Innendørs Palm Trees

Palmer er vanlige og svært populære planter. De brukes til å lage vakre landskap i hoteller, parker, hager og mange andre steder. Palmer er typisk tropiske planter og vokser dem innendørs, kan noen ganger være en utfordrende oppgave, særlig for folk som vokser dem i kjøligere områder. Når palmer er ordnet i et bestemt mønster for landskapsforming eller på annen landscap design, og er vakkert skue verdt å se. Etter å ha palmer innendørs, gjør luften rundt kule og breezy. Hvis du planlegger å dyrke disse palmer innendørs, bør forsvarlig behandling tas for å dyrke dem sunt. Les videre for palmetre omsorg for innendørs palmer.
Innendørs Palm Trees Care
The kentia og melkestall palmer er de mest populære typer innendørs palmer. Noen palmer typer er Areca Palm, Bamboo Palm, Lady Palm, Majesty Palm, Pygmy Date Palm, Sago Palm. De fleste av palmer som sterkt lys, men kanskje ikke tåler nyanser, og det er derfor de kan holdes som stueplanter. Å vokse sunt innendørs palmer, er det nødvendig å gi dem en perfekt posisjon til å vokse, god jord, nok vann, gjødsling og et tropisk type temperatur. Mer om palm treslag.
Posisjon, Selv i håndflatene er tropiske planter, innendørs palmetrær liker ikke direkte Søn Fuktighet gjør dem glade, men du kan holde dem i delvis skygge. Oppbevar dem i nærheten av vinduer, eller på steder hvor de kan få sol og sørge for at de ikke utsettes for direkte sollys. Også plassere dem nær vinduene er ett av alternativene. Du kan også legge til noen mengde mulch som vil gi næring til røttene. Les mer på tips for mulcherfunksjon.
Jord, Det er en misforståelse at det å være tropiske planter, palmer er vannplanter. Som håndflatene er plantene i tropiske side, de trenger jord som kan tappe vannet best. De liker ikke tung jord, og foretrekker jord som har en sandstrand blanding. Blanding like mengder torv mose og sand er det beste for palmer, som de holder fukt og vannet er godt drenert. Feed jord av palmer med gjødsel i vekstsesongen.
Gjødsel; Siden planten er av tropisk opprinnelse, krever de næringsstoffer og trives de fleste i sandholdig jord som drenerer, der næringsstoffene kan lekke unna. Uriktig gjødsling og mangel på næringsstoffer fører noen av de vanligste problemene til innendørs palmer. Disse innendørs håndflatene trenger ikke Overflod gjødsel som de er i dårlig lys, mindre varme, lav luftfuktighet og har litt trangt røtter. Over befruktning kan brenne røttene av disse palmer. På ditt lokale barnehager, kan du be om gjødsel spesielt laget for innendørs palmer eller du kan også bruke hjemmelaget palmetre gjødsel. Andre palm trepleie tips inkluderer luking og palmen trimming.
Vann, Innendørs palmer trenger regelmessig vanning slik de er tropiske av natur. Hvis de er plantet i jord som lett kan renne vann, vanning dem regelmessig er ikke et problem. Et uforsiktig tidsplan for vanning kan gjøre i håndflatene svake og bremse deres vekst. Jo mer vann palmen blir, desto raskere vokser den. Men hvis jorda har dårlig drenering egenskaper, eller det er sloggy, kan vannet ikke renne fører til råtnende av røttene. Det er nødvendig å lekke i håndflatene en gang i 3 måneder, som vann som inneholder salter kan sitte i jord som skader røttene. Du kan plassere en panne under potted palmer og tømme den når vann fra jorda er drenert fullstendig. Pass på at håndflaten roten ballen ikke er satt i vann da dette kan skade roten.
Kunstig Innendørs Palm Trees, Nå en dager, er det mange kunstige planter som er også brukt som hus dekor. Det er ikke mye vedlikehold som vanning, gjødsling, eller noen annen omsorg som må tas for disse plast planter med unntak for rengjøring støvet sitter på dem. Disse plantene også ser akkurat ut som de ekte. Du kan ha innendørs og utendørs kunstige palmer. Disse kunstige innendørs palmer er veldig lett å vedlikeholde. De kan enkelt flyttes og plasseres hvor. Les mer på kunstig palmetre og tente palmen.
Omsorg for palmer er et must når det gjelder innendørs palmer. Palmene er det beste valget for innendørs hagearbeid som det beautifies stedet enda mer.