Innflytningsfest Games

Innflyttingsfest trenger ikke alltid være en formell hendelse. Faktisk, ved å inkludere innflyttingsfest spill som en del av partiet temaet, kan du faktisk lage en morsom og minneverdig kveld for alle gjester, og møte dem har hverandre i en naturlig uformell setting. For å kunne innlemme disse spillene i din innflyttingsfest, sørge for at du legge det på et tidspunkt som passer for alle, og at gjester ikke har noen andre sosiale engasjement. Dette er viktig fordi en god mengde tid er nødvendig for å nyte alle disse innflyttingsfest spillene.
Innflytningsfest Spill og ideer
Disse interessante innflytningsfest spill å spille kan være en veldig bra inkludering i partiet ideer, for å få alle gjestene dine gel sammen, gamle naboer med nye naboer og nye naboer med gamle venner.
Key I og Win, Spillet er like enkelt som det høres ut. Del dine gjester inn i grupper, avhengig av hvor mange rom du har. Ta med skap i spillet også. Gi hver gruppe en stor haug med nøkler, som inkluderer den originale nøkkelen til rommet. Gruppen som finner den rette nøkkelen og åpner døra først vinner. Dette spillet er en flott måte å vise rundt huset til gjestene.
Oppdag My Home; Alle vet om dette spillet som vi har alle spilt gjennom barndommen. Skattejakt er en annen innovativ måte å vise rundt dine gjester. Lag en liste med unike gjenstander og elementer du har brukt til å dekorere huset ditt. Har gjestene dine skriver du ned den nøyaktige plasseringen til elementet. Gjør spillet interessant ved å tilføre små knickknacks til listen, som ikke er lett synlige. I tillegg bør beskrivelsen av varen ikke være direkte. Disse triksene vil gjøre spillet mer utfordrende.
Hjem er hvor kunsten er; La tomme vegg i huset ditt og har alle dine gjester kommer sammen for å lage et gigantisk maleri for denne veggen. Ingen behøver å være en Picasso til å utføre denne oppgaven. Det unike her ligger i innsats av flere hjerner som har kommet sammen for å lage ett stort maleri. Dette maleriet kan gjøres på et lerret, eller direkte på den tomme veggen, avhengig av ditt valg. Dessuten er en stor betraktning i dette spillet din egen personlighet. En interessant vri i dette spillet er at det vil hjelpe deg med å måle hvor godt den gamle venner vet du, og hva dine nye naboer tenke på deg.
Minner for alle; Del dine gjester inn i grupper avhengig av hvor mange rom du har. Guide hver gjest i et låst rom. Åpne døren, og la dem ta i de ulike innholdet i rommet for nøyaktig ett minutt. La dem komme tilbake og skriv inn nummeret til elementer som de husker innenfor et tidsrom, sier 2 minutter. Gruppen som verver det maksimale antall elementer vinner.
Drømmebilen er My Dream; Ha gjestene trekke ut visjoner av sin bolig. En humoristisk utfordring for gjestene ville være å gjøre tegningene bind for øynene. Samle tegningene når de har blitt fullført, og prøve å forstå hva gjestene har forsøkt å portrettere, før du be dem om å forklare sine tegninger, i tilfelle de er ikke selvforklarende. Du kan deretter lage en collage av disse tegningene og sette dem opp på et unikt sted i huset, som et minne om en morsom og underholdende innflyttingsfest.
Being Lazy lønner seg, du har kanskje ikke hatt tid til å dekorere et bestemt rom eller område, eller nettopp har blitt utslitt av å flytte for å kunne gjøre det. Har dine gjester gjøre det for deg. Ta ut alle gjenstander og knickknacks du har valgt for det rommet, og la gjestene føle seg hjemme ved å gi dem en sjanse til å ha en hånd i å designe huset. Gjør det interessant ved å inkludere innflytningsfest gaver som gjestene har brakt, som en del av dekoren.
Kast en perfekt innflytningsfest hendelse ved å finne nyttig informasjon på:; Innflytningsfest ideer; Innflytningsfest Invitasjoner; Dette er alle enkle spill som gir dine gjester en mulighet til å mingle med hverandre. På denne måten dine gjester vil gå tilbake med nye venner, og søte minner om det nye huset. Ikke gjør innflyttingsfest spill for komplisert, eller for personlig, med å annonsere den beste av dem alle. Husk å gi ut en premie, selv om det er et lite tegn på takknemlighet, til vinnerne av spillene. Nyt disse innflyttingsfest spillene og gjør innflyttingsfest snakk på byen!