Asian Dragon Tatoveringer

Med kjendiser som Angelina Jolie, Lenny Kravitz, Mel B, Melanie C, Howard Stern og Pink støtter dem, har asiatisk drage tatoveringer blir stille et raseri. Japansk og kinesisk drage tatoveringer appellere til et bredt spekter av mennesker, nesten fra alle land i verden. Hvis du også planlegger å ha asiatisk drage tatoveringer innsatt på kroppen din, så her er litt interessant trivia om dem.
Asian Dragon Tatoveringer: Betydning
I vestlige land, er dragen anses å være en skapning som alle skal være redd for. Han er tenkt som en som er skummelt og dreper mennesker ved å sende ut ild fra munnen sin. Men la meg fortelle deg, asiater har en helt annet syn på dette. De ser opp til drager som skapninger som er vakre, intelligente og medfølende. Faktisk, er meldingen om at asiatiske dragen tatoveringer formidle at av åndelighet og tro.
Les mer på:; Dragon Tatoveringer på Back, Dragon Tatoveringer for Girls, Dragon Tattoo Meaning; japanske Dragon Tatoveringer, I Japan er det antatt at deres første keiseren var etterkommer av dragen. Det er derfor dragene er høyt respektert i den japanske kulturen og brukes i japansk kunst å vise makt og myndighet. En annen japansk myte proklamerer at en drage er vannet Gud. Det er grunnen til at mange japanske drage tatoveringer har skyer i dem. Holde opp med disse mytene, er japanske dragen tatovering design laget på en slik måte at de gjenspeiler makt, beskyttelse og lang levetid. Les mer på japanske tatoveringer og deres betydning.
Kinesisk Dragon Tatoveringer, I Kina er dragen som en mann og er assosiert med de ni tall, som regnes for svært gunstige i astrologi. Dragene, i Kina, anses å være så kraftige at de kan kontrollere været. Dragons representerer også et av tegnene i den kinesiske Zodiac. Den kinesiske drage tatovering design reflekterer egenskaper som harmoni, helse, gode-flaks, velvilje, intelligens og styrke.
Asian Dragon Tatoveringer: Design, farge og plassering
Asian Dragon tatoveringer som er opprettet i dag kan være både tradisjonelle og moderne. De varierer fra å være tribal og skremmende å være realistisk, sjarmerende og søt.
show The Asian Dragon tatoveringer som er skåret i japansk stil, drager uten vinger, som har poter lik som en tiger, klørne er eagle-like, er deres hode kamel-like, de har lange værhår og de kan også ha noen slags juvel, like under haken.
Den kinesiske drage tatovering design bør ideelt sett ha en meget sterk likhet med slanger. Akkurat som slanger, de har en skjellete kropp. Autentisk kinesisk drage tatovering design har fire ben og det er fem klør på hver av disse strekningene. De er også vist med en perle under haken.
Ulike asiatiske dragon tattoo design representerer forskjellige ting, så den som blir selv innsatt med dem bør vite hva de representerer. For eksempel bør en kinesisk drage tatovering med horn bli støttet av noen som er veldig sterk både i hans ord og gjerninger. En jord dragon tattoo er ment for folk som er elskere av natur og føle tilknytning til jorden på noen måte. En gul drage tatovering design er støttet av en som er veldig intelligent og vitenskapelig. De himmelske dragon tattoo er støttet av noen som er svært åndelig.
Plasseringen av asiatiske drage tatoveringer varierer mye også. Asiatiske dragen tatoveringer for kvinner er vanligvis støttes på armene eller nedre del av ryggen. Mens menn foretrekker den på brystet. Asian Dragon tatoveringer er noen ganger ristet på hele overkroppen av menn eller et skallet hode også. Bortsett tribal tatovering design, er alle andre asiatiske dragon tattoo design gjøres i farger som rødt, lilla, grønn, lilla, gul, osv.
Les mer på:; Design ditt eget Tattoo, tatoveringer for menn: Tattoo ideer for menn; Kvinne Tattoo Designs; Her håper at du nå har nok informasjon om asiatiske dragen tatoveringer og deres design, og at du ikke ville ha noen problemer med å velge en som passer deg og din personlighet.