Laser Hårfjerningskremer Anmeldelser

Du trenger ikke lenger å få en laser hårfjerning behandling gjøres på en dyr salong. Med hjelp av visse laser hårfjerning kits kan du få en jevn hud i ditt eget hjem. Disse produktene gir resultater som er nesten sammenlignes med salongen. Unødvendig å si, disse produktene er en stor hit blant både menn og kvinner. Hvis du er forvirret om hvilken laser hårfjerning å gå for, så her er litt hjelp for deg. Vi gir deg den personlige laser hårfjerning vurderinger for noen av de ledende merkene i markedet. Les mer om laser hårfjerning hjemme.
Laser Hårfjerningskremer Forbruker Anmeldelser
Tria at Home Laser Hårfjerningskremer, Tria laser hårfjerning er trådløse, problemfritt og veldig praktisk å bruke. Priset til USD 995, er det ikke akkurat billig, men resultatene som tilbys av det er verdt prisen. Tria lover ikke å fjerne alt håret ditt, likevel, kan du merke 70% reduksjon i håret. Videre er det en FDA godkjent produkt som betyr at det trygt kan bruke hjemme.
Dessuten har det tre behandling modus som gir deg god mulighet for å oppnå ønskede resultater. Imidlertid kan Tria ikke brukes til å fjerne hår i ansiktet eller kjønnshår. Likevel, kan du bruke den på bena, armene, bikinilinjen og andre deler av kroppen din. Du må kanskje 3 økter for resultatet å bli tydelig. Dette produktet anbefales ikke for folk med mørk hud så vel som for de med rødt, grått eller blondt hår vekst. Mer om hvordan laser hårfjerning arbeid.
Rio Salon Laser Scanning Hair Remover; Dette er et annet produkt som har vunnet popularitet blant kvinner. Laser hårfjerning kostnad for dette produktet er ca USD 150. Dens kostnadseffektivitet gjør det til et populært merke. Den er utstyrt med to behandling modi, en som mål individuelle hår og ødelegger den mens de andre som fjerner 20 hår av gangen fra den berørte delen av kroppen. Den er godkjent for hjemmebruk, og kan med hell brukes på armer, under armene, bikinilinjen, ben osv. Folk med mørk hudfarge og grått hår bør ikke bruke dette produktet. For å forstå laser hårfjerning anmeldelser bedre, bør du også lese laser hårfjerning bivirkninger.
Silk'n SensEpil At-Home Laser Hårfjerningskremer, Dette er den siste deltageren i laser hårfjerning enheter markedet. Dette produktet er basert på tilsvarende linjer som Tria, men er betydelig billigere. Det koster om lag USD 500 og er bare tilgjengelig på utvalgte legens klinikk. Dens største fordel er dens størrelse og brukervennlighet. Det er et veldig kompakt produkt, og dermed svært praktisk å bruke. Dens funksjoner er også relativt lik Tria. Den kan brukes for å fjerne hår fra armer, bein, underarmer, bikinilinjen, etc. Som bruk er ennå ikke tillatt i ansiktet, så intense laser kan skade synet, spesielt hvis produktet er brukt av noen som mangler faglig kompetanse. Det ikke medfører noen betydelig smerte. Den eneste ubehag forbundet med det er en kriblende følelse som føles som et blunk av gummi band. Røde øyne og hevelse som kan stamme avtar etter hvert.
Laseren hårfjerning vurderinger gitt i denne artikkelen er som per den generelle forbruker rangeringer. Resultatene kan være unikt for hver enkelt. Derfor er det sterkt anbefalt at du tar kontakt med hudlege eller physican som kan guide deg ordentlig etter å ha undersøkt din hud og hårtype.