Coarse Curly Hair

For mange av oss er grovt krøllete hår vanskelig å håndtere, siden det tar for mye tid og krefter. Hvis du har tykt grovt krøllete hår, er det sannsynlig at det blir tørt, krusete, og uhåndterlig, uansett hva du gjør med dem. Det er så mange reklamefilmer på TV og blader fortelle oss hva produkter å kjøpe for visse typer hår. Når du er på supermarkedet, walking ned hårpleie midtgangen, det hundrevis av produkter som hevder å fungere best for håret ditt. Men hvordan vet du hvilken av disse produktene vil hjelpe deg temme your grov krøllete hår? La oss se om vi kan hjelpe deg løse dette mysteriet.
Best Shampoo for Grov krøllet hår, en sjampo primære jobb er å fjerne rester av hår, herunder overskytende olje og forurensning. Visse shampoos selges i supermarkeder har sodium lauryl / Laureth sulfate, som er base tensider (skummidler). De skum når du vasker håret med den. Men i tide disse tensider gjøre håret ditt ekstremt tørt og kan bryte ned hårskaftet. Velge riktig shampoo for din hårtype gjør en verden av forskjell. Det er forskjellen mellom storkoser hår dag og en dårlig hair day.
Shea Butter Shampoo; A mild shampoo formulert med Shea smør, beskytter og restrukturerer hår ved å gjenopprette naturlige pH, etterlot håret friskt og skinnende. Hair fiber får glatt og hodebunnen naturlige olje balanse er beskyttet. Bruk av shea butter for hår anbefales å beskytte dem mot forurensning og stadig skiftende vær.
Kremet Shampoo; Bruk kremet shampoos istedenfor oppklarende eller klare shampoos. Det holder håret sunt og sterkt. Kremet sjampo har mer fuktighetsgivende agenter enn klare sjampo, noe som er nødvendig for tørt krøllete hår. Clear shampoos har disposisjon å gjøre håret tørt.
Organisk Shampoo; Organic shampoos forlate svært lite rest i håret din og vedlikeholder deres naturlige mykhet. Disse shampoos reparere skaden gjort til håret din med års straightening, coloring, og blåse tørking. Organiske sjampo har ingredienser som aloe vera, kokosolje, jojobaolje, organisk shea smør, etc.
Uraffinert kokos olje er bra for å styrke tørt grovt hår. Det er en av de beste varmebehandling, som også kan brukes som en leave-in conditioner. Etter sjamponering, ikke bruk en hårføner for å tørke håret, la det tørke naturlig. Ta en prosent-størrelse dråpe kokos olje på hånden, gni det og massere det grundig i håret ditt. Dette vil hindre håret fra bli tørr og krusete etter shampoo.
Frisyrer for Coarse krøllet hår; Børst aldri krøllete håret når det er tørt, som det vil oppmuntre frizz og skade cuticle. Bruk en bred kam å forsiktig greie ut håret. Bruk aldri styling produkter som inneholder alkohol. Dette vil gjøre håret tynge. Mens styling, bør blåse dryers bare brukes når det er absolutt nødvendig, da varmen vil stjele fuktigheten fra håret. ; Style håret når det er våt og deretter forlate håret lufttørke, prøv å ikke knuse eller retusjere dem. ; Wear håret med en side avskjeds, midten parting, eller vinkel parting. Dette vil endre måten du style håret hverdags og også gi nye dimensjoner å ansiktet ditt. , For å få en jevn struktur for krøllete hår, prøve å bruke en flat-jern innimellom. Men ikke overdriv. , En av de enkleste måtene å beskytte håret mot skader og redusere krus, og er fuktighetsgivende. I årevis har jeg brukt et enkelt at-home spissen for fukt og min tilstand krøllet låser. Kombiner 2 egg, 2 ss mandelolje, olivenolje, og en halv kopp med majones. Bland ingrediensene sammen, gjelder håret ditt, og la den på i 20 til 30 minutter. Husk å vaske håret ordentlig som lukten av majones og egg kan være veldig sterke. Hvis denne oppskriften fungerer for deg, følg prosedyren to ganger i måneden. Les mer på søte frisyrer for krøllete hår. For mer informasjon om balsam, gå til:; Best Conditioner til tørt hår, Hair Conditioner til tørt hår, hårklipp for Grov krøllet hår, Klipp eller trimme krøllete hår hver 4 til 6 uker, avhengig av hårvekst. Denne praksisen vil holde låser i god form, og vil stoppe endene mister sin naturlige krøller. Gi tykt grovt krøllete hår noe lengde til veie vakre krøller ned. Å få best cut mulig, holde lengde fra medium til lange, med lag kutt i, å minske noen av fylden. Unngå sløve kutt som de ville vises tunge nederst. For bedre resultater, spør din frisør for å gjøre lagene starter på overleppen, og gradvis etter lengden. Les om:; Hvordan Take Care av Curly Hair; Best Shampoo for krøllet hår; Noen stylists insisterer at alle kan klippe krøllete hår, selv jeg beg å variere. Stylister som selv har grovt krøllete hår, eller har kunder med tørt grovt krøllete hår, blitt eksperter i å håndtere dem. Spør venner eller co arbeidskolleger med krøllete hår om deres valg av produkter eller dersom de følge visse hårpleie regimer. Dette vil hindre deg fra bruke dårlige produkter, og kan veilede deg mot gode.