Slik Grow Roses

Roser er en av de vakreste blomster, enten de røde å uttrykke kjærlighet eller de hvite som ser rolig. Med ulike metoder hagearbeid, kan man selv pode forskjellige farger plante roser sammen for å skape nye nyanser av roser. Roses kan se delikat, men de er ganske lett å vokse hvis du oppfyller deres grunnleggende omsorg kravet som skikkelig vann, en godt befruktet jord og tilstrekkelig sollys. Med disse grunnleggende omsorgsbehov du kan vokse sunn rose plante, og nyt de vakre rosene på plantene. Men en må være klar over noen mindre problemer når det vokser steg planter også. Som, pleide jeg å vannet mitt steg anlegget i potten jevnlig, men en måte sine røtter ble utsatt for og anlegget ble ustø, og plantene begynte å vise tegn til gule blader. Senere lærte jeg at det skjer hvis du vann direkte på midten av potten ved foten av stammen, oppstår dette problemet. Men, nå er min plante er igjen frisk, og det er røde roser vokser på det. Her er de enkle, men viktige krav om hvordan å vokse roser hjemme.
Grunnleggende Rose Care Krav, Gå til en plante barnehage, og spør manager hvilket utvalg av roser er mest egnet for klimaet i ditt område. Kontroller også at du kjøper sykdom resistent steg anlegget for å gjøre jobben enklere. Noen av de beste variantene er miniatyr og grandiflora typer roser. Etter å ha valgt riktig utvalg av rose, alltid huske disse grunnleggende kravene for å gjøre hagearbeid plan for hvordan å dyrke roser i potter eller lande en suksess.
Sollys: For å plante rose plante eller holde rose potter, velger du et område der anlegget vil få minimum 6 timer med full soleksponering. For container hagearbeid på hvordan å dyrke roser i potter, velger semi-gjennomtrengelige leire potter og pass på at det er nok drenering hull, på bunnen av potter, og holde dem på et godt eksponert solrikt område. Det er best hvis du planter roser i løpet av våren.
Vann: Rose planter krever mye vann og en godt næring jord for å holde sunn. For første tre til fire uker etter planting på roser, vannet plantene dine regelmessig. Vann dem når du finner toppen 2 inches av jorda tørke. Hvis du vil kontrollere dette holde en markert trepinne eller blyant.
Jord: Uansett hvilken måte hagearbeid du bestemmer deg for å vokse på roser, enten på land eller i potter, jord kravene er like. Jorda bør være godt drenert, med en pH-nivå mellom 5,5 til 7. Organisk gjødsel som husdyrgjødsel eller kalk bidrar i nærende røttene til den økte planter. Sug røttene i vann eller dam leire for mange ganger og ta ut roten ender som er brutt før planting dem.
Flere Care Tips for å vokse Roses, Husk, disse ekstra tips for å vokse og ta vare på din roser. ; Befruktning bør gjøres etter 3 måneder med plantasje av rose plante. Bruk en god organisk og godt drenert mulch på 3-6 inches. ; Skarpe sakser, beskjære tidlig våren, eller når plantene begynner spirende, fordi knoppene skal utvikle seg senere inn i nye grener. Klipp buskene rundt en tredjedel eller halvparten, av den ønskede høyden du vil ha dem. ; Legg noen flere inches av mulch under vintre, til beskytte rosebusker, vil mulch gi ekstra varme om vinteren. Den beste mulch for roser er organiske som inneholder barnåler, flis og gresset. ; Pass på at du vanne dem regelmessig, men lett. Også prøve å unngå vanning direkte på bladverket som det kan føre til sopp sykdommer. ; Kontroller at området hvor du planter eller holde rose potten er godt sirkulert, som roser ikke vokser godt i trange området. ; I tilfelle du finner noen skadedyr på rose, bruker en organisk plantevernmidler, men følg etiketten instruksjonene riktig. ; Mer om roser:; Hvordan Beskjær Rose Busker; Transplanting Roses fra stiklinger, Forskjellige typer Roses, Så må du huske de grunnleggende kravene for å holde rose plantene friske og blomstrer vakre roser på den! Og husk ovenfor flere tips om hvordan å vokse roser, for de ekstra vare på roser.