Belly Button Piercing Info

Konseptet med piercing har eksistert i uminnelige tider. Denne tribal formen for kunst var populært blant inkaene og egypterne. I det gamle fortid, hadde piercing ingenting å gjøre med mote. Det symboliserte lojalitet, tapperhet, royalty, krigere og enestående skjønnhet.
Tidene har forandret seg og så er definisjonen av piercing. The art of body arbeid har funnet dyp betydning i verden av mote. Piercing er ikke bare begrenset til områder som ører, men mote ikoner har krysset den grensen for piercing kroppen deler som navlen, lepper, brystvorter, øyenbryn, nesebor og kjønnsorganene. La oss konsentrere oss om bare en del av kroppen vår som er erotisk og sanselig. Ja, det er navlen. Det finnes ulike navle piercing informasjon tilgjengelig i lokale aviser og internett. Hvis du ønsker å få hull på denne erogenous område av kroppen, går gjennom denne navlen piercing info. Les mer på ulike typer kroppen piercing.
Ting du bør vurdere før Piercing; Få en profesjonell til å gjøre jobben for deg: Aldri noen gang prøvd å gjøre det selv. Punktering huden med ikke steriliserte nåler kan forårsake infeksjoner som hiv, stivkrampe og hepatitt. Det er mange piercing salonger som kan gjøre jobben effektivt. Det er fagfolk som er spesialiserte og opplært til å arbeide med kroppen din. Piercer bør være registrert med APP (Association of Professional Piercers). ; Velg riktig smykker: Det finnes et bredt utvalg av magen smykker som kan brukes i en navlen. Det finnes ulike nettsteder som gir navle piercing info sammen med deres utvalg av smykker. Smykker kommer i forskjellige form og form: barer, ring og måle. De er vanligvis laget fra metaller som gull, sølv, niob, titan og rustfritt stål. Forsikre deg om at du bare ikke gå av design og attraktiviteten til smykker. Også ta hensyn til størrelsen på metall som det ikke bør være et irritasjonsmoment i din søken for å være moteriktig. Hypoallergeniske smykker laget av kirurgisk karakter stål, titan og 14 eller 18 karat gull er best når du er piercing for første gang. Les mer på kroppen smykker. ; Belly Button Piercing Care
Bruk en antibakteriell såpe til å rengjøre navlen området. , Med hjelp av varmt vann, fjerner crusting materiale fra navlen piercing området. ; Å fremme helbredelse, plassere en kopp salt vann på anbud område av navlen til 15 minutter. ; Avstå fra tukling med ringen og ikke berøre piercing med skitne hender. ; Unngå iført jeans, strømpebukse og belter. Bruk kun løstsittende klær som lar huden puste. ; Å fremskynde prosessen med healing, bruk lavendel og te tree olje. ; Ikke bruk et offentlig svømmebasseng til piercing har grodd. ; Den helbredende prosessen tar vanligvis 6 måneder. Hvis du vil gå inn for en endring i smykker, gjør så bare etter buken knappen har grundig helbredet. ; Les mer på; Naval Piercing ettervern, Belly Button Piercing Care, Belly Button Piercing Risks
Navle piercing prosedyren ligner på kirurgisk operasjon og innebærer en viss risiko. Du må være klar over den generelle risikoen forbundet med piercing kroppen din. Det er sjanser for bakterielle infeksjoner som kan forårsake abscess rundt hull i området. Hvis venstre ubehandlet, kan det danne septikemi som betyr infeksjon i blodet. Hvis du Pierce i en salong hvor hygiene nivået er lavt, så er det en risiko for infeksjon. Overførbare sykdommer som hepatitt og HIV kan smitte kroppen gjennom unsterilized nåler. Den normale reaksjoner er blødning, hevelse rundt piercing området og arr. Les mer om:; Belly Button Ring infeksjon; Infected Belly Button Piercing, Belly Button Piercing infeksjon, farene og risikoen ved Belly Button Piercing; Nå som du har informasjonen på navlen piercing, noe som gjør en beslutning er enkelt. Hvis du bestemmer du ikke ønsker å broach temaet navle piercing, vet du hva som er best for deg. Men, hvis du har besluttet å gå for det, må du lese gjennom navle piercing info før du kjører til nærmeste piercer.