Facial Cleansers for fet hud

Våre ansiktshuden spiller en viktig rolle i helhetsinntrykket. Vedlikeholde dens skjønnhet og helse er en av primæroppgavene for oss. Du ville ha alltid hørt at rensing, toning og fuktighetsgivende sammen gjør en perfekt skjønnhet rutine. Men få fordelene av denne rutinen avhenger i stor grad på produktene som brukes og din hudtype. Hvis du er en av disse menneskene ha en fet hud, kanskje du virkelig være får irritert til tider. Fettete, blanke og matte ansikt kan gjøre at du føler irritert hver gang du ser på deg selv i speilet. Hvis du vil bli kvitt dette problemet, er det viktig å holde huden ren. Bruker en god rensemiddel er jevnlig hva vil hjelpe deg bli kvitt den fet hud. Du kan være optisk for dyrt rensemidler tilgjengelig i markedet lovende en olje gratis huden. Stedet, hvorfor ikke bruke hjemmelagde facial rensemidler for fet hud? Ja, disse er like effektiv og vil ikke inneholde noen sterke kjemikalier. La oss komme videre for å vite mer om de ulike ansikts rensemidler for fet hud.
Naturlig Facial Renset for fet hud
Melk, Melk er en brukervennlig og effektiv ansiktsrens for fet ansikt. Du kan bare bruke melk over ansiktet med en bomullsdott dyppet i det. Det er best å bruke rå melk. La det tørke før du vasker den av med lunkent vann. Du kan også lage kuber av melk og gni dem over ansiktshuden å få et friskt utseende. Hell melken i en is skuff og la det fryse i form melk kuber. Du kan også lage en lime hjelp melk og appelsinskall og anvende den over ansiktet din. Gni den i sirkulære retninger i noen minutter og vask deretter av.
Lemon; Klem todel sitron og bruke denne frisk sitronsaft som en av de beste naturlige ansikts rensemidler for fet hud. The sitronsyre i sitron hjelper i rensing oljen og smuss i huden porene og gir et lyst utseende til huden din. Det er også en naturlig bleking agent. Du kan også blande lik mengde sitronsaft og varmt vann å ha et ansikt vask for fet hud som er følsom også.
Honning, Honning gir god ansikts rensemidler for fet hud. Lag en pasta av 2 ts. honning, 2 ts. mandel pulver og ½ ts. sitron juice. Påfør på ansiktet og gni i sirkulære retninger i 2 minutter. Nå, vask off med lunkent vann å ha en ren, oljefri og smuss-free ansikt. Du kan også lage en pasta av 1 ts. honning, 1 ts. eggehvite og ½ ts. sitronsaft og bruke det over ansiktshuden. Vask off etter 10 minutter å ha et friskt titt. Les mer på daglige hudpleie rutine for fet hud.
Yoghurt; Yoghurt er en effektiv ingrediens for rensing fet ansikt. Bruk den på ansiktet og vask av etter 10 minutter. Du kan også lage en pasta av yoghurt og mashed jordbær og anvende den over ditt ansikts huden. Vask den av med lunkent vann etter 10 minutter å ha en perfekt renset hud. Les mer på kurere fet hud.
Fuller's Earth; Fuller's jord er meget gunstig for huden, spesielt for rengjøring av fet hud. Du kan gjøre en lime med Fullers jord og rose vann, og smør den over ansiktet for å rette rense huden din. Vask av med kaldt vann. Du kan også legge en liten mashed tomat til fyldigere's jorden. Bland godt og gjelde på ansiktet. Vask av med kaldt vann når den tørker. Regelmessig bruk av Fullers jord skal bidra til å forbedre deg huden tekstur. Les mer om fet hud løsninger.
Ved hjelp av en av de nevnte ansikts rensemidler for fet hud daglig, er dobbelt viktig å få de ønskede resultater. En ren hud er den viktigste måten å redusere 'fet' faktoren. Videre vil en ren hud sørge for at huden porene ikke er tette som kan føre til akne. Fullfør ved å anvende en toner og en god fuktighetskrem for fet hud. Så ta vare ved hjelp av en naturlig ansiktsrens hver dag og si farvel til den fettete titt!