Falske øyevipper

Falske øyevipper er relativt ny oppfinnelse i verden av makeup. Selv om tidligere falske øyevipper ble brukt av Hollywood-stjerner og kjendiser, i nyere tid har den fått mye popularitet blant vanlige folk også. Et par falske øyevipper, også kjent som falske øyenvipper, gir volum til ens øyevipper og gir en dramatisk look. Derfor anses dette å være en velsignelse av mennesker som har svært tynne eller små øyevipper. Men det er også viktig å vite den riktige måten å bruke det fordi dårlig brukt falske øyevipper kan gi et katastrofalt se til øyet. Likevel, før vi går inn den riktige måten å bruke falske øyevipper, la oss ta en titt på de ulike typer av falske øyevipper som man kan få tak i. Les mer på øyesminke.
Typer av falske øyevipper
Det beste med falske øyevipper er at de finnes i forskjellige varianter, der du kan velge den som passer deg best. Her er noen viktige opplysninger om ulike typer falske øyevipper.
Strip Lashes, Strip piskeslag anses å være den mest praktiske de i forhold til søknaden. Disse er pre-laget øyenvippe utvidelser som direkte kan brukes til det opprinnelige øyevipper. Denne typen øyevipper kan bidra i å gjøre øynene ser fyldigere og større. Men problemet med disse er at de ikke gir et naturlig utseende for øyet, kan heller folk lett gjør at de er falske øyevipper.
Cluster Lashes, Cluster piskeslag, som navnet lyder er vippene som er tilgjengelige i klynger på 8 - 10. Disse vippene er gjelder i mellom de naturlige vippene og dermed gir et naturlig utseende for øyet. Med andre ord, som de falske øyevippene er blandet med de ekte, er det faktisk vanskelig for folk å få ut forskjellen mellom det kunstige og det opprinnelige seg. Men problemet her er at selv om klyngen øyevippene hjelper med å gi et naturlig utseende, er oppgaven å anvende dem veldig tidkrevende.
Single Lashes, Single vipper er sagt å være den beste falske øyevipper. Disse vippene ligner på klyngen vippene, derimot, er den eneste forskjellen her er at den enkelte tråd brukes i stedet for klyngen. Som hver enkelt strand må anvendes separat, blir dette den vanskeligste og utfordrende oppgave. Antall individuelle vipper at man kan bruke mellom den sanne vippene vil avhenge av tykkelsen som man ønsker å oppnå. Imidlertid må man huske på at selv sette på individuelle vippene krever mye tålmodighet, er det naturlig at man blir helt sikkert verdt det.
Falske øyevipper Farge og lengde, Bortsett fra de typer falske øyevipper, de er også tilgjengelige i ulike farger og lengde. For å få mest naturlig utseende, vil det være best å bruke øyevipper som har farger som svart, brunt, osv. Men, hvis man kommer til en klubb, falske øyevipper med farger som oransje, lilla, gull, grønn, rosa, blå , etc. vil også ser flott ut. Ved lengden på falske øyevipper, kan man velge mellom lang, middels og kort. Du kan velge en lengde som gir best effekt på øynene.
Hvordan søke falske øyevipper; Bruk av falske øyevipper bør gjøres med riktig stell og tålmodighet. Eventuelle feil utseende kan ødelegge arbeidet utført av makeup. Mens de fleste sier at den beste måten å bruke falske øyevipper er på ren, sminke gratis ansikt, er det folk som sier at øyevippene bør påføres etter å sette på foundation og pudder. Du kan velge en som du er komfortabel med, men personlig føler jeg at falske øyevipper bør settes på bare etter at basen makeup. Når du har gjort dette, her er noen enkle trinn du kan følge for å bruke falske øyevipper. Les mer om hvordan du bruker falske øyevipper.
Trinn 1: Hvis du bruker full eller bånd piskeslag, sjekk om lengden og bredden på vippene passer med ditt sanne seg. Hvis du synes det er litt større, trim sidene med skarpe sakser, slik at den passer godt.
Trinn 2: Når dette er gjort, påfør en liten mengde lim på hånden din og lett børste undersiden av vippene på lim. Etter bruk av lim, vent et minutt før du setter på øyevipper.
Trinn 3: Hold øyenvippene forsiktig med fingertuppene eller pinsett, plasser øyevipper så nært som mulig til selve vippekanten. Trykk på vippene ved å holde i begge endene av falske øyevipper i et minutt eller så.
Trinn 4: Hvis istedenfor bånd vippene, bruker du klynger eller individuelle vipper, påfør litt lim på foten og limer vippene på utsiden samt mellom vippene.
Steg 5: Når øyevippene er i perfekt posisjon, gjelder øyenskygge og eyeliner for å dekke opp den lille gapet dannet mellom falske og sanne øyevipper. En skvett av mascara vil øke dramatisk utseende av øynene. Vite mer om hvordan du kan sette på falske øyevipper.
Slik fjerner falske øyevipper; Akkurat som det er viktig å vite hvordan du bruker falske øyevipper, vite metoden, eller fjerne dem er også svært viktig. De fleste gjør feil ved å trekke øyevippene direkte med fingrene. Dette bør unngås helt som en kan ende opp med noen av sine faktiske øyevipper på fingrene. For å fjerne falske øyevipper, må man ta noen falske øyevipper remover på bomullsdott og gjelder i vippekanten. La remover å suge limet for engang til det blir mykt. Ved hjelp av makeup remover som en erstatning for falske øyevipper Remover er også en god idé. Når vippekanten har myknet, hold falske øyevipper fra den ytre enden og trekk det forsiktig av. Hvis du har brukt klynger eller individuelle piskeslag, bør en pinsett brukes til å fjerne dem perfekt. Etter den falske øyenvippe kommer ut perfekt, ta på litt øyenvippebørster remover igjen for å fjerne limet. Deretter vasker og rengjør øynene med en god makeup remover.
Du kan gjerne lese mer på:; øyenvippe Dye, øyenvippe Vipper, Eye Makeup teknikker, jeg håper du har fått et fullstendig bilde av hva slags falske øyevipper, samt hvordan du bruker dem. Men, et ord av råd for kvinner som bruker dem, og også de som planlegger å bruke dem, er å investere på et par gode falske øyevipper. Rengjør dem godt etter bruk og oppbevar dem i deres opprinnelige beholder, slik at man kan bruke dem i lang tid. Likevel må man ikke lage en vane å bruke falske øyevipper regelmessig, men i stedet skal lagres for spesielle anledninger bare. Dette er fordi hyppig bruk av falske øyevipper kan gi opphav til øye problemer som irritasjon, infeksjon, etc.