Brasilianske Hair Rette

Har du et typisk offer for krøllete krusete hår? Deretter tall det du leter etter informasjon på brasilianske håret rette. Det er en utretting behandling som gjør håret un-krusete og vakkert rett på minst 2 til 3 måneder. Høres ut som en lønnsom tilbud? Betyr ikke det? Det er sikkert. Det har mange andre navn, som brasilianske keratin behandling, keratin håret rette behandlingen, Coppola keratin retting, Keratin Complex behandling, Liquid keratin, og Global keratin. Så, la oss få vite mer om denne multi-titulær behandling (wow, som kan være en tungen twister!). Les mer om hårpleie.
Brasilianske Hair Rette Treatment, I forhold til de andre (relativt) permanent håret rette behandlinger, den brasilianske håret rettet ikke gjengis ikke håret pinne tynne ved å endre hårcellene. I stedet reconditions det håret og etterlater dem som ikke krusete. Det tillater håret å krølle seg opp innover i endene og gir deretter en glans og myk følelse for dem. Dette gjør at håret ser naturlig rett og veldig sunt. Denne behandlingen uses keratin, som er et protein som finnes i hår, negler og hud, anyways. Men vokser håret gradvis tilbake til sin naturlige tilstand innen utgangen av åtte uker til 4 måneder. Les mer på håret rette sjampo.
Brasilianske Hair Rette produkter; I alle teknisk, keratin in infunderes i nyvasket hår, av varme. Dette styrker bindingen av håret, uten å endre karakter på obligasjonen. Mer så, smooths det neglebåndene og reparerer håret skaden. Den sies å være en av årsakene til at håret ser sunnere ved slutten av behandlingen. Behandlingen endrer ikke den interne strukturen i håret, men har folk opplevd at håret til å være sterkere og mye mer håndterlig etter behandlingen. Les mer på håret straighteners og metoder.
Brasiliansk Hair Rette Process, Så, tror jeg etter alle Raving at du allerede har lest om behandlingen, må du være ganske nysgjerrig på prosessen. Prosessen er en ganske sammensatt. Det er tekniker avhengig. La oss vite mer om det. ; Håret er grundig vasket for å sikre at det ikke er igjen av alle produkter i håret. Dette gjøres med en salt-free oppklarende shampoo. ; Hår er blåse tørket til den tiden det er 100% tørr. Da håret er børsten å jevner ut knop. , Da keratinet løsningen brukes på hver strand av håret. Er dette gjort ved å seksjonere håret ut. ; Det neste trinnet er for alltid delen som skal rettes 5 ganger med et bestemt 450 graders flatt jern. Dette er hva fyller løsningen inn i håret. ; Håret må forbli slik i 72 timer. I dette tidsrom, kan hårene ikke festet eller brettet på noen måte. I tilfelle det skulle skje, må det rettes ut igjen. : Endelig er løsningen vasket ut, grundig, med en natrium gratis shampoo og balsam. : Ja, er prosedyren vanskelig og litt komplisert. Men som de sier, er sluttresultatet som teller. Les mer på andre håret rette teknikker.
Brasiliansk Hair Rette Cost, Produktet, som er den løsningen keratin, er ikke et veldig dyrt element for en å kjøpe. Men når den sender flere stadier i økonomien, etter når den når sluttbrukeren, er prisen ganske høy. Den gjennomsnittlige kostnaden av behandlingen kan oppbevares på ca $ 300. Imidlertid er området mellom $ 200 til $ 500. Sjekk ut disse hår rette tips.
Den brasilianske håret rette er en fin måte å få en straight, vakker og håndterbare manke av hår. Den er en kompleks og slitsom fremgangsmåte, men alle er vel det ender godt, ikke sant? Ta en titt på keratinet håret behandlingen bivirkninger, før du tar det opp. Så la meg beskjed av brasilianske håret rette opplevelser. Det er her jeg logger av! Alle de beste!