Emerald Cut Engagement Rings

Et bryllup er en viktig milepæl i ethvert menneskes liv, og velge riktig engasjement ringen for forlovede er helt avgjørende. Hvis du holder hennes stil, smak og personlighet i tankene, kan du kjøpe henne en forlovelsesring som hun vil verne for alltid. Tradisjonelt en diamant er den mest passende stein til en forlovelsesring, men du kan også gå for forskjellige steiner som smaragd, safir, rubin og topas. Hvis du har bestemt deg for en diamant ring, vil du finne at det er mange typer av diamant kutt. En av de mest populære kutt for forlovelsesring er den runde kuttet, etterfulgt av smaragd kuttet. For et par som er interessert i en tradisjonell, men likevel imponerende utseende, smaragdgrønne cut engasjement ringene er en vakker og rimelig alternativ. La oss diskutere om ulike kutt og farger på en diamant, og hvordan du velger den beste forlovelsesring.
Emerald Cut Diamond Engagement Rings
Det viktigste å huske når du kjøper en diamant engasjement ring er de fire Cs - Farge, Klipp og klarhet og Carat. Clarity refererer til klarhet eller oversikt over det stein. En diamant som er feilfri, er svært sjeldne som noen urenheter oppstår under dannelsen og polering av diamant. Men en diamant som har mindre inneslutninger er bedre i stand til å reflektere lys gjør skinne med glans. Det er farger av diamant tilgjengelig og generelt fargeløs diamanter er mest høyt verdsatt. Karat refererer til vekten av diamant og en større diamant er mer sjeldent og dyrere enn en mindre en. Den siste, men den viktigste av de fire Cs. Det er mange forskjellige kutt på en diamant og de er runde, prinsesse, smaragd, asscher, Marquise, oval, strålende, pære, hjerte og pute. The Emerald kuttet er en rektangulært formet, trinn kuttet. Trinnet kuttet består av et enkelt snitt inn i steinen, og selv om de ikke har så mye gnisten som en briljantslipte stein, presenterer steinen en elegant og kongelig utseende på grunn av sin langstrakte overflaten. De er priset litt lavere enn den konvensjonelle runde eller prinsessen diamant. Den kompakte og trim linjer med en diamant diamant gir en sofistikert og stilig utseende for enkle eller utdype ring innstillinger. Kanskje du har lyst å vite mer om typer diamant kutt og diamant kutt forklart.
Emerald Cut forlovelsesring
Emerald kuttet forlovelsesring, men ikke en vanlig valg, er en svært elegant alternativ hvis du er ute etter en forlovelsesring. Fordi de er ikke så dyrt som de tradisjonelle runde cut diamond, kan du råd til å kjøpe en mye større stein. På grunn av deres rektangulær form, smaragdgrønne diamanter krever en fire kanter setting for bedre stabilitet. På grunn av sin avlange form og lange fasett, smaragdgrønne cut engasjement ringene er koblet sammen med side steiner, spesielt baguetter i diamanter eller annen perle steiner som safir eller rubin. Den siden steinene er vanligvis mindre og står i forhold til den sentrale steinen. Kvinner med lange fingre er mest egnet til dette, men det er ikke egnet for kvinner som har tykke, korte fingre. Les mer om hvordan du kjøper en diamant engasjement ring.
En forlovelsesring er et tegn på engasjement og kjærlighet. Så bør det være perfekt og fantastisk. Antique smaragdgrønne kuttet forlovelsesringer og vintage smaragdgrønne cut engasjement ringene er inspirert av stiler som var mest populære i ulike perioder av historien. Victorian, Edwardian og Art Deco stiler faller under denne kategorien, og disse ringene er preget av intrikate filigran arbeidet. For de par som er på et budsjett, og kan ikke råd til en kabal, kan de gå for bane smaragdgrønne kuttet forlovelsesring. I denne type forlovelsesring, er klynger av små diamanter i ringene bandet svært tett sammen. Kanskje du har lyst å vite mer om, Diamond Cuts og figurer: Emerald Cut Diamonds; Antique Style Engagement Rings; Diamond Rings: Engasjement, Bryllup og Jubileum Rings; En forlovelsesring har mye sentimental verdi, så velg en ring i henhold til brukerens personlighet og smak. Hvis du vil ha en elegant og unikt utseende, velger en smaragd kuttet forlovelsesring.