Planting Tulipaner

Tulipaner ...Rød, oransje, gul, rosa ...Svaiende mildt i brisen. Forvandler et sted til noe bare kort av paradis. Hvorfor ikke prøve deg på å plante tulipaner i vår? Det er ganske enkelt å plante tulipaner om våren hvis man vet å bite til det og forbereder forhånd. Følg disse pekere og på kort tid vil du bli eier av en perfekt tulipan hage.
Velge tulipaner
Det første du må gjøre når du begynner å plante tulipaner, er å huske på den type pærer du kjøper. Velg pærer som er friske og har ingen blåmerker eller kutt på dem. Disse vil ha en bedre sjanse til å vokse. Alltid gå inn for pærer som er store. Smaller pærer kan føre til frailer planter, mange av disse vil være for svak til å overleve. Større pærer vil vokse til å bli større blomster. Etter kjøp av blomsterløk er det alltid best å plante dem umiddelbart. Men hvis det ikke kan gjøres så lagre dem riktig i temperaturer mellom 50-60 grader Fahrenheit. De bør lagres i et kjølig, mørkt og tørt sted, vekk fra direkte sollys.
Perfect Spot og jord
Alltid plante tulipaner på et sted som får mer enn 6 timer med direkte sollys. Pærene trenger sollys for å vokse godt. Sandy jord er den beste form av jord som kan brukes for de blomstrende av disse pærene. Ikke plante dem i soggy områder eller områder som har våte lekkasjer i dem. Unngå planting noen annen plante når pærene har blitt plantet fordi grave rundt dem kan rokke ved innstillingen. Aldri for mange av pærene ved å plante for mange på en gang. Plante dem i en gruppe på 6 er ideelt. Les mer på når man skal plante tulipaner.
Hvordan Plant Tulipaner, Grav et hull som er 8-12 inches dyp. Dette bør være nok i 6-12 pærer. Lyspærer vokser best når de plasseres i bunter. Så et sted bør holde ca 6-12 pærer. Hvis det fortsatt er forvirrende, gå med teorien om at dybden på hullet skal være tre ganger lengden på pærene. ; Området mellom hver spot bør være minimum 3-4 inches. ; Plasser pærene sidelengs slik at det ikke fører til noen forvirring om som er den side som går oppover og som er den som går ned. Hvis de er plassert på deres sider, korrekte de seg på egen hånd. ; Kontroller at hver haug er plassert akkurat på samme dybde som de andre, slik at alle blomstene blomstrer på samme tid. ; Når plante tulipaner er gjort, vann stedet og dekk med jord. Den neste vanning bør bare gjøres når planten får bladene. Dette er fordi, overflødig vann kan føre til råtnende av røtter eller anlegget kan bli utsatt for skadedyr. ; Om en måned senere, kan et lag mulch bli lagt på jord. Mulch kan bestå av tørre blader, gjødsel, kompost eller bark kompost. Legge dette laget vil hindre at jord fra tørking og også holde jorda kjølig å hjelpe veksten. Dessuten forhindrer mulch snøen (hvis plantet i vinter) fra nå røtter og fryse dem. ; Det er ingen spesielle behov for å legge gjødsel til jord fordi pærene er allerede behandlet. Men når de har blomstret og en gang har gått, kan man behandle dem til en blanding av husdyrgjødsel og kompost. Nå la pærer å vokse i 14-15 uker for dem å blomstre. ; Les mer på:; Hvordan ta vare på tulips; Tulip Care Tips; Planting Potted Tulipaner
I tilfelle ønsker en å plante tulipaner i potter, må man først kjøpe en god pott og noen pærer. Sørg for at potten er dyp nok avhengig av behovet. Hvis du ønsker å plante flere løker, har potten til å bli dypere. Den samme regelen gjelder for planting tulipaner i bakken, dvs. dybden må være 3 ganger lengden på pærene. Oppbevar disse pottene på et kjølig og skyggefullt område. Vann den regelmessig fordi jord i potten, kan ikke inneholde fuktighet så mye som jordsmonn gjør. Derfor er det viktig å vanne dem for å hindre at plantene fra shriveling opp og dø. Etter plantene blomstrer, legg gjødsel til jord slik at den får sin næring til å fortsette å trives. Hvis noen av løkene dø, ikke kutte dem av, men la dem tørke og falle av på egen hånd.
Nyplanting tulipaner er mulig, men det kan bli vanskelig. Dette er fordi det er vanskelig å bevare pærene. Når blomstringen sesongen er over, kan du prøve og holde anlegget i en skyggefull området så lenge som mulig. De trives best i svært kalde vintre. Dette vil bevare bladene lenger slik at bladene kan lagre den nødvendige reserver i pærer. Når bladene tørker, vann pærene og holde dem i, men pass på at de er godt beskyttet mot gnagere som elsker å gjestebud på dem. Når vintersesongen setter inn igjen, kan man grave opp disse løkene og plante dem.
Les mer på:; Tulip Planting - Økende Tulipaner innendørs, Typer av tulipaner, Life Cycle av tulipaner, tulipaner er ganske lett å ta vare på etter den innledende fasen av planting. Og belønningen man får etter planting tulipaner er som ingen andre, med tusenvis av farger fylle hagen. Så, har denne artikkelen fristet deg nok til å plante tulipaner i år?