Ufarlig Pranks

Skøyerstreker, når munter og trygt, kan bidra til å styrke båndene med smil og latter. Det beste med harmløse skøyerstreker er at de er klassikere, som har vært i bruk, siden mange år, men folk fortsatt har en tendens til å få lurt av dem. Når du kan ha en veldig god tid med disse ufarlige rampestreker, hvorfor problemer andre mennesker ved å velge å spille usikre skøyerstreker, som sukker i motoren eller sprell som kan skade noen fysisk. Vi har samlet en liste over noen av de populære harmløse prank ideer, som garanterer latter, ikke bare til den personen som er initiativtaker som dro, men også til personen på mottakersiden av det.
Harmløse skøyerstreker på Cars; Dette er en av de klassiske harmløse bilen pranks som vil lure selv den smarteste personen der ute. Det er også en av de beste streker for å spille på venner som er for eiendomspronomen om sine biler. Kjøp en billig bil vindusglasset, bryte den opp i flere biter og legg den på førersetet. Ideelt, plasserer panelet på setet, og deretter bryte den. Nitti prosent arbeid er gjort, nå er det bare å rulle ned vinduet ruten på førersiden av bilen, len deg tilbake og nyt. Når din venn kommer tilbake, vil han bli målløs å se at bilen hans vindu er blitt knust. Enda viktigere, vil han ikke kunne holde latteren tilbake når han innser at det var en prank du har spilt på ham. Les mer på morsomme pranks å spille på din venns bil.
Ufarlig Computer Pranks, I en verden av teknologisk utvikling, er dette maskinen prank bundet til å gjøre brast i latter. Du må bare ta en gammel datamaskin tastatur og endre rekkefølgen på knappene. Det er ganske enkelt, vil en liten push med en skrutrekker og nøklene komme fram, etter som du kan erstatte disse nøklene i en tilfeldig rekkefølge. Koble denne pyntes tastaturet til datamaskinen. Når din venn prøver å bruke datamaskinen og skrive noe, er han bundet til å gå nøtter, prøver å finne ut hvorfor han ikke er i stand til å få det riktig. Lag et notat på det faktum at dette ufarlig prank vil kun fungere med folk som ser på tastaturet mens du skriver, folk som er godt bevandret med å skrive vil ikke føle noen forskjell. Les mer på skummelt datamaskinen skøyerstreker.
Ufarlig Mobiltelefon Pranks; Dette er blant en av de mest morsomme ufarlige streker for å spille på venner. Få tak i din ville være offerets mobiltelefon og erstatte ditt navn med navnet på hans eller hennes siste klem. Fellen har blitt lagt, og det er tid til våren det. Nå kan du enten gi ham / henne blank samtaler eller sende noen romantiske tekstmeldinger og nyte ham / henne rødme. Når du er sikker på at personen er overbevist, kan du slippe i noen melding som "Se deg i cafteria klokken 05:00 i morgen. Bruk rødt, ser det vakkert på deg. Ingen premie på gjette at du selv har ganske hard tid å kontrollere din latter når du ser ham / henne i kantina, og at også iført rødt. Les mer på morsomme prank samtale ideer.
Ufarlig Pranks for Kids, når det gjelder ungene, enklere jo sprell jo mer vil de liker. For eksempel, når du har din familie middag, kan du bare sette en sitron i yngre søsken glass vann når han ikke betaler oppmerksomhet. I det øyeblikket han vil nippe i litt vann, vil han gjøre et merkelig ansikt, som vil gjøre alle til å le. Bytte salt med sukker, eller vice versa, vil også ta sibling uvitende, og gi deg en god grunn til å le. Blant de ulike harmløse skolen skøyerstreker, og er en populær en der du knytte dine klassekamerater skolisser sammen når de sitter. For å sikre at barna ikke føler seg dårlig om disse pranks du spiller på dem, kan du involvere dem i skøyerstreker på nye mål, for eksempel foreldre eller naboer. Les mer på praktiske spøker for barn.
Hvis du fant disse spøker interessant, kan du også liker:; Pranks for skole, Ideer for High School Pranks; High School Pranks for seniorer; Dette var noen streker som kan klassifiseres som "god eller ufarlige rampestreker", på grunn av at de kan gi en hjertelig latter, med minimal innsats. De er gode og dermed, du trenger ikke å bekymre deg at du vil skade noen eller skade vekke eiendom ved å spille dem. Bare sørg for at den person som du spiller disse skøyerstreker har god sans for humor og forståelse, ellers være klar til å kjøre, slik at han ikke legger sine hender på deg.