår vekst. ; Dekk lag av spredt hot voks med enten en plastikk stripe eller bomullspinne klut. ; Trykk dekselet på voks forsiktig, hold den i den ene enden, og stripe det av på en gang i en vinkel på 45 grader i forhold til huden. Retningen til stripping skal være motsatt av hår vekst. ; Følg trinnene over på varm voks hårfjerning å fjerne hår fra alle kroppsdeler. Når du er ferdig med voksing, bruke en uten parfyme fuktighetskrem eller honning for å fylle den tapte fuktinnholdet i huden. Som øvre most hudlaget din har blitt skrelt off, er du mer følsomme til solen og kjemikalier i første 2-3 dager etter hot voks hårfjerning. Bruk alltid en solkrem på voksede, utsatte kroppsdeler for å beskytte dem mot sol eksponering. Unngå svømming, med en badestamp eller spa og bruke parfyme og deodoranter på voksede området.
Hot Wax Hårfjerning: Fordeler og ulemper
Varm voks hårfjerning metoden har visse fordeler og ulemper. La oss diskutere første faktiske forhold. Den fremste fordelen av varm voks hårfjerning er at det gir huden en mer glatt og friskt utseende. Dernest er effekten varer lenger enn andre hårfjerning metoder som barbering og bruk av hårfjerningsmidler. For det tredje, ettersom håret vokser tilbake med konisk slutter, føles det ikke pricky men mykere. Det fjerde, det ikke bare fjerner hår, men også skreller av det øverste laget av huden. Dermed hjelper det i fjerning av døde celler fra huden.
Ut av de mange demerits av varm voks hårfjerning, den mest fryktede som det forårsaker smerter og ubehag for deg mens stripping av stripen. Dernest er det også sjanser for at huden kan blø fra visse steder og bli hovent. For det tredje må det være betydelig mengde og lengde på håret stede for neste sesjon i varm voks hårfjerning. Til slutt er hele prosedyren rotete og tidkrevende.
Les mer på:; Bivirkninger av Voksing, metoder for hårfjerning, Hårfjerningskremer for menn og kvinner; Det er visse punkter som trenger din hensynet til å få best varm voks hårfjerning effekt. Først av alt, aldri voks i huden når den er våt eller lagvis med krem ​​eller fuktighetskrem. Det vil hindre arbeidet, og så vil endre resultatene. Varm voks hårfjerning er ganske smertefullt. Hvis du føler smerten uutholdelig, bør du vurdere å ta en over-the-counter smerte killer som Ibuprofen eller paracetamol en dag i forkant av økten. Aldri noen gang prøvd å voks øynene, nesen eller ørene med denne metoden av varm voks hårfjerning. Mange kvinner har en tendens til å ha økning i følsomheten i huden under menstruasjon. Deres hud er mer utsatt for kutt og blåmerker i denne perioden. Derfor bør du unngå å gå for varm voks hårfjerning økten mens du har menstruasjon. Nå har du alle de grunnleggende kunnskap om varm voks hårfjerning. Gi det en sjanse en gang for å se effekten. Håper, finner du resultatet imponerende og som ønsket.