Greasy Hair

Fett, fett hår som ser matt og livløst er et problem som møter kvinner over hele verden. Resultatet er tilstedeværelsen av glatt, fet strimler av hår som er sprutet nær hodebunnen. Ikke bare er dette hårtype vanskelig å kontrollere og stil, men også, utover talg gir en voksaktig se til håret som er ganske stygg. Bortsett fra en overproduksjon av talg, hormonelle problemer, svette, miljøgifter, røyk og smog kan alle bidra til den fettete utseendet på håret ditt.
De fleste av oss prøver å skjule fet hodebunn og fett hår med bandannas, pannebånd og skjerf, men er det en måte å håndtere fett hår? Vel, som den beste frisører vil fortelle deg, den eneste måten å håndtere fett hår problemet er å bruke riktige produkter og innføre en skikkelig hårpleie regime. Så hvis du blir møtt med en fet hodebunn og hår, så her er noen fett hår rettsmidler som du kan bruke for å motvirke problemet.
Greasy Hair Solutions
Greasy hårpleieprodukter, Forekomsten av overflødig olje og talg i hår har en tendens til å tiltrekke seg smuss og skitt til det. Dette gjør vanlige håret rensing en viktig del av din hårpleie rutine. Mens rensing er viktig i seg selv, er det også viktig å huske på hårpleie produkter som du bruker. Bruk av feil kjemikalier eller de som er sterke, tunge olje-basert balsam føre til fett hår. Kjøp sjampo spesielt utviklet for fet hår og unngå bruk av pomades og hår gels som inneholder kjemikalier som kan skade håret.
Greasy Hair Care, når du vasker håret sørg for at du bruker små mengder av godt fortynnet shampoo for fett hår. Selv om det kan anbefales at du lar på shampoo for noen tid, er det best å vaske håret ditt så raskt som mulig. Hvis du observerer fett hår etter vask, og deretter prøve å bruke en mild sjampo og vask det mindre, slik at den naturlige oljen balansen i håret er gjenopprettet. Conditioner om nødvendig bør bare brukes på tuppene av håret. Mer om sjampo for fet hodebunn.
Bruke talkum; Et år gammelt middel som er den beste kur av fet hodebunn problemer, dryss litt talkum på hodebunnen hjelper i soaking i overflødig olje i hodebunnen og gjenopprette oljen balansen. Dryss talkum eller baby pulver og la den forbli i hodebunnen i noen minutter. Børst gjennom med et bredt tannet kam.
Hjemmelaget Herbal Shampoo; Lag din egen hjemmelagde fett hår shampo med en teskje av aloe vera gel, og 1 ss sitronsaft sammen med vanlig sjampo. Bland alle ingrediensene og vask håret med den. Massere det forsiktig inn i hodebunnen, og skyll av med kaldt vann. Les mer på beste shampoo for fett hår.
Sitron og eddik Hair Treatment; Surt skyllinger hjelp til å tørke ut mye naturlige oljen i hodebunnen. Sitron eller hvit eddik blandet med vann gjør en flott etter shampoo skylle fett, fett hår. Dette fett hår behandling som ikke bare reduserer sebum i håret, men også bidrar i rydde bort såpe restene fra håret. En god hjemmelaget hår snerpende kan være svaret på problemet med fett hår og håravfall. Bruk en halv teskje av trollhassel med like mengder munnvann og bruke den til hodebunnen ved hjelp av et stykke bomull ull. Noen dråper lavendel eller salvie olje til din vanlige sjampo kan hjelpe i å gjenopprette håret. Mer om fett hår pleie.
Forebygging av fett hår, I tillegg til disse fett hår hjemme rettsmidler, kan du prøve å bruke noen enkle, fett hår raske løsninger for å gjenopprette skinne og sprett på håret ditt. ; Oppretthold et sunt, balansert diett lav i oljer, sukker og fett og rikt på frukt og grønnsaker. Dette bidrar til å eliminere interne giftstoffer som kan føre til fett hår tråder; Vask håret regelmessig, spesielt etter trener eller går ut i solen som svette kan føre til overflødig sebum produksjon og fett hår; Etter vask unngår å bruke en balsam og bruke kule luft til å tørke håret raskt, Unngå å berøre og børsting håret for ofte som vil ende opp med å produsere ekstra oljer på grunn av overstimulering, og også unngå å bruke metall kammer. I stedet holde seg til plast og horn kammer; Styling produkter som gelé og behandlinger bør begrenses så skadet hår kan være vanskeligere å kontrollere, mens i de fleste tilfeller, kan fett hår være et resultat av en utilbørlig hårpleie regime, i visse tilfeller fet hodebunn kan være et resultat av et helseproblem. En av de viktigste årsakene til fettete fet hodebunn problemer er stress. Så med et sunt kosthold sørg for at du innlemme en sunn livsstil som innebærer å få nok søvn, trening og meditere for å eliminere stress i livet ditt. Det vesentlige regelen er å ikke bare investere i dyre, overprisede produkter, men bruker disse enkle fett hår løsninger for å gjenopprette skjønnhet og glans til håret ditt.