Fransk Nail Tips

Franske negler er stilig og gjør kvinnen som har dem, ser velstelte. Selv om mange kvinner i disse dager liker å vise frem prangende negler, men hvis du spør mitt valg, jeg foretrekker det naturlige utseendet som kun en fransk manikyr kan gi. Selv med tiden, har selv den franske spikeren design gjennomgått en merkbar forandring med mange salonger som tilbyr en kombinasjon av naturlige negler, med noen nyskapende design på dem. Det samme fransk manikyr med kreativ fransk spiker design som salonger tilbyr, kan gjennomføres hjemme også. Bare følg de nedenfor nevnte franske spiker tips. Les mer på nail art.
Enkel fransk Nail tips
Før lære hvordan du gjør franske negler, er det svært viktig å forstå hva er egentlig en fransk manikyr. En fransk manikyr refererer til en stil å gjøre neglene der hvitt spiker malingen påføres på tuppen av neglene, mens resten av neglene er malt med en naturlig rosa polish eller en lys beige polish. For å gjøre fransk manikyr hjemme, må du kjøpe den franske manikyr kits som er tilgjengelige i markedet. Disse settene inneholder vanligvis alle de tingene som du trenger, slik som base og top coat, naturlig neglelakk, hvit neglelakk og tips guide strimler. Her er et skritt klok guide om hvordan du søker franske negler. Les mer på nail art design med fransk manikyr.
Trinn 1: Med en neglelakk remover, kvitte seg med eventuelle tidligere polish som du kan ha på neglene. Også klippe neglene, gi dem en passende form.
Trinn 2: Vask hender og negler med såpe og la dem tørke. Når de er tørre, bruke base coat på alle neglene. Husk å holde base coat svært tynn.
Trinn 3: Påfør spissen guide til den nedre delen av neglene. Nå kan du tegne hver negl spissen med den hvite polish. Bruk utover slag, dvs. fra spissen guide til spiker slutten, mens polering. La tipsene blir tørre. Senere, fjerne spissen guider fra alle neglene.
Trinn 4; Nå tar naturlige neglelakk, og anvende sin to strøk på den nedre delen av neglen. La polish tørr.
Steg 5: Til slutt, gjelder dekkhårene neglelakk. Her er de mest nyttige av fransk Nail Tips - anvende den øvre strøk på den franske negler hver kveld, før du går til sengs, for å gjøre dem langvarig.
Les mer på:; Nail Art Design, Hvordan gjøre Nail Designs hjemme; Hvordan Make Designs på Din Nails, Dette er noen fransk spiker tips som vil hjelpe deg å få en fransk manikyr sitter hjemme. Franske negler gir en kvinne en svært sofistikert og elegant utseende. Men, hvis du ønsker å krydre ting opp litt, eller hvis du føler at den franske neglene er for kjedelig for ditt valg, så ville jeg foreslå at i stedet for å bruke den hvite og nøytrale farger kombinasjon, kan du male neglene med kreative Fargekombinasjonen, som hvitt og rødt eller blått og sølv. En av de mest off beat fransk spiker tips er å bruke mørke farger kombinasjoner som rød og lilla eller svart og gult på neglene. Som du kan se franske negler kan være både sukker og krydder, konservative og revolusjonære, det gjør dem på den måten de får frem din personlighet.