Avlange Face frisyrer

Før du velger avlange ansikt hairstyles, du først trenger å finne ut om du virkelig har en avlang ansikt. En oval form og en avlang form kan være forvirrende. En avlang shaped ansiktet er generelt mer lengre enn en oval formet en. Det er noen ovale-faced frisyrer som kan passe avlange ansikter, men noen kan ikke dress på alle. Hvis du har en lang ansikt og trenger en god hårklipp som vil gjøre ansiktet mindre avlange, det mange avlang ansikt frisyrer å velge mellom. Som din ansiktet er lang, må du velge en haircut som vil ha god mengde hår volum på sidene og mindre volum på toppen. La oss diskutere slike avlange ansiktet frisyrer for menn og kvinner.
Avlange Face frisyrer for Menn og Women
Hvis du har en avlang ansikt, er det bedre å gå i for korte og medium haircuts. Long hårklipp kan gjøre hodet utseende lengre. Imidlertid med noen justeringer til lange frisyrer, kan du bære en lang hårklipp og skape illusjon av en mindre avlange ansikt.
Short frisyrer; I tilfelle en avlang ansikt, er den beste alternativet å velge en kort frisyre med litt volum på sidene. Mens velge en kort hårklipp, sørg at du ikke velger en veldig kort hårklipp, da dette ikke vil legge bredden til sidene av ansiktet. Wearing ett gutteaktig hårklipp som kun till over øret vil gjøre ditt ansiktet vises lenger. To av de beste avlange ansiktet frisyrer for kvinner er en hake lengde bob eller en skulder-lengde bob. Å legge litt mer stil, bare slitasje noen av disse hårklipp med bangs skimming gjennom øyenbrynene. Dette vil sikkert gjøre ansiktet ser vakker med skjule oblongness. Hvis du tenker avlang ansiktet frisyrer for menn, vil eventuelle lagdelte hairdo se bra. Kontroller at du ikke la din hairline bli eksponert for mye. Opprett en uregelmessig titt på hårfestet.
Les mer på:; Kort frisyrer for Kvinner; Shoulder Lengde frisyrer for Girls; Medium eller Long frisyrer; I medium eller lange frisyrer for avlange ansikter, vil en lagdelt titt være kult. Dette vil også legge en god mengde volumet til sidene med bidra til stilen. Frisyrer med smell også et annet godt alternativ for å legge bredde til sidene og også skjønnheten i ansiktet. Det beste du kan gjøre manglende lange frisyrer for avlange ansikter er å legge bølgete krøller til sidene. Som krøller ville ta mye sted på sidene, ville de gjøre ansiktet ser bredere og ikke lengre. På en avlang ansikt, bør du aldri velger å bære en lang frisyre uten krøllene på sidene. Unngå frisyrer som er all rett og vertikale. Les mer på middels lengde frisyrer for kvinner.
Uansett hvilken type korte, middels, eller lang avlange ansikt hairstyles du velge; simpelthen sørg du bære dem med bangs og om mulig med krøller. Sannsynligvis, er den beste avlange ansiktet frisyre å bære en middels-lengde cut med bangs, og bølgete krøller på sidene, nedenfor ørene till skuldrene. For en mann som har en avlang ansikt, holde en stilfull bart er en god idé, som det ville skape en illusjon av kortere ansikt. Forhåpentligvis, bør ovenfor informasjonen har vært nyttig for disse som søker gode hårklipp for avlange ansikter.