Leather Scratch Repair

Skinn møbler er vakkert, og legger til kanten og personlighet til et rom. Skinn er tøff og langvarig, og litt omsorg kan forlenge dens levetid. Men dens relativt høye kostnader, samt bevisstheten om at skinn kan skade lett fraråde folk flest fra å investere i møbler i skinn. Det er lite du kan gjøre når slem ungene klør deg dyrebare sofaen med penner, deres sko eller andre instrumenter. Det kan også få riper av neglen eller høye hæler. Mens stygge riper kan spolerer skjønnhet sofaen, er den gode nyheten at du ikke trenger å bytte ut møbler. Det finnes mange forskjellige teknikker som du kan bruke til å for lær ripe reparasjon. Du kan enten prøve disse rettsmidler som har blitt anbefalt av mange, eller du kan velge en av de mange lær ripe reparasjons kits som er tilgjengelige.
Leather Scratch Repair tips
De fleste mennesker trenger løsninger for å takle overflate riper på en wax finish. For disse typer riper, må du ha en myk klut og varmt vann. Bare dip kluten er vannet og arbeid stedet til den scratch med lyset sirkelbevegelser. Som lær er porøst, det vil absorbere noe av vannet, så tørt det til det beste av dine evner. Hvis det er ikke mulig å utsettes for sollys, prøve å bruke en eksplosjon av varm luft fra en hårføner på den.
For anilin stil skinn, kan overflate riper fjernes med en god skinn beskytter. Hvis overflaten har ett pigment belegg deretter ett produkt som Easy Color skulle hjelpe å fylle dem i. Dypere riper kan kreve eksperter hjelp.
Etter cat riper på lær, start ved å rengjøre skadet flekkene med alkohol renere. Men test det for å sikre at den ikke ta av noen farge. Deretter bruke en nål til å forsiktig løfte opp krøllet løs klaffene, og legg dem tilbake rett. Når du har gjort det beste du kan med dette, ta på litt farge over den skadede stedet med en fin pensel, og lå den løse klaffene ned. Den pigment fungere som et lim, og du kan skvett på ekstra farge som er igjen, å blande merkene i.
En populær skinn scratch touch deg hjem middel er Old English møbler polish. Gå ut å kjøpe en polsk som er det nøyaktige skyggen av i sofaen. Deretter bruke polish til scratch med en bomullspinne applikator. Med en myk klut pakket rundt pekefingeren, forsiktig gli i polish inn den skadede spot. Du vil se resultater når den har tørket fullt. Du kan også prøve skokrem, og avslutter med rasping området med en annen myk klut. Man må være ekstremt forsiktig mens du gjør ikke dette å ytterligere skaden.
En annen ofte anbefalt lær Ripefjerner hjem middel er å gni litt olje på flekken. Hvis dette ikke gjør jobben, så ta bomull klut og våt det. Plasser våte (men ikke dryppende våt) klut over flekk av scratch og trykk ett varmt strykejern ned på den. Dette bør gjøre triks! En lignende middel ble foreslått for en tung brun skinnsofa. Du vil kreve noe oransje olje for dette tipset. Spray på enkelte oransje olje som Pledge på et papir eller håndkle, og gni det på sofaen.
Les om:; Slik reparerer Leather elementer; Leather Møbler Reparasjon; Leather Seat Repair - Slik reparerer en Leather Car Seat, Disse tips og rettsmidler bør arbeide for å dekke opp eller skjule lys overflateriper. Men hvis riper er alvorlige, den beste måten å forlenge levetiden på dine møbler og fullt gjenopprette skinn er å ringe i et profesjonelt. Enten for møbler lær eller bil skinn ripe reparasjons, det nok av produkter i markedet spesielt for formålet. Hvis du vil unngå kostnaden av reupholstering, kan du prøve en av disse lær ripe reparasjons kits.