Stinker Bug Control

Stink bugs er flygende insekter som tilhører den Pentatomoidea familien av ordenen nebbmunner. Som navnet går, stanken er bugs pansrede med en kjertel som skiller ut en stygg luktende væske fra kjertelen ligger mellom første og andre par ben. Slippe denne væsken er en form for selvforsvar mekanisme brukt av basillen å beskytte seg mot angrep fra rovdyr. Den stinkende lukt er også et faresignal for andre stinker feil å være oppmerksom på rovdyr. Stink bugs er grå, brun, blå og svart i fargen. De er omtrent en halv tomme i størrelse.
Stink bugs er skadedyr som du kan finne blomstrende i hagen, enger, åkre og blomsterbed. Som stinker bugs er tiltrukket mot lys, kan de troløshet deres hjem gjør livet surt. Når huset og hagen er stinkende med stinker bugs bli kvitt dem så raskt som mulig er det eneste alternativet igjen. Så la oss finne ut kommet effektive tiltak man kan ta for stinker feil kontroll.
Stink Bug Skadedyrkontroll Tiltak
Selv om disse små skadedyr er ufarlige for mennesker, kan de skade hagen avlinger, suger saften fra frukten og viktigst føre en skitten lukt som kan drive deg til vanvidd. Nedenfor er noen naturlige og organiske stinker bug kontrolltiltak.
Plantevernmidler, Noen sprøytemidler og kunstgjødsel tilgjengelig i markedet kan bidra i stinker bug kontroll misjon. Noen insektmiddel produkter kan også hjelpe, men i de fleste tilfeller voksaktig belegget på stanken bugs gjør det vanskelig for giften å komme inn i stinke bug. For dette kan du ta hjelp av lisensiert skadedyr kontrolleren som kan bruke sterke organiske plantevernmidler. Stink bug kontroll pakken produkter er også tilgjengelig i markedet. Men bruk av noen svært giftige stoffer kan gjøre mer skade enn godt, så naturlig stinker bug-kontroll metoder bør stole på. Les mer på skadedyrbekjempelse.
Begrensning av Entry, Begrense oppføring av stanken bugs er det beste man kan gjøre for å unngå ytterligere ubehag. For det første, om det er noen sprekker og åpninger i huset, kan du vurdere drivning. Som stinker er feil tiltrukket av lyset i huset, med skjermer for dører og vinduer kan være en god idé. Tonede vinduer kan også bidra til å redusere mengden av lys refleksjon. Sammen med dette, redusere bruken av utendørs lys. Sprøyting insektmiddel løsninger i små mengder kan også hjelpe for å unngå oppføring av stanken bugs.
Støvsuger og såpevann, Når du opplever noen av feilene, ved hjelp av en støvsuger er et godt alternativ fordi hvis du begynner å drepe dem ved en klask på en papp eller avis vond lukt som slippes ut etter som vil forlate deg avlyttet. Så vakuum feilene, og kaste posen i god avstand fra huset. Hvis dette ikke fungerer, ta en såpe eller syntetisk vaskemiddel av vann, hansker og kaste bugs i bøtten. Hvis du finner stinker feil på utsiden veggene i huset, kan du spray vann med kraft, det vil bli kvitt dem.
Nikotin Vann Løsning; Sett sigaretter til noen god bruk. Forbered nikotin vann ved shredding 10-12 sigaretter i en halv liter varmt vann. La løsningen løse opp for annen gang og deretter filtrere den og legge vaskemiddel pulver til filtratet. Oppløse den godt og fylle denne løsningen i en spray. Sprøyting vil forgifte og drepe stinker bugs. Du kan også lese mer på måter å bli kvitt stanken bugs.
Noen ganger plantevernmidler kan skade avlinger eller hageplanter. Så grønnsaker og frukt bør vaskes grundig før man spiser. Hjelp av en profesjonell må søkes om stinker feil kontroll hvis stanken bugs øker raskt.