Hvordan Clean Vaskemaskin

Rengjøring vaskemaskin er en av de grunnleggende oppgaven på huset rengjøring listen. Selv om du kanskje ikke gjør det ofte, må du finne litt tid til det en gang i fjorten dager. Vaske tøyet i maskinen forlater smuss og flekker over maskinen innvendig, vegger eller hjørner. Dessuten kan lukt fra en rengjort maskin påvirke tøyet og det vil ikke lukte fersk som den burde, etter å ha blitt vasket. Det er forskjellige måter å rengjøre vaskemaskinen. Mens du kan enkelt melde deg på kommersielle rengjøringsmidler, er det noen enkle og rimelige måter å rense vaskemaskinen uten disse. Lære hvordan du rengjør en vaskemaskin er nyttig og nødvendig. Så, la oss gå videre å vite, hvordan du rengjør vaskemaskin.
Hvordan rengjøre Vaskemaskin
Hvordan Clean Vaskemaskin: Trinn 1, Det første trinn i hvordan du rengjør en vaskemaskin er å starte med sine eksteriør. Start med å rense den ytre overflaten av vaskemaskinen. Du kan ta en fuktig vaskeklut til å gjøre det. Avslutt med å tørke av overflaten med en tørr myk klut eller tørkepapir for å unngå vann merker. Du kan også lage et rengjøringsmiddel med like deler av varmt vann og eddik. Rengjør hjørnene, sidene, eksteriør av rør, rør og alle andre utvendige deler av maskinen. Når dette er gjort, er maskinen sikker på å se ut som en ny en, men de indre områdene må rengjøres nå.
Hvordan Clean Vaskemaskin: Trinn 2, det første, må du rengjøre områdene nær døren til maskinen. Du kan tørke den indre badekaret vegger, underside, indre kanter av døren, og felgen på innsiden av døren med den nevnte løsningen. Husk at vanligvis skitt samles i dette området. Også, bruk en skrubb eller en liten børste for å komme til hjørner og trange hull. Fuktigheten samler lett her og kan føre til vekst av mugg. Når dette er gjort, kan du fortsette med å rense vaskemaskinen badekaret.
Hvordan Clean Vaskemaskin: Trinn 3; Det er forskjellige måter å rengjøre vaskemaskinen badekar. La oss se hver av dem i detalj. Før du velger noen av disse, sørg for at maskinen er tom og unplugged. , Fyll opp vaskemaskinen med varmt vann og til sin maksimale kapasitet (største last innstilling). Tilsett 2 kopper sitronsaft til dette vannet. Nå kjører maskinen gjennom en komplett syklus av vask og skyll. Dette vil hjelpe bli kvitt rust og skitt oppbygging. Etter dette, vil det være tomt. Nå, fyll den opp med varmt vann og kjøre den med skylling og sentrifugering setting. , Nå kan du bruke eddik og natron å bli kvitt lukt og rengjør det mer grundig. Mens maskinen er tom, fyller i varmt vann i til maksimal kapasitet. Legg til 3 kopper destillert hvit eddik og ½ kopp natron. Lukk døren og la den uforstyrret i 30-45 minutter. De fleste av maskinene har den "suge" innstillingen, som kan brukes i dette tilfellet. Etter det, kjøre en vask og skylling. Nå kan du legge varmt vann og ferdig skylling og sentrifugering å ha en ren luktfri maskin. ; Er du lurer på, hvordan du skal rense vaskemaskinen med blekemiddel? Her er hvordan du kan bruke blekemiddel for å rengjøre flekker. Fyll varmt vann, blandet med 2 kopper blekemiddel, i maskinen til den maksimale kapasiteten og la den uforstyrret i en time, med dørene lukket. Nå, begynner å kjøre en vask og skylling. Deretter legger varmt vann og avslutt med rengjøring skylles og sentrifugering. ; Hvordan Renhet Vaskemaskin: Trinn 4; Fjern beholderen og tøymykner dispenser. Sug disse i en bøtte full av varmt vann. Etter en time, vil skitten løsne på egen hånd. Du kan bruke en liten børste til å fjerne tøffe bygge-ups. Nå, fjerne dem og tørk av med tørkepapir. Du kan også bruke q-tips for å fjerne skitt, om nødvendig. Installere disse delene ordentlig i maskinen, når de er tørket.
Les mer på:; Vaskemaskin Feilsøking, Hvordan kan et Vaskemaskin Work; Gjør det selv (DIY) Vaskemaskin reparasjon; Så, hvordan du rengjør maskinen er definitivt ikke en vanskelig oppgave. Alt du trenger å gjøre er å rense dette viktige hjem apparatet regelmessig for å unngå oppbygging av skitt og vanskelige flekker.