Hvordan Tie ett skjerf

Visste du at det tar nesten to år å fullføre en Hermes skjerf, fra design konsept, gravering, og utskrift til hånden etterbehandling prosessen? Som snakker mye om betydningen av skjerfet som et motetilbehør. Lokke av et skjerf er avhengig av enkle ting som hvordan å knyte et skjerf. Skjerf er tilgjengelig i så mange former, størrelser og farger, at det i dagens mote drevet verden, er et skjerf det 'det' accoutrement, hvis du vil gjøre denne ultimate fashion statement.
Hvordan Tie et skjerf på hodet, Det er flere forskjellige stiler som du kan prøve ut i tilfelle du ønsker å lære å binde et skjerf på hodet. Den enkleste av stilene er selvsagt å bruke skjerfet som et pannebånd, men du kan også bruke stoff som en bandana på hodet ditt, eller bruke den som en avansert kvinnens klær stykke å dekke hodet. Her er noen måter å lære å bruke et skjerf.
Pannebånd Skjerf: Ta et skjerf som er myk og silkeaktig. Det bør være lang nok til konvolutten hodet ditt helt, men ikke for lenge. , Brett skjerfet lengden klokt å danne et rør av stoff. ; Plasser skjerfet på en passende avstand fra hårfestet og deretter forsiktig knytte endene på skjerfet på nakken. ; Bandana Head skjerf, Ta en firkantet skjerf og deretter kaste inn halvparten, diagonalt. ; Av trekanten som har blitt dannet, plasser lengre kanten ved hårfestet og smalere kant hviler på håret. ; Knyt endene på skjerfet under håret for å danne en bue eller en knute. Hvis du ønsker kan du trykke på skjerfet tilbake litt eller gratis et par hårstrå for å skape en flørtende, feminin ut med en klassisk hår tilbehør. ; Head Cover: Ta et firkantet skjerf og deretter kaste inn halvparten, diagonalt. Men i denne stilen, at størrelsen på skjerfet er større enn den i halstørkle stil. ; Dekk til hodet med den brettede skjerf og bringe kantene på skjerfet under nakken. Cross endene og ta dem bak nakken. , Bind endene inn i en knute på baksiden for å lære å binde et skjerf i hodet dekselet stilen. ; Hvordan Tie en Neck Scarf, En av de mest populære måter å bære et skjerf å binde det rundt halsen eller å bare drapere den rundt halsen. Her er noen all time favoritt metoder for hvordan å knytte et skjerf rundt halsen.
Enkelt Neck Skjerf, Brett et kvadrat skjerf for å danne en trekant. , Plukk opp skjerfet og plasser den foran halsen, med den midtre delen av skjerfet hvile på kroppen din. : Ta de to kantene på skjerfet bak nakken, og deretter bringe dem tilbake til fronten, og deretter knytte en løs knute. ; Spre ut materialet over og under det materielle og ikke la det gjeng opp. ; Tie en annen knute, og du er ferdig. ; Franske Knot, Plasser en stor firkant skjerf på bordet i en diamant form. ; Bring den nederste kanten mot midten av skjerfet, og deretter plassere den litt over det samme. ; Bring den øverste kanten mot lukket lange delen av den nedre kanten. , Nå kaster den nederste kanten mot midten av skjerfet, slik at den er i tråd med den spisse kanter på venstre og høyre. , Nå kaster den øverste kanten for å nå dekke foldet nederste delen helt og deretter kaste skjerfet på langs igjen. ; Pakk skjerf rundt halsen fra front til bak og deretter få endene tilbake til fronten igjen. , Bind endene løst og ta det til side og deretter knuten igjen. ; Neck Rosette, Brett skjerf på langs til du får ønsket tykkelse. ; Plasser skjerf på en slik måte at midten er på baksiden av halsen, og kantene i front. ; Twist endene over hverandre for å danne en tau lignende struktur. Etter dette, vri skjerfet med begge endene i halsen og vikle tauet rundt seg for å danne en rose som form. ; Stapp den uryddige ends bak eller under skjerfet slik at etableringen holdes på plass. ; Hvordan Tie et langt skjerf, En av de enkleste typene skjerfet å leke seg med, er en langt skjerf på grunn av sin enkle allsidighet og tilpasningsdyktighet. En lang skjerf er også den perfekte løsningen for en spørring som hvordan å knytte en vinter skjerf. Her er noen skjerf binde instruksjoner for et langt skjerf.
European Classic, Brett skjerfet i to på langs og deretter holde de løse endene i høyre hånd og kastet en del i venstre hånd. ; Plasser den på baksiden av hodet med midt i brettet skjerfet på baksiden av nakken din. , Nå skyver de løse endene på skjerfet gjennom løkken som er skapt av flippen. Du har du klassiske lange skjerf knute. ; Den andre varianter som du kan prøve med et langt skjerf er å bare la det drapere rundt halsen og la den falle løs eller bare kaste den ene enden rundt halsen.
Et skjerf er et tilbehør som kan hjelpe deg å spille opp eller ned et antrekk avhengig av hvordan du bruker det. Selv i dag er det varslet som en stil symbol og den mest allsidige ornament for fremheving av antrekk, før 1900, ble skjerf bare brukes som hodeplagg, og for ingen andre mote stas. I dag er de hodet tannhjul, bag ornamenter, saronger og selv midjen rammer. Det er ingen grense for eksperimentering som du kan nyte med et skjerf, alt du trenger å gjøre er å lære å knyte et skjerf.