Formell Etikette Regler

Hvis du er invitert til være tilstede på ethvert formelle innstillingen, trenger du holde noen svært viktige ting i tankene. Og disse tingene er god folkeskikk, være det mens hilsen, ha et måltid, iført passende klær, eller bare snakke med gjestene. Knowing disse formelle etikette reglene er svært viktig å unngå forlegenhet og mennesker ha en dårlig inntrykk om deg. Hvis du inviteres til en formell hendelse i annet land med annen kultur, er det foreslått at du leser et passende formelle etikette bok for vite hva er ting du må unngå gjøre. La oss diskutere noen av de svært grunnleggende formelle etikette regler.
Etiquettes for en Formell Setting
Passende Dress; Det er svært viktig å bære riktig kjolen hvis du inviteres gå til en formell innstilling. Hvis hendelsen er før seks om kvelden, ville en skikkelig kjole kode for menn være mørk dress med en hvit skjorte og et slips. For kvinner, ville det være en sen ettermiddag slitasje eller et teater dress. Men hvis arrangementet avholdes etter seks, bør en 'black slips' vurderes. En svart slips betyr ikke bare en svart slips med noen slitasje. For menn, relaterer det til en enkelt-eller dobbel-breasted middag jakke slitt med en svart silke tversoversløyfe. I gjelder kvinner, kan lang kveld slitasje eller kvelden separerer vurderes. Wearing godt polert sorte skinnsko er en standard for skotøy i formelle innstillingene. Hvis kvinner har på deg hansker, er det foreslått å ta dem av før håndhilse på folk.
Upon Ankomst, Når inn, bør menn hånden over sine outerwear som hatter, paraply, hansker, osv. til sjekken assistent. Hvis han kommer med en dame ledsager, bør han guide henne til handover henne ytterplagg og tilbehør til sjekk assistent. Etter inn stedet der arrangementet blir holdt, må du først hilse og møte mennesker og introdusere dere for dem. Ikke skriv i og bare begynne å drikke og spise.
Hilsener; Hils verten og deretter gi en passende gave til den anledningen. Hvis du er usikker på om å ta med en gave eller ikke, er det bedre å få en, som gaver er alltid akseptabelt. Mens hilsenen en mann, bør du tilby høyre hånd med håndflaten vendt sidelengs. Mens hilsenen en kvinne, bør du tilby høyre hånd med håndflaten vendt oppover, å forsiktig holde kvinnens fingrene og løft det litt. Etter hilsen verten, ikke starte ta om bedriften saker eller andre saker. Les mer på håndtrykk etikette.
Seating; Når det gjelder sitteplasser på et middagsbord, er det ille manerer å sitte ned før verten forespørsler å gjøre det. Hvis du ikke overlevert stedet kortene, velge en skikkelig sete og stå nær derved inntil anmodningen å sitte ned er ikke gjort. Hvis du er med eskorte din, vil du være ansvarlig hjelpe henne sitte på og få opp fra setet henne.
Dining; Dette er hoveddelen hvor mesteparten av formelle etikette reglene skal brukes. Ikke reposisjonere standard tabellen innstillingen. Hvis en kvinne har hånd-hansker på, bør de fjernes og plasseres på fanget, og ikke på spisebordet. Ikke flytte dining tallerkenen til maten for å være servert. Også gjøre det et poeng å ikke tygge mat med lage støy, og snakker ikke mens du har ett stykke i munnen. Bruk aktuelle elementene å løfte matvarer. Hvis du ikke sikkert som å hvilke elementer bør brukes hvordan, vente for noen å bruke det og deretter følg dem. Etter maten er over, ikke flytte platene og andre redskaper. Les mer på skikkelig dining etikette.
Les mer på:; Office Party Etiquette; Dining Etikette; Etter arrangementet er over, ikke glipp av møtet verten og takke ham / henne for gjestfriheten. Dette er noen av de svært generelle formelle etikette regler som skal følges for å unngå forlegenhet i en formell hendelse. Bare følg etiquettes og har en fin og fornøyelig tid på anledningen.