Naturlig Rettsmidler for Lopper

Lopper er vingeløse insekter av ordenen Siphonaptera. De vanligvis foretrekker et fuktig og fuktig miljø for å trives. Disse små insektene kan suge blod fra alle varmblodige virveldyr, inkludert mennesker, hunder og katter. Mesteparten av tiden, er disse blodsugende insekter introdusert til ditt hus av kjæledyr. Tillegg til å forårsake alvorlig kløe, kan loppebitt noen ganger, forårsake allergiske reaksjoner også. Det første skrittet for å bli kvitt loppene er å vedlikeholde hygiene i og utenfor huset ditt. Holde innsiden av huset ditt, og hagen din kan hjelpe til å kontrollere loppeangrep i stor grad. I tillegg til rengjøring, kan du også bruke noen naturlig rettsmidler for lopper. Den største fordelen med disse naturlig hjemme rettsmidler for lopper og flått er at de er trygge og ikke utgjør noen helsefare i motsetning til kjemiske plantevernmidler.
Naturlig Rettsmidler for Lopper i House
Det første skrittet for å bli kvitt loppene er å rengjøre huset grundig. Så, vakuum ditt hus og hver krok og hjørne så ofte som mulig. Men, ikke glem å forsegle vakuum posen ordentlig, ellers lopper kan re-hjemsøke hjemmet ditt. Du kan også spray litt bordsalt på teppet og områdene, utsatt for loppeangrep. La salt over natten, før støvsuging neste dag. Salt vil tørke lopper og ødelegge dem. Nå, desinfisere hele huset, spesielt de områdene som er mer utsatt for loppeangrep. Tepper og kjæledyret ditt sengetøy kan være noe av det mest gunstige stedet for lopper til å rase. Så, vaske dem jevnlig og bruk eukalyptusolje som skyll. Denne oljen er en av de beste naturlige rettsmidler for å bli kvitt loppene.
Sammen med rengjøring, enkelte naturlige rettsmidler for lopper som, eukalyptus blader, sedertre chips og essensielle oljen kan også hjelpe deg i å bli kvitt disse irriterende insekter. Eukalyptus blader og sedertre chips er naturlig loppe midler. Så, plassere disse i områder som er mer mottakelig for loppeangrep, også i nærheten av døren og langs gjerdet kan bidra til å holde dette insektet unna. Eukalyptus blader og sedertre flis kan fungere som en barriere for oppføring av lopper i huset ditt. Selv essensielle oljer som kan lavendel og citronella også bidra til å holde loppene på avstand. Disse oljene kan brukes på huden på kjæledyret for å hjelpe dem å bli kvitt loppene.
Som kjæledyr kan være den viktigste bærer av lopper, så holder dem rene er det beste alternativet for å holde loppene unna huset ditt. Husdyr bør gis en vanlig bad med en god sjampo. Samtidig som det gir kjæledyret ditt et bad, kan du legge til noen dråper eukalyptus, lavendel eller tea tree olje i vannet for å kvitte seg med hunden lopper og flått. Tilsvarende kan sprøyting noen loppe myggmiddel på kjæledyret kroppen være nyttig for å holde befolkningen på dette insektet under kontroll. En effektiv naturlig loppe frastøtende kan gjøres ved å legge lavendel og sedertre olje til mandelolje. Sitrusfrukter som kan sitron også brukes til å lage loppe frastøtende. Bare klippe et par stykker av sitron, og så koke disse med litt vann. Hold sitron stykker dynket i vann for hele natten, og neste dag, bruk denne løsningen som en loppe myggmiddel på kjæledyret kroppen. Du kan også bruke appelsinskall i stedet for sitron for å forberede et annet naturlig middel for loppe kontroll.
Utendørs Flea Control
Alle forsøk på å drive vekk loppene fra husstanden din vil være forgjeves, hvis hagen din blir infisert av dette insektet. Å kaste ut lopper fra din hage, kan du spray litt kiselgur. Den lille partikler av jord har skarpe kanter, som kan kutte exoskeleton av lopper. Resultatet er dehydrering og til slutt, ødeleggelse av lopper. Imidlertid kan kiselgur være skadelig for kjæledyrene, men for mennesker, er det ganske trygt. Borax kan også sprayes på verftet som kiselgur. Spray litt boraks i din hage, og la for et par dager, og deretter vakuum i området for å ødelegge lopper i din hage. For å forhindre re angrep av lopper, kan du planter pennyroyal, ringblomst, kennel i din hage.
Les mer på; Flea Hjem rettsmidler; Bli kvitt loppene naturlig; Bli kvitt loppene i Yard, jeg håper, kan disse naturlige rettsmidler for lopper hjelp til å kontrollere sin befolkning i huset ditt, og området rundt. Men, naturmidler eller metoder er i stor grad effektive for moderate loppeangrep. En alvorlig tilfelle av loppeangrep kan kreve hjelp av en profesjonell eller ekspert. Mange foretrekker å bruke loppe felle for å kontrollere befolkningen i dette insektet. Men fellene er ikke veldig effektivt å ødelegge lopper. Men, kan fellen advare deg om tilstedeværelse av dette irriterende insektet i huset ditt, og alvorlighetsgraden av lus, slik at du kan ta de nødvendige tiltak i tide.