Hvordan fjerne Ink fra Klær

Blekk flekker på klærne av skolen går barna er en ganske vanlig foreteelse. Eldste og personer som arbeider i kontorer også, er ikke langt bak vis-a-vis blekk flekker på klær er bekymret. Blekk flekker kan ødelegge utseendet på kluten, om ikke blitt kvitt i tide. Men hvordan å fjerne blekk fra klær? Vil bruk av vann og vaskemiddel rett bort på flekken, få den til å spre på hele kluten? Hvis du har slike forvirring og lurer på hvordan du fjerner blekk fra klær, så her er et skritt klok guide på blekk flekkfjerning å gjøre livet ditt enklere. Les mer om flekkfjerning.
Hvordan fjerne Ink fra Klær
Dersom du søler blekk har skjedd fra vann basert blekk, kan de enkelt fjernes, ved å følge denne nedenfor nevnte metoden.
Trinn 1, dryss vann på blekkflekker å gjøre det vått. Nå tar et rent håndkle, suge så mye blekk som du kan, fra duken. Senere, holde klut til å tørke.
Trinn 2: Ta et rent håndkle og spre den på et bord. Plasser farget tøy på dette håndkle på en slik måte at blekkflekker ansikter nedover, dvs. det er i kontakt med rent håndkle.
Trinn 3: Ta rensevæske og anvende den på motsatt side av blekkflekker. La det sitte på kluten i cirka fem minutter. Nå, ta på litt mer alkohol og gni området til hele blekkflekker fjernes.
Trinn 4: Ta et rent håndkle eller en vaskeklut, og prøver å suge så mye blekk som du kan fra flekken.
Trinn 5; Påfør en blanding av vaskemiddel og vann på flekken og senere vaske den med lunkent vann. Hold kluten i direkte sol for tørking, bør flekken ansiktet solen.
Les mer på:; fjerne flekker fra klær, flekkfjerning fra klær; Disse fem trinnene er nok til å fjerne blekk fra klær, som er vannbasert. Men noen ganger kan det hende at du søler blekk er veldig sta og vanskelig å bli kvitt av, særlig de som er forårsaket av permanent markører. De ofte gjør oss lurer på, hva som vil fjerne blekk fra klær, eller hva du skal bruke til å fjerne blekk fra klær? Ved slike gjenstridige blekk flekker er aceton det mest effektive middel. Dermed er beste måten å fjerne blekk fra klær, behandle dem med en neglelakkfjerner som inneholder aceton, eller straks bruke aceton til blekket farget klut. Her er den riktige metoden med å bruke aceton for blekk flekkfjerning.
Hvordan fjerne Ink fra Clothing bruke aceton
Trinn 1, Hell vann på blekkflekker og bloat overflødig blekk med en svamp eller et rent håndkle.
Trinn 2: Sett i farget klut på samme måte som nevnt i ovennevnte trinn to.
Trinn 3: Ta en neglelakkfjerner eller aceton og gni baksiden av blekkflekker med det.
Trinn 4: Ta et par servietter og blot den ekstra blekk og aceton.
Trinn 5: Ta en bolle med vann og utarbeide en blanding av vann og natron i det. Gni denne blandingen også på flekken og la den på omtrent to til tre minutter.
Trinn 6, dryss en liten mengde av noen av flekken gels eller flekker spray som er tilgjengelige i markedet på blekkflekker.
Trinn 7; Vask kluten med lunkent vann for å fjerne natron, aceton og blekk igjen på kluten. Hold klut til å tørke i sola som nevnt i trinn 5 ovenfor.
Les mer på:; Slik fjerner Permanent Marker Flekker; Permanent Marker flekkfjerning, altså, natron, rubbing alkohol og aceton, kan alle brukes til å fjerne blekk fra klær. Ut av disse tre produktene, inneholder aceton veldig sterke kjemikalier, så unngå å bruke den på sarte tekstiler. Selv om disse metodene er ganske effektivt, hvis en eller annen grunn at de ikke viser det ønskede resultatet, få klut vasket i et vaskeri anbefales.