Nype Seed Oil

Vitenskapelig kjent som Rosa Affinis Rubiginosa, rose bush er en plante funnet forvillet i det sørlige Andes, i Chile. Busken er omkranset av intenst rød bær eller hofter, som huset frø. Når frøene av rosebusk inneholder 9% olje er delikat og nøye kaldpresset, en rik, strålende oransje-farget olje med oransje fargetonen er oppnådd. Selv om denne oljen har nylig blitt identifisert for sin attributter og validert av forskere i 1983, har denne oljen blitt brukt av de innfødte i Chile i århundrer sammen. De innfødte anerkjente de ulike nype frø olje fordeler og brukte den til healing ulike hudsykdommer. I dag er nype seedet olje eksportert over hele verden og brukes av både det medisinske så vel som kosmetiske industrien.
Ulike Fordeler med nype Seed Oil
Dette tørr til veldig tørr olje skiller seg ut blant de andre carrier oljer på grunn av sin effektivitet på tørr, rynkete og aldrende hud. Det kalles tørr olje på grunn av sin evne til å komme gjennomvåt lett inn i huden, uten å legge igjen noen fet hinne. Oljen når påføres huden trenger raskt inn i underliggende lag av huden og gjør underverker på den. Ekstremt rik på essensielle fettsyrer, har denne oljen jobbet underverker på tørr, innskrumpet og dehydrert hud. Det synes også å arbeide sin magi på huden påført av arr, rynker og akne.
Nype Seed Oil for Aging; Denne oljen inneholder vitamin A og møblerer kroppen med tilstrekkelige mengder av det samme. Tilstrekkelige mengder vitamin A hjelper forsinke prosessen med aldring av huden, bidrar til å fremme celle regenerering og fremmer vekst i kollagen og elastin nivåer. Sluttresultatet er glattere, fastere, mer elastisk og yngre hud. Denne oljen møblerer også kroppen med store mengder fettsyrer og vitamin E, som ytterligere forbedrer sunn hud. Den inneholder også linolensyre og linolenic syrer, som er viktig huden næringsstoffer som også resultere i glødende, yngre og sunnere hud. Les mer på anti rynke hudpleie produkter.
Nype Seed Oil for Akne Arr; Denne oljen er nyttig i dempe gamle acne arr og pigmentflekker. På den annen side er denne oljen ikke er anbefalt for de med akne utsatt eller fet hud. Dessuten akne arr, er denne oljen antas å ha positive effekter på alle typer arr, for eksempel de som er forårsaket av skader, kirurgi, brannskader, etc. Oljen reduserer rødhet og ujevnhetene forbundet med arret. Det kan brukes så snart den første helbredelsen av såret har funnet sted. Den anti-inflammatoriske egenskaper bidra til å helbrede burnt hud og hudsykdommer forårsaket av strålebehandling. Videre kan denne oljen også forårsake strekkmerker å falme ganske mye. Les mer på essensielle oljer for akne.
Slik bruker nype Seed Oil
Vel, nå som vi så hvor godt nype frø olje for huden, la oss finne ut hvordan den skal brukes. Den kan brukes i alle hudpleie oppskrift eller brukes rett fra flasken, og brukes på huden. Det kan også legges inn i kremer, lotion, oljer brukt i massasje eller ansiktsbehandling olje. Nype olje er svært mild og opptrer forsiktig på huden, slik at den kan brukes direkte i sin ufortynnet form på huden (selv sensitiv hud). Bare massasje oljen på det berørte området med fingertuppene og la til å absorbere helt. Hvis du søker det i løpet av dagen, bruk en sunblocker etter påføring av oljen. Anvendelse av denne oljen to ganger hver dag i over 2 - 3 måneder hjelper dempe arr vev, strekkmerker, rynker og alder flekker. Imidlertid bør dens anvendelse og bruk begrenses til utvortes bruk. Videre er nype frø olje for akne og ekstremt fet hud anbefales ikke.
Sjekk ut forskjellige nype frø olje anmeldelser og kjøpe en flaske av dette lurer jobbe oljen. Nype frø olje har en holdbarhet på 12 - 18 måneder, men på grunn av delikatessen som denne oljen ut via den metoden for kaldpressede metode, må den oppbevares i kjøleskap. Dessuten trenger denne oljen mer omsorg som det er mer sårbar for svinge med temperatur, oksygen og lys i forhold til andre essensielle oljer. Betal akt forholdsreglene nevnt, og nyte fordelene av denne rimelige og effektive hud foryngelse nype frø olje.