Begonia Care

Følgende artikkel kan hjelpe deg å vite om Begonia omsorg som vil gjøre hagearbeidet mer interessant! Les videre ...
Begonia Plant
Botanisk, er Begonia plantene delt i tre grupper, planter ha fibrøse røtter, rotknoller, og de med rotstokker. Blomstene varierer med høyde, farge, habitat, fargene av blomster og løvverk og størrelser og formen bladene. Det er en av de største blomstring slektene. Bladene til Begonia planter er asymmetriske og blomstene er unisexual. Hannen og kvinnelige blomster vokse på samme plante. Den følgende artikkelen forteller oss om Begonia omsorg, som dekker punktene som sin posisjon i sollyset som det vokser best, informasjon om vanning anlegget, etc. jordtype, men før vi får inn disse detaljene, la oss se det vitenskapelige klassifiseringen av anlegget.
Vitenskapelige Klassifisering av Begonia Plant
Kingdom: Dækfrøede; Division: Magnoliopsida; Klasse: Magnoliopsida; Order: Cucurbitales; Family: Begoniaceae; Genus: Begonia
Innendørs Begonia Care
Posisjon; do Begonia planter ikke trenger full og direkte sol, trenger de rikelig med sollys som filtrert. Hvis de får utilstrekkelig sollys, stengler deres vokser langsomt fører til soppvekst. Så, er det nødvendig å holde dem nærheten vinduene slik at de mottar tilstrekkelig sollys. Selv om blomstrende begonier behovet sollys et par timer i dagen, bør begonier som dyrkes for bladverket deres ikke motta direkte sollys. Måten solen spiller en viktig rolle i veksten av hver plante, er jord også viktig for tilførsel av næringsstoffer for vekst deres.
Jord; Disse plantene trenger jord som er rik på næringsstoffer. Sur jord kan best for Begonier, som har lavere pH nivåer. En blanding av tunge jord, Torvmose, gjødsel, kan også være et alternativ for beste jordtypen for begonier. Noen foretrekker legge lys medium av jord eksempel sand til deres potted blandingen. En ting at bør holdes i sinn er mens velge jordtypen det viktig å ta hensyn miljøet rundt.
Water; Vanning begonier bør gjøres gang i uken. Over vanning vil gjøre planten og røttene råte. Selv over vann kan skade anlegget, ikke vanning den regelmessig vil forlate anlegget tørr, og visner den. Så det er nødvendig å overvåke fuktigheten av potted Begonia anlegget. Disse plantene bør holdes fuktig. Du kan gjøre dette ved stikke fingeren i jordsmonnet, og hvis det ikke fukt følte, er det tide å vann anlegget.
Gjødsel; Når rikelig gjødsel legges til Begonia, resulterer det i større blomstrer og blader. Røtter av disse anleggene er svært følsom for salter, så å legge for mange kunstgjødsel er ikke en god idé. Hvis du har besluttet å legge uorganisk gjødsel, være forsiktig samtidig legge dem som de skal blandes med jorda skikkelig. Disse plantene trives med gjødsel som inneholder mer eller mindre mengden nitrogen. Begonier som dyrkes for sin lyse store oppblomstringer krever gjødsel som har tilstrekkelige mengder nitrogen, fosfor og kalium.
Tuberous Begonia Care; Dette også er en veldig populær type Begonia. Det er kjent for sine bruk som sengetøy plante og en drivhus plante. Dette anlegget er hovedsakelig dyrkes for sine vakre blomster. Størrelsen på disse blomstene kan variere fra 1 / 2 "til den faktiske størrelsen på en middagstallerken. De kommer i alle nyanser, men nyanser av blått. Tuberous Begonia omsorg i somrene inkluderer tilby konsekvent fuktighet, mens du tar vare at røttene er ikke for våt. Folk pleier å vannplanter kontinuerlig i somre, men det er virkelig ikke påkrevd. Det eneste som skal følges er å holde plantene fuktet. The tuberous Begonia elsker lys nyanser spesielt når det er mye luft sirkulasjon rundt, så alltid holde dem innendørs. Disse plantene bør befruktet gang i måned og tilbrakte oppblomstringer bør fjernes. Også se til at gule bladene er fjernet. Etter blomstrende sesongen, kan disse plantene dør av frost, så får plantene dine innsiden. Hvis de dø, la dø disse beauties naturlig. Når stilkene av Begonia anlegget bli sprø, ikke bekymre forårsake her er noe du kan gjøre og lagre plante. Grav ut knollene fra jorden og plassere dem i torvmose og lagre dem på et sted som er tørt å ha temperaturen rundt 45 til 50 grader. Etter en måned hvis du bestemmer deg for å plante disse knoller, gjør det ved å plassere dem i potter til de spire ved vanning.
Disse var noen tips for Begonia omsorg. Begonia planter gjøre hagen ser vakrere med deres blomster og det er en flott syn når de er fullt blomstret. Med disse plante pleie tipsene, gå og få din gryte med Begonia anlegget fra barnehage, akkurat nå!