Hvordan Wrap en gave

Det å kapsle en gave i noen fancy materiale slik som å gjøre utseendet mer attraktive kan bli betegnet som gavepapir. Gaver er vanligvis pakket i bokser eller spesielle innpakningspapir. Bånd brukes til å gi pakket gavene en fin titt. I de fleste land, er det praksis å pakke inn gaver med noter å ha navn på avsender, mottaker og anledningen for som den er presentert.
Hvordan Wrap en gave?; Materialene som kreves for å pakke en gave inkluderer papir, blyant for merking, saks, bånd, osv. La oss forstå fremgangsmåten for hvordan å pakke inn en gave boks.
Innpakning papir som skal brukes må overlappe gaven riktig. Papiret overlapping bør minst være 2 inches i overkant. Papir bør kuttes skikkelig ved å merke den med en blyant forhånd. Målestokk kan brukes for å kutte papiret; bare brette den vil også tjene formålet. Papiret skal være kuttet på en slik måte at klaffene ville være lang nok til å dekke gaveeske. Overflødig papir bør være trimmet av når målingen er gjort skikkelig. Mens innpakning papir, trenger en kant (på langs) på papiret å bli brakt til sentrum av gaven. Den andre kanten skal overlappe den første, og deretter limes ned.
Prosedyren for innpakning resterende korte endene er for lett å forstå. Disse endene må brettes på en slik måte at trekantet klaffer er dannet. Disse flaps bør tapes på boksen for å lukke korte endene. Det siste trinnet i prosessen er å knytte et bånd rundt boksen. Båndet bør først være pakket lengderetningen til boksen etterfulgt av kronglete på sømmen, det hjelper i innpakning bånd bredde-messig. Endelig bør båndet være knyttet i en bue-form. Les mer om hvordan du kan pakke inn en gave.
Moro Måter å Wrap Gaver; Det mange forskjellige måter å gjøre prosessen med gavepakking en morsom og interessant aktivitet. Noen av de enkle og morsomme måter å pakke inn en gave er presentert nedenfor. ; Disguising gave i en pakke som ikke ligner gaven holder mottakeren gjetter. For eksempel kan en CD bli pakket i en boks som er dobbelt størrelse. Innpakning gaver i en serie med bokser legger for morsomt til denne aktiviteten. ; Trikset med å fylle vev mens pakking små gaver i stort bokser også gjør gavepakking en interessant aktivitet. ; Komponenter av gaver kan pakkes i separate bokser for å villede eller forvirre mottakeren om den nøyaktige naturen av gaven. Bare etter alle boksene åpnes helt, ville mottaker finne ut hva gaven er. ; Les mer på:; Anniversary Gaver, julegaver, Wedding Gifts; De ulike ideer og gavepakking prosedyrene som er nevnt ovenfor ville hjelpe til å forstå hvordan å pakke inn en gave. En bør prøve en av de morsomme måter å pakke inn gaver for en kommende spesiell anledning.