Hvordan Make Floating Hyller

Flytende hyller blir ofte sett i mange hus og brukes til forskjellige formål. Disse er utgangspunktet hyller festet til veggen på en måte som støtten ikke er synlig, derav de vises som om de er flytende. Du lurer kanskje hvordan gjøre flytende hyller, hvor å fastsette dem og hvordan gjøre dem ser best? Vel her hvordan å lage flytende hyller, hvordan løse dem er ditt valg, som har mange muligheter. Når du bestemmer deg på plasseringen av flytende hyller, resten er ikke en vanskelig oppgave å utføre. Så, la oss finne ut.
Hvordan Make Floating Hyller: Prosedyre
Trinn 1: Ta trebord av ønsket type. Den ene brukes for støtte må være to inches tykk, og den som ble brukt hylle kan 3/4-1 cm tykk. Bestem plasseringen av flytende hyller. Bestem antallet hyller du ønsker og følgelig ordne dem å ha en klassisk flytende hylle design. Mark stedene.
Trinn 2; Nå bestemme størrelsen på flytende hyller, hvor mye brede og hvor mye lenge du vil dem. Dette avhenger helt på dine krav. La oss ta vår sokkel til å være 12 inches bredt og 30 inches lang. Også, bestemmer høyden der det skal plasseres på veggen. Dette er stedet der du trenger fikse dens støtter.
Trinn 3; Hvis du lurer hvordan gjøre flytende hylle braketter, som ikke synlige, her's prosedyren. Merke posisjonen. Ta 2x2 trevirke som er så lenge bredden på sokkelen, at er 30 inches i dette tilfellet. Løs dette på veggen med 5-7, 3 eller lengre treskruer. Du må plassere det under markeringen av den flytende sokkelen, justere grensen mot den nedre grensen av sokkelen merking. Dette danner støtten for sokkelen.
Trinn 4; Nå, ta en 12 tommers bred og 30 inches lange tre som er av 1 tomme tykkelse. Plasser dette på 2x2 veden faste i trinn 3, berøre veggen. Nå, fikse dette med 5-7 skruer fra toppen av hyllen vinkelrett på 2x2 treet på veggen. Den flytende sokkel er klar. Fix andre hyller på samme måte. Vel, er prosedyren enkel, men hva er viktig er at du plassere dem rett og forbedre dine hjemmeinteriør. Her er noen tips på samme.
Hvordan Make Floating Hyller: Placement
Det finnes flere alternativer i form av plassering og utformingen av flytende hyller. Først må du vurdere veggen som du skal bruke for å fikse disse. Avhengig av størrelsen av veggen, bestemmer sokkelen lengden. Når festing to eller flere lange hyller, må du vanligvis fikse dem én under andre. Her er en av de store storveggen dekorere ideer. Bruk blandet størrelse hyller og plassere dem i tre eller fire lag, holder nok plass mellom to. Du kan plassere små hyller i en trapp mønster. Mens fikse mer enn en hylle, må du vurdere høyden av elementene som skal plasseres på den. Husk å plassere en stor post på øverste hylle vil ikke se mye bra, og også et mindre element plassert på det vil ikke være synlig! For en perfekt veggdekorasjon må du samle ting å plasseres først og deretter bestemme sokkelen størrelser og design deretter. Dette er en smartere måte enn vice versa. En av elegante veggen dekorere ideer er å ha hyllene i en farge kontrast til at av veggen. Du kan velge hvite hyller på en rød vegg. Disse er sikkert å se vakkert. Pass du ikke komplisere design og har nok lys faller på disse hyllene. Les mer på soverommet vegg dekor.
Når du vet hvordan du gjør flytende hyller og plasserer dem riktig, kan du gi et imponerende utseende på veggen. Bortsett fra dekorasjon, disse er best å plassere bøker på et studierom, fotorammer på soverommet og mange slike nyttige ting. Bare vær kreativ og bruke disse enkle flytende hyller å forskjønne vegger.