Rengjøring Oven Racks

Borte er de dager da det var fett på albuene, ansiktet og du var i en samlet miserable tilstand når det kom til rengjøring ovnen rack. Det er ikke dermed si at det ikke er en rotete og elendig jobb. Det fortsatt er, men ting er definitivt bedre i disse dager, er jeg sikker på at de fleste av dere er helt enig i dette! Dessuten, ikke bare rengjøring, er det helt avgjørende å vite hvordan kan ovnen stativer rengjøres trygt. Det bør ikke skje at ovnen blir skinnende ren og du er forslått og brent. Derfor vurderer alt dette, renhold ovnen stativer er en stor husholdning ork. Er vi klar for noen opprydding?
Enkle måter å Clean Oven Racks
Flotte Vaskemiddel; Dette en fantastisk metode for å rengjøre ovnen. Plasser en gammel ark eller håndkle i badekaret og plassere reoler på toppen. Nå badekaret fylles med varmt vann nok til å suge kurvene. Legg til en fjerdedel av en kopp avfetting oppvaskmiddel, enten i krystall eller granulert form. La stativer suge i løsningen for en time. Dette vil føre til fjerning av fett, automatisk. Så langt bakt på mat er opptatt av, skrubb med en SOS pad. Dette kan kreve litt av albuen smøring, men likevel, ville kurvene kommet rent veldig enkelt, og du definitivt kommer til å bli overrasket av det! La stativer å suge over natten, i tilfelle de er ekstremt skitne.
Dette er ingen Trash Bag, Vel, dette er søppelsekk, men det er ikke til å bli brukt til kaster søppel, men å rense ovnen rack. Hva du trenger å gjøre her er å holde stativer i en kraftig søppelsekk. Dette er nødvendig for en uten søl rensemetode. Det er en fordel å gjøre hele rengjøring ting utenfor døren din. Følg dette ved å legge en halv liter ammoniakk, så må du forsegle posen tett. La stativer suge i ammoniakk over natten. Neste morgen, skyll rack med en hageslange - Voila! Du kommer til å få skinnende og ren ovnen racks! Dette er en av de beste måten å rengjøre ovnen stativer og bli kvitt et stort hus rengjøring problemfritt!
Bestemor sier Eddik, Ah, den ondskapsfulle gamle eddik med sitt mangfoldige kvaliteter score her også! Ja, dette er rett fra bestemors kitty, men det er idiotsikker, og tro meg, det fungerer! Du trenger 5 teskjeer bakepulver, 3 dråper håndsåpe eller flytende oppvaskmiddel og 4 ts hvit eddik. Bland alle disse inn i et tykt lim. Anvende dette på innsiden av ovnen og skrubb med svamp. Skyll og tørk rent. Hvis du ser på bare rengjøring ovnen rack med eddik, kan du legge eddik til et badekar fullt av varmt vann og skvip oppvaskmiddel og dumpe stativer i der. La det bli en stund - eddik vil skjære gjennom fettet og smuss. Eller annet, bare spray eddik på stativer med en sprayflaske, la det bli og rydde det opp. Les mer på rengjøring med eddik.
Jeg vil rydde Myself; Med dette mener jeg du kan sannsynligvis bruke selvrensende innstillingen i mikrobølgeovnen. Normalt er det bedre å ta ut stativene når ovnen går gjennom en selvrensende alternativ. Men selv om du holder kurvene, er det fint. Jeg mener hvis du ikke er veldig kresen om hvordan ovnen ser ut, er at. Men, ville de miste sin glans over en periode. Salat eller vegetabilsk olje nyttig for kjøkken renhold kan komme til unnsetning i dette tilfellet. Bruk denne om du ikke har noen ide om hva du skal bruke for å rengjøre ovnen racks! Les mer om selvrensende ovn instruksjoner.
Bortsett fra alt dette, kan du bruke en enkel ovnsrens. Spray den på stativer og la det være sånn over natten - legg dine stativer på et gammelt håndkle på oppkjørselen din. Så for rengjøring ovnen stativer, skrubb sta biter. Til slutt, vaske rent med hageslangen.
Nå er det du ser? Er det ikke så veldig lett å rengjøre ovnen racks? Få dem skinnende rene!