Stinkende Sko

Det er mange årsaker til at skoene kan lukte. Stengt fottøy som mokasiner, joggesko, støvler og trenere er mer sannsynlig å stinke på grunn av manglende ventilasjon. Når du bruker din sko for en lang periode, føttene svette og dette er absorbert av sokkene og skoene. Dette fører igjen til stinkende sko føttene. Sko er mer sannsynlig å lukte under monsun og somre. If skoene blir våt, og du ikke tørke dem, så skoene er svært sannsynlig å stinke. Les videre leve sunt.
Stinkende Sko Cure
Hvis du vil vite hvordan bli kvitt stinkende sko, så her er noen tips. ; Lag en blanding av ¼ kopp havsalt med en kopp varmt vann og hell den i en spray flaske. Spray denne på skoene dine for å eliminere lukten av stinkende sko. ; Hvis skoene er laget av seilduk, så det en god idé å suge skoene i en halv time i en blanding av varmt vann der litt mild shampoo har blitt lagt til. Rengjør skoene grundig for å fjerne skitt og tørke dem ut i solen. Dette hjelper på å bli kvitt noen sopp buildup i skoene. , I en liten beholder, bland 4 ss eddik med 2 ss vann. Ta en ren klut eller svamp og bruke denne blandingen på innsiden av skoene og la det tørke. Ikke bruk denne løsningen for skinn sko. ; Lag en blanding av 2 ss bakepulver med en spiseskje av maisstivelse. Dryss denne blandingen inni stinkende sko og la den over natten. Bakepulver vil absorbere all ubehagelig lukt fra skoene. ; Du kan også gni innsiden av skoene med litt alkohol og et par dråper av din favoritt essensielle oljen. Dette er en stor stinkende sko løsning. ; Bruk en antibakteriell spray sko, noe som er lett tilgjengelig i markedet for å kvitte seg med stinkende sko. ; Break noen trekull i biter og legg dem inni et par sokker. Nå plassere denne trekull fylt sokken inne stinkende sko å bli kvitt den stikkende lukt. , Et annet alternativ for å eliminere lukt fra stinkende sko er å pakke skoene i en plastpose og fryse dem i noen timer. , En av de beste måtene å bli kvitt lukten av stinkende sko er å tørke dem ut i sollys. Sollys hjelper i å drepe bakterier som produserer den ubehagelige lukten. Les mer om stinkende sko middel. ; Smelly Sko Forebygging
En av de beste måtene å forebygge stinkende sko er å tørke skoene dine så snart de blir våte. Bakterier og sopp trives i fuktig miljø, så det er best å tørke skoene dine grundig enten i sollys eller ved hjelp av en ovn. Unngå bruk samme par sko for altfor mange dager i strekk, og erstatte innleggssåler hver to til tre måneder. Unngå iført trange sko og slitasje åpne toed sandaler som gir føttene en sjanse til å puste. Endre sokker ofte og alltid ha et nytt par rene sokker når du går til gym. Hvis du svetter mye, er det en god idé å skvette litt talkum på føttene før du tar på deg skoene. Talkum vil hjelpe i å absorbere svette og holde dine føtter føles friske. Kanskje du har lyst å vite mer om:; Svette Føtter Cure, Stinky Sko - Aktiviteter; Så her var noen ideer til å kvitte seg med stinkende sko. Personlig hygiene er svært viktig dersom du ikke vil at skoene å lukte. Hvis du er utsatt for overdreven svetting, vaske føttene to ganger om dagen med varmt vann for å fjerne lukt fra føttene.