Hvordan Curl Hair Med en Rettetang

Mens håret straighteners og flatt jern er absolutt en velsignelse for alle kvinner med krøllete, krusete hår, vite hemmeligheten om hvordan å krølle håret med en rettetang er noe som de fleste kvinner ville dø for. Så kan du faktisk krølle håret med en Rettetang som moteblader kravet? Vel, den gode nyheter for alle de kvinner som ønsker det spretne, er nydelig krøller at flat strykejern kan hjelpe deg lokker i kronen på verket. Det eneste er å få metoden høyre og snart med dine dårlige håret dagen venn, kan du få fantastiske leter krøller i ingen tid. Her er noen tips om hvordan å krølle håret med en Rettetang eller en flatt jern.
Tips om Hvordan Curl Hair Med en Rettetang
Før du kan starte curling håret, trenger deg produkter som slag tørketrommel, profesjonelle Combs uten sømmene, styling og varmebeskyttelse produkter, klipp og et hår Rettetang med keramiske plater og avrundede kanter å forsegle og glatt hårstrå. Les mer på håret straighteners som ikke skader håret.
Forbered Hair; Når du har verktøy for curling håret ditt, du må begynne å forberede håret for prosessen. Shampoo og pleie håret ved hjelp av gode hårpleieprodukter som er ment for din hårtype. For curling og styling håret, må sørge for at håret er helt tørt. Selv noen flate strykejern hevder å fungere godt med fuktig hår, er sannheten at overdreven fuktighet gjør det vanskelig for håret å hold style. Det beste alternativet i et slikt tilfelle er å blåse tørke håret ved hjelp av en åre børste samtidig dysen til hårføner nær hårveksten penselen. Dette hjelper på å lukke neglebåndene og glatte ut håret for en perfekt start. Nå gre håret å fjerne floker, og du er klar til å starte.
Anvende Heat Beskyttelse: A varmebeskyttelse serum liker TCI Thermal Protector hjelper i skape en beskyttende barriere på hårstrå. Dermed slipper håret fra "frizzles", og brenner forårsaket av overdreven varme av håret straighteners. Prøv å unngå oljebaserte produkter som kan veie håret ned og tillater ikke stilen å stille i.
Snitting Hair; Nå som du har varmebeskyttelse serumet på håret, gre den og del håret i gjennomførbar deler. La delene nær nakken fra der du vil starte. Selv om det er avhengig av hårtype, ½ tomme til 1 tomme seksjoner er ganske lett å jobbe med, spesielt hvis du er nybegynner. Bruk hårspenner for å sikre de enkelte delene av hår.
Curling den Hair; Nå tar en seksjon av klippet hårstrå og plasser glattejernet så nær håret røttene som du kan. Nå i en myk og flytende bevegelse, skyv den nedover samtidig snu jernet en gang eller to. Pass på at bevegelsen er hakkete og treg. Dette sikrer tettere krøller. For løse krøller, må du flytte rettetangen raskere. Fortsetter med denne for resten av delene, fra ryggen og flyttet til fronten. Når du er ferdig med en del, forsegle curl med ett hårspray. Husk at triks for å curling håret med ett Rettetang er at, den tynnere avsnittene av hår, vil mer intense og langvarige resultatene bli.
Les mer på:, Hvordan krøller håret, hvordan lage Straight Hair Curly, Hvordan få et krøllete hår, Avslutt med en siste lag med hårspray eller lakk og bruk fingrene til å skille krøllene og gre håret gjennom. En god langvarig, fleksibelt hold hairspray kan hjelpe deg å opprettholde stil i lang tid. Å vite hvordan å krølle håret med en slettetangen for kort hår, eller lange lokker kan se enkelt, men oppnå utseendet du ønsker, ikke øyeblikkelig prosess. Så du må prøve det et par ganger for å perfeksjonere utseendet.