Hvordan å vokse reddiker

En spiselige rot grønnsak of the Brassicaceae familien at de fleste av oss liker var ikke helt spiselig før det ble domestisert i Europa i før-romersk tid. I dag er det dyrket over hele verden i ulike størrelser, samt farger (rød, rosa eller hvit). Lære å vokse reddiker fra frø vil ikke bare sikre en frisk spiselige rot, men ernæring pakket greener også.
Reddiker
En reddik plante vokser svært raskt og kan plantes suksessivt gjennom hele året. Deres typene er klassifisert sesong, høst, vinter, vår og sommer. Nesten hver sesongmessige reddik blir sådd, og høstet i samme sesong. Roten vegetabilske kommer i varierende størrelse, runde eller avlange, og farger, rødt, rosa, hvit eller gul reddiker med greener bladene som blir lyse, fast og kompakt strukturert. En vanlig hage beskjære, reddiker er lett å vokse, lett å høste og lett å knaske på!
Slik Grow reddiker
Som sagt tidligere reddiker kan dyrkes året rundt, unntatt ekstreme vintre. Men hvis du forstår de grunnleggende kravene for dyrking reddiker og en er veldig glad i den, kan du vokse dem innendørs også. Ettersom de er raske til å vokse de er mest begunstiget som 'barn' hagen prosjekter "i mange skoler.
Hvordan å vokse reddiker fra frø, reddiker er bare vokst fra frø. Reddik frø er linse størrelse korn, så sådde dem individuelt ikke vil være et problemet. Forbered vegetabilske senger med jord opprettholdes på et pH fra 5,5 til 6,8. Jorda bør være godt drenering og plassert på et solrikt sted. Under somre, velger en delvis skyggelagt område. For mye varme vil gjør dem for pungent. Som røttene utvikler, bør jorda kunne imøtekomme dem. Grav jorda dypt ned til en dybde på 15-20 cm, og klart den av alle steiner, grus og gress. Legg til organisk materiale og bonemeal. Les mer på vegetabilske hager.
Før sådde frøene, trenger man å suge dem i vann i ikke mer enn ti minutter. Reddik frøene kan sås i mellom andre grønnsaker også, som de er raske til å vokse. Eller man kan bare ha en reddik seng. Sow reddik frø halv tomme dyp, avstand dem to inches hverandre i mounded radene som er skilt om ti inches hverandre. Å ha en påfølgende avkastning, kan man plass en ukes varighet mellom rad frø såing (rotere crop). Vann mellom radene, vil frøene spirer innen en ukes tid. Space dem ut individuelt når de når seks blad stadium.
Hvordan å vokse reddiker innendørs, reddiker er perfekte for container hagearbeid, som de er små og ikke tar mye tid å nå høste scenen. Så hvis du lurer på hvordan å vokse reddikene i en pott, er det lett. Avgjøre hvor mange reddiker du planlegger å vokse, og med tanke på de til slutt størrelsen, velg en gryte eller en container. Potten skal ha tilstrekkelige hull for å renne av overflødig vann. Selv om roten pærer trenger fuktighet for å modnes godt, for mye tilbakeholdt vann vil sette råtne i dem. Bruk samme type jord, og tynt spre frø over dem. Fukt jorda og holde den dekket til frøene spire. Hvis du føler for mange frøplanter har spiret, tynne ut overflødig. Dyrke for mange planter innenfor samme beholderen ikke vil utgjøre en god sunn avkastning.
Pass på at jorda er alltid fuktet, weed gratis og fôr godt med egnet gjødsel bare én gang etter såing sin. Vær svært forsiktig for å unngå komprimering av jord rundt reddik. Informasjon om hvordan å vokse reddikene er ufullstendig uten å vite når å høste det. Reddiker vanligvis klare til å høstes i ca en måned, avhengig av variasjon, og må gjøres kun ved forfall. For ung eller for eldre reddiker smaker forferdelig. Rik på viktige næringsstoffer, bør ferske reddiker være en del av kostholdet ditt.