Hjemmelaget Baby Wipes

Baby våtservietter er uunnværlig, særlig hvis du har et spedbarn eller småbarn i hjemmet ditt. Selv noen voksne bruker baby wipes. Imidlertid kan noen finne butikk-kjøpte baby wipes, for dyrt. I noen tilfeller kan kommersielle baby wipes forårsake hudirritasjon hos babyer. I slike tilfeller trenger du ikke å bekymre deg, som hjemmelaget baby wipes kan brukes som en erstatning for butikk-kjøpte seg. Hjemmelaget de kan være laget av papirhåndklær eller klær. Selv tørk løsninger kan gjøres hjemme. La oss ta en titt på noen enkle metoder for å lage hjemmelagde baby wipes.
Hvordan få Hjemmelaget Baby Wipes
Making baby våtservietter er en svært enkel oppgave, hvis du har alle de nødvendige materialer. Hjemmelaget baby wipes kan være laget av stoff eller tørkepapir. Det være seg klut eller tørkepapir, velger de med myk-tekstur, slik at du ikke skader barnet med våtservietter. Making klut baby wipes er en veldig enkel jobb. Kjøpe noen myk klut og kutt den i størrelse med små håndklær. Bruk kluten kluter, som kan vaskes sammen med baby bleier. Følgende er noen tips for å lage baby wipes med papirhåndklær. , Først av alt, kjøpe nødvendig materiale. Det viktigste er en god kvalitet papirhåndkle, som er sterk og blir myk i konsistensen, når det er vått. , For å gjøre tørke løsning, trenger du en kopp kokende vann, en spiseskje baby lotion, en spiseskje baby såpe og en spiseskje baby olje. Bruk baby-produkter, som passer best for babyens hud. ; Start med å kutte tørkepapir rull i to. Du vil få to tørkepapir ruller i størrelsen på toalettpapir ruller. ; Sett en halvpart i en plast sylindrisk beholder, med cut siden ned. Beholderen må være stor nok til å holde papirhåndkle roll. , Nå, lage et snitt i midten av lokket med en skarp kniv. Du kan trekke ut papirhåndkle gjennom denne spalten. ; Neste skritt er å forberede barnet tørk løsningen. Det kan gjøres ved å blande ingrediensene - varmt vann, baby olje, baby såpe og baby lotion. Varmt vann sørger for en jevn blanding av alle ingrediensene. , Nå, hell tørk løsningen i beholderen med papir roll. Etter en tid, snu beholderen opp ned, slik at den andre siden også blir dynket i løsningen. ; Når løsningen er absorbert av papirhåndklær på en enhetlig måte, sakte dra ut papp kjernen. Nå, trekk den innerste stykket gjennom spalten i lokket og fest lokket tett. ; Din hjemmelaget baby kluter er klare til bruk. Når trenger du baby wipes, trekk ut fra beholderen, Being perforert i mellom, er det veldig lett å rive ut det nødvendige antall baby wipes. Les mer på baby omsorg.
Nå, har du en grunnleggende idé om å lage hjemmelagde baby wipes. Hvis du ikke liker våte baby kluter, kan du holde kluten løsningen separat, i en spray flaske. Når må du tørke av babyen, spray litt løsning på papiret håndkle eller på babyens hud. Hvis barnet har en sensitiv hud, må du være veldig selektiv om produktene, som blir brukt til å lage tørke løsningen. Unngå essensielle oljer eller produkter med menthol. Det er alltid bedre å bruke økologiske produkter. Du kan også bære disse baby wipes, hvis du skal ut. Sett den i en zip-lås pose, slik at den tørker løsningen ikke lekker. Ovennevnte sa hjemmelagde baby wipes oppskriften er veldig enkel å lage, samtidig er kostnadseffektive. Du kan også beskytte barnet fra uønskede ingredienser til stede i butikk-kjøpte baby wipes, som kan påvirke barn med sensitiv hud.