Slik installerer Bambus Gulv

Populariteten av bambus gulv øker med hver bestått dag. Mange anser det som en erstatter for parkett. Dette er fordi det er mer miljøvennlig, som gresset på bambus vokser i løpet av fem år, og det kan høstes flere ganger fra samme mor anlegget, mens for løvtre hele treet er kuttet ned. Bambus gulv holdbarhet, styrke og tilpasningsevne er andre faktorer som gjør det til et populært valg. Det kan installeres på både tre og betong gulv. Du kan også installere bambus gulv helt alene. Dermed kan du redusere bambus gulv installasjonskostnader i stor grad. Les mer på bambus gulv fordeler og ulemper.
Forberedelse av gulvet
Når du planlegger å installere bambus gulv, er det første som må gjøres for å fjerne møbler, skap og alle slike husholdningsartikler fra rommet. Det vil være bedre hvis du kan fjerne inngangsdøren i rommet også. Ta målinger av gulvet for å finne ut hvor mye gulvmaterialer kreves. Kjøp 20 prosent ekstra materiale som en del av det kommer til å bli kastet bort under installasjonen. Forberedelse av overflaten innebærer fjerning av teppet eller forrige gulv, reparasjon av alle typer skader som feiljustert ledd eller løse gulvbord for å sikre en solid bambus gulv installasjon. Til slutt, støvsug gulvet til å tømme rusk igjen etter reparasjoner. Når gulvet er ferdig, bør du ta ut gulv platene fra boksene og spre dem over hele rommet i små buketter. La dem være i friluft i ca 3 dager slik at bambus styrene får akklimatisert med temperatur og luftfuktighet tilstand i rommet.
Bambus Gulv Installasjonsinstruksjoner
Bambus gulv er svært enkel å installere. Av denne grunn, er flere og flere mennesker velger denne gulv alternativet. De viktigste trinnene for bambus gulv installasjon er som følger:
Steg # 1: Det første trinnet er å legge biter av underlaget strimler ved siden av hverandre. Det bør monteres på en slik måte at de ikke overlapper med hverandre. Dette er lagt for det formål å redusere støyen fra bambus gulv.
Step # 2: Bambus gulv kan installeres enten ved hjelp av lim eller spiker. Hvis du har et sementgulv, da lim er et bedre alternativ mens det for andre, bruk neglene.
Steg # 3: Nå er det tid for å installere gulv. Les produsentens anvisninger nøye før du installerer dem. Du har målene på gulvet og fra den kan du bestemme hvor mange antall full boards og delvis styrene er pålagt å dekke hele gulvet. Undersøk hver av styret for å sjekke ut om det er noen skader på noen av dem.
Steg # 4: Finn det beste utgangspunktet for installasjonen. Legg de to første radene, og trykk på plankene mot hverandre på en slik måte at leddene mellom dem er skikkelig lukket. Om nødvendig, bruk en hammer til å passe dem tett med hverandre. Så ta en hard hammer og spiker og fikse neglene i en avstand på 8-10 inches. Følg samme prosedyre for de etterfølgende radene. Arbeid i små seksjoner av gangen.
Steg # 5: Når gulvet installasjonen arbeidet er fullført, inspisere overflaten nøye for å sikre at det ikke er forskjøvet skjøter. Til slutt, erstatte base listverket igjen. Dermed installasjonsarbeid kommer til en slutt.
Nå vet du hvordan du installerer bambus gulv. Å beholde sin friskt utseende intakt, feie gulvet med hjelp av en myk kost og mopp med naturlig forekommende rengjøringsmidler. Bruk av tepper på gulvet nær døren kan hindre riper forårsaket av støvpartikler. Direkte sollys kan føre til misfarging av gulvet, og det er derfor viktig å bruke riktig vindu behandlinger for å hindre solen fra å komme inn i rommet. Hvis en del av gulvet er bulkete, deretter sand området umiddelbart for å hindre ytterligere skade.